за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Мислам дека нема ваква тема... Да пишуваме цитати за мајката... "Срцето на мајката е длабока бездна, на чие дно секогаш ќе најдете прошка." Оноре Де Балзак "Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."- Софија Лорен
"Едно мало девојче кога го прашале каде е неговиот дом одговорило, "каде што е мајката." ~Keith L. Brook _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
"Од сите права на жената, најголемото е да биде мајка." -- Lin Yutang "Една добра мајка вреди колку стотина учители." ~George Herbert "Мајчината љубов е мир. Нема потреба да се стекне, нема потреба да се заработи." ~Erich Fromm _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Slikava ja najdov na fb, malku e mornicava no taa e realnosta. Mnogu mi znaci. Ova e ljubovta megu majka i kerka EDNA E MAJKA
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива