за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мислам некаде погоре ја прочитав Еца..читајте рингераја и водете љубов, баш така немаше ни два месеци мислам откако се приклучив овде и ја останав со мешето , има некоја магија овде
Да, и повеќе од сигурна сум дека има некоја магија, некое посебно чуство на позитивна енергија која знае да го разубави денот, ма колку и да е лош. Затоа уште еднаш ќе ја повторам мојата реченица ЧИТАЈТЕ РИНГЕРАЈА И ВОДЕТЕ ЉУБОВ. Овој пат ќе додадам и дружете не често, отворете ги срцата, оставете ја болката и тагат тука на форумите.Со насмевка на лицето полесно ќе стигнете до СРЕЌНО!
леллллеее,луѓе! А јас КОЛКУ ЛЕСНА НОГА ИМАМ! Па, пола од вас ќе бидете со по три деца по дружбата со мене! Ама, да се разбереме: само ако ОТВОРЕТЕ СРЦА, ЧИТАЈТЕ РР И ВОДЕТЕ ЉУБОВ
Среќна сум што позитивната енергија од РР се пренесува на нашите членови, затоа темата ја отворам за да си ги кажеме позитивните работи кои ни се случија откако дознавме за РР и откако се дружиме тука
21.01.2010, 19:43
Палешка РР
7505
Само месец дена откако дојдов на РР забременив со Миа, со лесно ја поминав цела бременост и се породив. РР ме смирува, ме едуцира, тука секогаш има некој кој ќе ме утеши, ќе ми даде совет, ќе ја сподели со мене радоста и тагата.
21.01.2010, 22:55
Матеа
180
Пресреќна сум што ја пронајдов РР и што станав дел од РР семејството. За мене РР претставува топло катче каде можам да најдам разбирање, позитивна енергија и многу споделена љубов.
Те сакам многу РР и посакувам уште многу позитивни нешта да им се случат на сите наши РРјки
24.01.2010, 00:01
delfinka
416
a da me povlecete po nos i mene,primer nekoja od vas so ima lesna noga za bebce.........
24.01.2010, 01:55
nutelizza
357
делфинка ја ке се нафатам прва имам лесна нога а и останав бремена "из прве"
24.01.2010, 19:48
delfinka
416
togas zavlecime siiiiiiiilnoooooooo
24.01.2010, 19:49
mother 29
4405
rr stana del od moeto sekojdnevie.....
25.01.2010, 09:47
profesorica
5709
РР Е МОЈ ЖИВОТ
а оние женички што ги познавам лично на сите мужите им велат дека жената само за рр зборува.
25.01.2010, 09:55
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Матеа
Пресреќна сум што ја пронајдов РР и што станав дел од РР семејството. За мене РР претставува топло катче каде можам да најдам разбирање, позитивна енергија и многу споделена љубов.
Те сакам многу РР и посакувам уште многу позитивни нешта да им се случат на сите наши РРјки
потпис 100%,ја сакам рр
25.01.2010, 10:07
arh_diz
7198
RR e edno super semejstvo pozitivno. Koe sekogas moze da me raspolozi
25.01.2010, 10:16
Еца
6692
Arh_diz ајде мила кажи ни за твоето искуство, колку време сакаше да забремениш и што се случи откако почна да се дружиш на РР
25.01.2010, 10:18
arh_diz
7198
Jas nesakav ( nesmeev )da zabremenam ama mother 29 me prerece i zabremeniv vednas. verojatno mi prenese pozitivna energija.
25.01.2010, 13:28
mami
8680
Кога и да сум тажна знам дека тука ке наидам на поддршка и убав збор, и се, барем за миг, ке помине
25.01.2010, 13:33
zami
574
pred sekoja odluka, najprvo se zaprasuvam ,,sto bi rekle moite RR prijatelki za ova,, i togas znam deka ke ja napravam vistinskata odluka.
edno golemo srekno semejstvo
26.01.2010, 00:39
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Матеа
потпис 100%,ја сакам рр
РР е мое семејство, мое хоби, потреба, воздух ... За ништо не би ја заменила. Откако се зачленив, го запоставив фб, што ми беше и ветување (ми стана здодевен), а од РР никогаш нема да се откажам. И дечкото го трујам со РР, ми вели: намали, цел ден си но и денот ми е се помал, времето ми лета откако сум со РР
26.01.2010, 00:48
HristinAntonio
176
za sekoe prashanje tuka si naogjam odgovor...samo mi e krivo sto ne sekogas imam vreme da bidam aktivna
26.01.2010, 00:49
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: HristinAntonio
za sekoe prashanje tuka si naogjam odgovor...samo mi e krivo sto ne sekogas imam vreme da bidam aktivna
И јас исто Христинче. Последно време сум поактивна, таков ми е периодот, послободна сум, затоа.