ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Go sledime X factor I navistina ima shto sa se cue,prekrasni vokali,mladi lica,ubava muzika..
E od slednata emisija povekje ke uzivam vo shouvo,konecno nema pred oci da mi izleguva FIFI,ete toj duet nekako nemozev da go svaram!
Се сложувам ептен!
Инаку, Даниел има многу фанови и во Србија и во Босна, така да воопшто не е исклучено дека може да победи. И би требало, бидејќи и по мене тој е целосен.
А за разбирањето што вика ЛавблМи, па извини, ама јас не ја разбрав Фифи те. Филип што се изнакажа така брзо и млатарање со рацете, така да не знам каде тука има гордост. Сосема професионален однос и коректен максимално.
А кој нема никаков контакт со македонскиот јазик тешко е да може нешто да разбере, посебно ако се зборува брзо, од искуство. Така да, не се сложувам со констатацијата дека се провлекува српското влијание.
А од друга страна, може да се каже дека тој Фифи би требало да се потруди да го поднаучи српски барем, нема да му падне круна од глава.
А како Даниел па го разбрала водителката на крај краева?