за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 12.6.2013 18:49:03 >
12.06.2013, 19:01
caciana
863
Auu pojma nemam...ke se izgubam vo italija na soping i so dr del samo ke uzivam
12.06.2013, 19:05
mosa
546
Bi patuvala,sekade bi odela,ama bas sekade
12.06.2013, 19:48
miana
6152
uf kolku mnogu raboti bi napravila
Prvo edna nova golema kuka samo za nas Pa operacija na gradite ( ke bide nekogas i bez milionov ) Pa nekoj JEEP besen i za mene i za mm ke se grizam samo za mojata ubavina i ke go setam svetot I ke gi investiram vo nesto sto ke mi gi vrti
12.06.2013, 19:53
sandriana RR
2924
И јас сакам прво куќа само за нас, на неколку км од сегашнава. Па после, ќе си реализирам животна желба професионална - и другото,ќе му најдам начин да се множи
12.06.2013, 21:28
Martins mom
3342
Едно куќаре би купила и би го уредила баш онака како што си сакам, би си отворила сопствен бизнис со најдобриот алат на светот, а најверојатно и на мм ќе му дадам некое евро за неговиот бизнис Ќе ги посетиме дестинациите што од секогаш сме сакале да ги видиме...Абре што се мислам толку, да ги имам-одма ќе им го најдам крајот
12.06.2013, 21:51
niki
4299
ke si kupam hotelce na Ibiza ili na nekoja slicna destinacija da si go rabotam, pa koga ke mi zdosadi da si go prodadam i da si kupam isto na drugo mesto i taka vo krug
12.06.2013, 22:42
Палешка РР
7505
Би си купила куќа, би ја опремила топ, куќна помошничка обавезно Би купилапо една куќа по една кола за Марио и Миа. Би одела на одмор во различни држави секоја година. Би живеела луксузно, но со мера.
Остатокот за поколенијата
12.06.2013, 22:44
moni teo
351
ke si kupam kuka opremen po moj vkus kola za mene i na maz mi nova nekoj biznis bi osnovale da se vrtat parite i ostali ke si odam na soping i ke si go setam svetot