cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Тетоважа

clock-img

10.06.2013, 23:06

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

А дали имате тетоважа или имате желба за некаква тетоважа и дали би им дозволиле на вашите деца да си направат тетоважа се разбира кога ќе пораснат?

Јас немам, а многу сакав да си направам едно бубаче мало на вратот назад како ми влегува в коса, нешто така. Ај можи еден ден ќе направам заедно со децатаuser posted image
Значи почитувам нешто минијатурно, а не сакам кога ќе видам истетовирани како сликовници

clock-img

10.06.2013, 23:09

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Мислам дека кикичка веќе имаше ваква тема за тетоважи. Инаку баш пред некој ден ми дојде ваква луда идеа ама ми е страв да ја кажамuser posted image Сепак доколку би се решила би сакала да биде некој нежна, на раката и со името на ќерка ми. Како онаа на наша Луци, ептен ме бендисува.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

10.06.2013, 23:10

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Исто како и за пирс. user posted image
Едно време, додека бев помлада, сакав и скоро па да направив, ама се исплашив од болка user posted image
Сега ми е драго што беше така...

А дете/деца понатаму во животот ако изразат желба, со тетоважа која нешто би им значила/означувала, кога веќе се возрасни и изразат желба. Ама нешто со стил user posted image

Оффтопик, приметувам дека се зборам во множина, не за дете, туку деца, хехе, треба да се преиспитам user posted image

clock-img

10.06.2013, 23:39

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Мислам дека кикичка веќе имаше ваква тема за тетоважи.

И јас помислив на таа тема, но тука се пишува само за тетоважи посветени на децата. КЛИК

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.11.2014, 19:29

clock-img

caciana

pencil-img

863

Nemam tetovaza , a mnogu sakam da imam . I dokolku pravam ke bide dream catcher
user posted image

clock-img

30.11.2014, 19:31

clock-img

blond

pencil-img

1268

Nemam niedna, a mnogu sakam. Mozebi eden den ke se osmelam....

clock-img

30.11.2014, 19:43

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

немам, а сакам да имам некоја малечка интересна на глуждот user posted image

clock-img

30.11.2014, 19:45

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Јас со сопругот одамна се договоривме да правиме тетоважи.само после породувањево user posted image

Последни статии

article-img