cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Тато и синовите

clock-img

24.10.2009, 22:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

Имаме тема- тато и ќерќичките, но што е со оние татковци кои имаат синчиња? како се однесуваат спрема нив. Татковци, како вашиот татко реагираше на одлуката да се жените?

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:45:46 >

clock-img

25.10.2009, 23:32

clock-img

Боцко

pencil-img

806

ќе ми треба малку повеќе време за одговор отколку што има во моменто, па нема да брзам. слободно потсети ме, САКАМ да напишам убаво на оваа тема.user posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:45:58 >

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

15.11.2009, 10:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

Боцко..чекам на одговорот...

clock-img

18.11.2009, 15:30

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Марко е гордоста татина!user posted image а мамина -маза!

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:46:11 >

clock-img

19.11.2009, 07:39

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Тоа е посебна приказна, колку се приврзани Дамјан и татко муuser posted image .Се мазат, пазат, си играат, го вози во камионот, го поправаат картингот.Мама само гледа од страна, фотографира и пушта по некоја солза-радосницаuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.01.2010, 13:16

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

секоја чест на татковците што се грижат за синчињата додека мама е на работаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 13:17

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Mm go cuva Petar a mama odi na rabota. Se pravat zaedno, ama toj e sepak mamina maza i so dusa ceka da si dojdam doma

clock-img

25.01.2010, 13:19

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

браво за ЦРНИ!!!

clock-img

clock-img

lilit

pencil-img

294

Кај нас тато беше како мама значи комплетно се грижеше за Марко од првиот ден кога се роди и беше човекот во кого имав 100%доверба за детето.Значи user posted image user posted image user posted image за тато !Инаку ме нервираат татковци кои не знаат ни кога им е родено детето а верувајте ми има и такви заuser posted image

clock-img

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

и мм го  чува ,го рани пресоблекува додека сум на часови а тоа е скоро секој денuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 13:23

clock-img

mami

pencil-img

8680

ретко се чуваат, почесто тој заглавува на работа, но и кога се заедно знам дека е во сигурни рацеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 13:29

clock-img

zami

pencil-img

574

Za cuvanje DA go cuva, ama za setanje NE (izvini ednas vo PN muzej), objasnuvanje NE (duri ni za fudbal), igranje vo dvor DA, igranje doma RETKO, igranje na kompjuter DA, citanje knigi RETKO.

Ama so nepolna godina ostanuvase cel den sam so nego i super si bea, i sega koga i da zatreba si se druzat sami doma.

Allways look on the bright side of life!

clock-img

25.01.2010, 13:30

clock-img

mami

pencil-img

8680

ма се прави, и знам дека му е криво што заради работата почесто е отсутен и помалку го гледа. А знае да му објаснува подобро од мене, а за фудбал играње сме тука некаде и двајцатаuser posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:47:55 >

clock-img

20.01.2012, 10:12

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Мажле и Никола имаат еден обавезен дел од денот наречен „Наше време“ кога сами се дружат. Си играат, се галат, си прават муабет..многу се интересни. Никола има некои играчки и игри кои сака да ги игра само со татко му. Што се однесува до чувањето и воспитувањето..тука сме еднакви, Без дилеми му го оставам Никола и по цел ден и сум мирна дека се ќе биде во ред.

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:47:15 >

clock-img

20.01.2012, 10:18

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Тато и Филип се најсмешни кога си играат. Мм не знае баш да си игра со деца, не знае да прави глупости, да кажува приказни, да пее песни... Си играат „тош“ (кошарка), играат криенка, слушаат песни на ју-туб. Некогаш кога сум до ве-це или во кујна, слушам како му раскажува приказни и се газам од смеење. Ама кога ќе влезам во соба престанува, вика му било срам да не му се смеам. user posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:46:58 >

Live and let live

clock-img

20.01.2012, 11:46

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Тато и синчето си играат баш како мали деца, многу се слатки заедно некогаш скришум ги посматрам и ми се плаче од радост секако, после мене ми бара некои игри кои ги играле со татко му а јас немам појма што сака user posted image .Само сега засега тато нема многу време оди на работа во 6 а иде во 18 дома , а и кога е дома само негде оди да завршува обврски ама се надеам наскоро ќе се среди

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:46:42 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

20.01.2012, 12:47

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Тато и синчето си играат баш како мали деца, многу се слатки заедно некогаш скришум ги посматрам и ми се плаче од радост секако, после мене ми бара некои игри кои ги играле со татко му а јас немам појма што сака user posted image .Само сега засега тато нема многу време оди на работа во 6 а иде во 18 дома , а и кога е дома само негде оди да завршува обврски ама се надеам наскоро ќе се среди

Леле и мене! Кога ќе ги видам како се гушкаат и како си играат, ми доаѓа да прснам од плачење! Од среќа, се разбира user posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 23.4.2012 13:46:29 >

Live and let live

clock-img

03.01.2013, 23:45

clock-img

ivemace

pencil-img

84

Јас мислев дека синовите се за мајките, а ќерките за татковците, ама синко ми докажа дека не е така. Мм и синму се неразделни, него повеќе го слуша, него му помага за се , а мама е тука онака радиреда user posted image

clock-img

24.05.2014, 00:41

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

И моите синови се ептен приврзани со својот татко.И можам да кажам премногу.Значи кога татко им се враќа од работа тие трчаат кај него го гушкаат го бакнуваат,и му се радуваат ептен.И после мене два посто не ме фермаат.Малото може да дојде кај мене ако посака да цица инаку што да ви кажам фузија и двајцата со татко им.И секогаш значи баш секогаш го слушаат,поголемиот синко и му помага за некои ситни работи,секогаш јадат со него особено поголемиот,а мене за жива глава не ме регистрираат.И ептен многу обожаваат да си играат со него и да шетаа.Значи татини мази дефинитивно се моите синови.Приврзаност таква,нема што.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

11.08.2014, 09:24

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Мм и син ми се многу приврзани. Мм е многу голем дечар, и секогаш има забавен начин за да го поминат времето заедно. Играат, пеат, раскажуваат приказни, играат со топка, се шетаат. Заедно поминуваат квалитетно време. Кога ги гледам, секогаш сум многу горда на нивниот однос, и на фактот дека син ми е подеднакво приврзан со татко му колку и со мене.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

Последни статии

article-img