cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Таксират Боом фестивал

clock-img

04.12.2009, 11:48

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Како и секоја година, и оваа по традиција ке се одржи единаесетиот по ред Таксират фестивал, оваа година под ново име Тксират Боом Фестивал. Причината поради која сакав да ја отворам темава е поради фактот што Таксират Фестивалот е дел од времето на моите тинејџерски години, поминати на свирки, журки, ...се навратив на многу спомени најмногу се израдував на тоа што бенд од моето детство ќе настапи утревечер на фестивалот!!!За жал нема да одам иако иам голем желба, меѓутоа малку иам паника за големи собиранки со ова грипов, малку намален имунитет...па ќе останам дома.

Ме интересира ваше мислење за вакви настани, колку и дали бевте дел од Таксират Фестивалот и дали иако веке имате  семесјтво и обврски околу деца, би си дозволиле такво задоволство?

Инаку да напоменам дека Таксират фестивалот трае цела недела, а главната вечер е утре 05.12.2009, со почеток во 20 часот.

clock-img

04.12.2009, 11:55

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

сакам да идам и ја!ама...............да бев скопје ,друга приказна ,вака малку тешко за организација!инаку сакам да идам на guano apes!open your eyes  и big in japan  ми се едни од омилените...а тек со хладно пиво,ауууууууу ке биде лудница!user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:04

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Ахх.... Јас се чудам веќе извесно време како баш оваа година од сите претходни доаѓаат Guano Apes. Па кај беа до сега!!!user posted image И не можам да се изначудам на фактот дека ке дојдат баш тогаш кога јас чекам да се породамuser posted image . Многу си ги почитувам и ги знам сите нивни песни бидејќи како помлада ги слушав мнооогуууuser posted image
Криво ми е али што да се прави, со стомаков сигурно не би отишлаuser posted image
Инаку пред да останам трудна излегував по вакви настани и по журки, не знам како ке се одвиваат понатака работите, но не би сакала да станам од оние кои поради обврските нема да мрднат од дома повеќеuser posted image

clock-img

04.12.2009, 12:04

clock-img

Enika

pencil-img

1480

да да јас за тој бенд и зборев...баш вчера си ги пуштав дома ама ми стана малку шубе зашо нема да идам и исклучив user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:09

clock-img

mami

pencil-img

8680

значи редовно си одев на Таксират се додека болките воколеното не ми направија еден фестивал да си го преседам и да си пукнам од мака и одтогаш немам отидено...Израснав со Таксират и криво ми е зошто неможам да одам, ама колената не ми дозволуваат толку стоење и рипањеuser posted image

clock-img

04.12.2009, 12:18

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Таксират не сум пропуштила ниедна година до сега..и нормално одам и сега..карти купени, друштво збрано и се по ред..само ми е жал мажле не иде..луѓе, на еден концерт сме биле заедно во овие 7 години, нејќе човекот да иде на концерти..user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:25

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Леле Везика плиззз после да не известиш овде како си поминала на Guano Apesuser posted image

clock-img

04.12.2009, 16:56

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ех везилка блазе тебе..мн ми е кривоа ама ете тоа е...здравје најважно од се...да си поминеш најубаво и да пишеш како било..и некоја сликичка да залепиш тука на рр user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 17:09

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

фала, фала па ајде, ќе се журкам во името на сите рингерајки..:)))))))))))

clock-img

04.12.2009, 17:35

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Обавезно да се журкаш за сите нас и како што рече Еника и сликички да залепиш на рр да видиме и ние нешто сликовито ако не во живоuser posted image

clock-img

21.11.2012, 11:30

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Таксират 14!

ПАРОВ СТЕЛАР, ЧЕ СУДАКА, СКИНДРЕД, ТАЊА СТИВЕНС, ЧИСТА ОКОЛИНА, КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ.ВАН ГОГ..

Таксират фестивалот годинава на 8ми декември во „Метрополис Арена“ во Скопје ќе се одржи по четиринаесетти пат! Кој ќе оди? Јас да. Досега имам само два испуштено, еднаш кога бев мртва болна, и вторипт пат кога Никола имаше само неколку дена и уште бевме во болница.

Последни статии

article-img