за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Сега тука можеме да ги продолжиме нашите муабети, да зборуваме колку ни душа сака
16.07.2010, 13:06
leci
4
da da bi bilo mosne interesno da se ima i vakvo katce kade ke mozime da si kazeme sve. samo nekoj treba da zapocne so muabet
16.07.2010, 13:21
Bitolcanka
2461
Ако имате предлог за друго (подобро, поинтересно, попримамливо) име за темата - муабет, слободно кажете, ќе го промениме веднаш
16.07.2010, 13:29
Џесика
2036
Ова „чамче“ битолски израз??? ми се допаѓа...
16.07.2010, 13:38
niki
4299
Супер назив, замислете дека сте на слично бротче разврзете весели муабети
16.07.2010, 13:42
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27
Ова „чамче“ битолски израз??? ми се допаѓа...
Да, Јасмина - битолски е колку што знам Барем јас го користам
16.07.2010, 13:45
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Супер назив, замислете дека сте на слично бротче разврзете весели муабети
Леле Ники, одлична споредба и асоцијација Ако не сте вие да ме расположите малку не знам каде да се обраќам. Ве читам за темите од типот - брак и страв ме фаќа. Ако free на некој начин, овој период се чувствувам толку глупаво на моменти, чудно, не можам ни сама да се разберам Како да сум во некоја моминска депресија, не знам како да ја наречам. Час сум добра, убаво се чувствувам, задоволна и среќна, час бесна, час тажна Најверојатно полудувам
16.07.2010, 13:46
Тања РР
2029
E па наздравје нека ни е новата муабетчилница. Многу убави муабети да се свртат, многу оговарање, многу кафе, многу смеа и многу чамче-муабет (иако сеуште се обидувам да разберам што е тоа ) во наредните 100 страници. Ајде битолчанка сега стави по едно кафенце, да ја сефтосаме
16.07.2010, 13:52
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
E па наздравје нека ни е новата муабетчилница. Многу убави муабети да се свртат, многу оговарање, многу кафе, многу смеа и многу чамче-муабет (иако сеуште се обидувам да разберам што е тоа ) во наредните 100 страници. Ајде битолчанка сега стави по едно кафенце, да ја сефтосаме
Повелете кафенце, за да ни течи муабетот поубаво. Па Тања чамче-муабет значи нешто како муабет на пазар, така нешто Ако има некој друго објаснување нека каже Сакав утрината да ја отворам, но не бев баш во форма, по непроспиена ноќ. Не можев да заспијам, па гледав филм и си реков да не легнувам - 4:30 дојде, се раздени, ме фатил бесот и правев бисквит-торта во 5 наутро
16.07.2010, 13:53
niki
4299
Ах Битолчанке не читај такви теми ќе го остаиш дечкото, или подобро читај па напрај список каков сакаш да ти биде мажот и листа каков не сакаш и по неа да се водиш кога ќе го бираш потенцијалниот кандидат. Има и добри мажи, не се сите лоши се зависи што сакаш и како бираш и бирај многу, зошто ако се тешиш дека ќе го смениш, хм, незнам тешко се менуваат луѓето, посебно ако не сакаат да се сменат.
16.07.2010, 13:56
vezilka RR
4931
хи,хи чамче-муабет е исто како чашка-муабет или кафе-муабет
16.07.2010, 14:01
Палешка РР
7505
Ајде наздравје новата тема каде што ќе ни помине летово Многу кафиња, озборувања, радости, љубови, свадби, нови трудници и бебенца да си дочекаме во неа!
16.07.2010, 14:05
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
хи,хи чамче-муабет е исто како чашка-муабет или кафе-муабет
Да, Везилке, така нешто, во таа смисла. Фала за помошта - не ми работи нешто мозокот денес, не сум како што треба Ники не е до дм проблемот, до мене е, овие дена се ми смета. Човек да не е до мене или на телефон да ме побара Арно вчера не бев таква, ќе ја исплашев Миа Не ми треба список со листа на машки особини од идеалниот партнер Знам дека не постои таква - го гледав и филмот Beauty and the breafcase - КЛИК Вие што ќе се пофалите/пожалите? Старо-ново?
16.07.2010, 14:14
vezilka RR
4931
Не ми се седи више на работа. Денес ме фатила некоја летаргија..хи,хи, се преработивме предходниве неколку дена. Ми се иде негде, ама не знам каде. Мажле што убаво, од денес си е на одмор и еве сега ми јавува и ми кажува дека си шетка низ ГТЦ, си барал патики да си купел..а јас у канцеларија.. Морам да смислам нешто
16.07.2010, 15:04
Martins mom
3342
ајде нека ни е за убаво новата муабетчилница инаку чамче муабет му иди нешто како лаф-муабет, бла бла..., ко жените на чешма
16.07.2010, 15:07
Џесика
2036
Свекрва ми е Битолчанка, па ве молам објаснете ми го терминот „печаче“ и „шепаче“... така му вика на син ми, а не можам да не се онесвестам од смеење
16.07.2010, 15:09
Martins mom
3342
Јас сум во Битола 7 години ама на тие термини не сум налетала
16.07.2010, 15:38
melody
743
Ajde so sreka neka ni e novata muabetcilnica i samo za ubavi raboti da citame i pisuvame vo nea
16.07.2010, 16:22
Anushka
1392
неможам повеќе, се изморив од животот... Сакам само малку да застанам, да се отспијам,да не трчам како фурија насекаде се` да стигнам, се` да постигнам, секого да задоволам, секому да објаснам. НЕМОЖАМ ВЕЌЕ! Никој не ме рецка 2%, а се трудам толку многу за се`. Тешко ми е.
16.07.2010, 16:49
Bogdancanka
5422
земи си одмор Анушка и уживајјјјјјј!!!
16.07.2010, 18:53
Тања РР
2029
Ja мразам! Ја мразам! Ја мразам! Прв пат во животот некого мразам!
16.07.2010, 18:55
Viktori
5329
Тања биди прецизна, да знаеме кого да шамараме и ние!
16.07.2010, 19:17
Тања РР
2029
Се знае, чудовиштето по закон
16.07.2010, 19:19
elle
613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
неможам повеќе, се изморив од животот... Сакам само малку да застанам, да се отспијам,да не трчам како фурија насекаде се` да стигнам, се` да постигнам, секого да задоволам, секому да објаснам. НЕМОЖАМ ВЕЌЕ! Никој не ме рецка 2%, а се трудам толку многу за се`. Тешко ми е.
и јас се чувствував така два дена сум болна со 38 температура и да ви кажам се одморив малку никој не бара ништо од мене
< Поракaта ја уредил elle -- 16.7.2010 19:20:23 >
16.07.2010, 19:24
Anushka
1392
да, да, драга Елле, изгледа дојде време да „дигам сидро“м во встински смисол на зборот... П,С.: од срце се надевам дека си одморена и добро!