за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Рингерајки деновиве се е во знакот на фудбалот... каква е ситуацијата кај вас... фудбалот е на прво место па потоа вие или сеуште го имате најважното место во неговите мисли и неговит живот...
А вие Рингерајци бидете искрени од машки аспект како ги гледате работите, дали бирате романтична прошетка во парк со жената/девојката или пиво, друштво и фудбал?
14.06.2010, 19:00
agnes77
1959
ha, ha, ha dobro pitanje ... zavisi od utakmice, kod nas kad su Slovenci na redu da igraju onda nema romantike
1:0 za Slo
14.06.2010, 19:18
nadica
4381
мм е еден од ретките мажи кои не се замара со гледање фудбал не дека воопшто не гледа ама не инсистира по секоја цена да гледа натпревар така да јас сум среќна жена
14.06.2010, 21:00
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
мм е еден од ретките мажи кои не се замара со гледање фудбал не дека воопшто не гледа ама не инсистира по секоја цена да гледа натпревар така да јас сум среќна жена
Потпис
14.06.2010, 21:12
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Потпис
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Потпис
Ах блазеси ви, ви завидувам... Јас на шала сега велам: Ќе прошетам деновиве да видам кое машко не гледа фудбал и воопшто не е заинтересиран и тој ќе биде вистинскиот за мене!
14.06.2010, 21:15
vezilka RR
4931
Ах, кога станува збор за фудбалот..тогаш се друго се поместува едно скалило подолу..Мажле е опседнат со фудбал, и јас не му се лутам..секој има по некоја опсесија, а прошетката можеме да ја одложиме за друг пат, не е греда..
14.06.2010, 21:21
batko
6
ете јас како претставник на машкиот пол.има време за фудбал и за понежниот пол ако се има разбирање од двете страни..ете јас на пример гледам од време на време и наогам време за мојата љубена за прошетки ...
14.06.2010, 22:00
niki
4299
Фудбалот на мажле мој му е прва, единствена, најголема и вечна љубов . Ех и бев љубоморна на таа љубов едно време, но сватив дека е залудно да трошам чувства за тоа и си најдов свои љубови кои ме исполнуваат додека тој ме изневерува со неа . Така си го најдовме својот мир и веќе не очекувам ако има фудбал да ме одбере мене за друштво и не само што не очекувам, туку и со нетрпение чекам да дојдат тие денови кога гледа фудбал, за да си посветам време на себе си и на она што јас го сакам. Да живее фудбалот
14.06.2010, 22:23
agnes77
1959
Julie samo da ne bide tako
14.06.2010, 23:49
Gari68
192
Пред неколку години повеќе следев фудбал па и други спортски натпревари.Во последно време некако таа страст е многу опадната можеби поради кладилниците кои го уништија фудбалот па и спортот воопшто.Приквечер изнесуваме телевизор надвор но повеќе се гледа Горка љубов,Листопад и Бандини а фудбал само го ѕиркам резултатот.Па не се ни мислам дали да одберам да се прошетам со сопругата и ќерката отколку да гледам утакмица.
14.06.2010, 23:55
jovanka
1745
Sreka sto natprevarite se vo razumno vreme taka da ima vreme i za fudbal i za mene.
15.06.2010, 00:52
amelbebe
1105
brkame drugi raboti,nema vreme za fudbalot poveke e posveten na x raboti,ama ne propusta rezultat da doznae
15.06.2010, 00:52
Maca25
7558
Мм воопшто не го интересира фудбал, па така да има мнооогу време за да ми посвети на мене и на нина
15.06.2010, 01:02
Snowhite RR
5042
Гледа, но не е премногу опседант, така да заедно гледаме, најубво ми е кога ќе се собереме друштво и излегуваме во кафич каде има тв, а сега има во секој, порачуваме пиво, купуваме пуканки и гледаме фудбал, оваа година уште не сме почанале со такви излегувања
15.06.2010, 10:40
arh_diz
7198
Jas gledam fudbal zaedno so mm. A koga e toj na rabota jas gledam sama mu kazuvam rezultat , mada se slucuva nekogas da ne gledam se samo izvadoci
15.06.2010, 12:21
Martins mom
3342
фудбал???? дефинитивно нема време за тоа...а мене ми одговара
15.06.2010, 14:01
penelopa
3419
И двајцата сме љубители на фудбал, кога има интересен дуел гледаме ама нешто посебно да се потресуваме и да мораме да ја гледаме секоја утакмица од светско НЕ
15.06.2010, 14:08
Bogdancanka
5422
мажле не го интересира фудбал така да јас сум на прво место ми нема замена
16.06.2010, 12:14
Viktori
5329
не знам за вас, ама кај нас може и спротивно да е ако игра Аргентина и јас гледам фудбал така да дур трае светсково функционираме во 3ка и ич не сум љубоморна на втората