за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Што е она што вас ви оставило најголем впечаток од форумов? Што научивте, што добивте и какво искуство стекнавте?
12.03.2013, 21:43
Ikana
3780
Па можам слободно да кажам дека со РР си го пораснав бебето Добив пријатели, совети, мудрост, и сила кога ми беше најпотребна! Добив второ семејство!
12.03.2013, 21:57
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Па можам слободно да кажам дека со РР си го пораснав бебето Добив пријатели, совети, мудрост, и сила кога ми беше најпотребна! Добив второ семејство!
Исто
12.03.2013, 22:00
Martins mom
3342
Од РР научив многу работи во врска со одгледувањето на моето дете, а најмногу од се , благодарна сум што со нејзина помош ја пребродив постпородилната депресија. Во последно време ја запоставив РР, но постојано ми е во мислите...и најмалото слободно време го користам за да ѕирнам што правите тука
12.03.2013, 22:26
blond
1268
Научив многу работи, штом останав бремена веднаш се закачив на форумот и од тогаш не сум го напуштила. Ми помогна многу за растењето на малиот, за пребродување на кризни моменти, и секако женчињата што виртуелно ги запознав и што секојдневно учам нешто ново од нив
12.03.2013, 22:28
blond
1268
Научив многу работи, штом останав бремена веднаш се закачив на форумот и од тогаш не сум го напуштила. Ми помогна многу за растењето на малиот, за пребродување на кризни моменти, и секако женчињата што виртуелно ги запознав и што секојдневно учам нешто ново од нив
12.03.2013, 22:30
hopeless
529
Јас одмна ве читам, иако ретко пишувам и можам да кажам дека РР е number 1 секој може да си прочита што му треба да побара совет и да си ја олесни душата на рр
12.03.2013, 22:37
moni teo
351
nauciv i ucam raboti od ringeraja i sit zencinja sto ja socinuvaat rr inaku slabo pisuvam no non stop bukvalno sekoj den ve citam
12.03.2013, 22:40
Bogdancanka
5422
научив доста работи би издвоила информации околу стерилитет
12.03.2013, 22:47
Bilence2
727
Rr mi bese vodic nekoe vreme.niz bremenosta, sega i vo rastenjeto na decata kako i vo domakinskite raboti. Rr mi e drugarka so mnogu siroki pogledi i odgovor na moite neodgovoreni prasanja. Mnoooogu si ja sakam i veruvam vo nea. Bas ko na najdobra drugarka.
12.03.2013, 22:49
Tanjicka
475
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bilence2
Rr mi bese vodic nekoe vreme.niz bremenosta, sega i vo rastenjeto na decata kako i vo domakinskite raboti. Rr mi e drugarka so mnogu siroki pogledi i odgovor na moite neodgovoreni prasanja. Mnoooogu si ja sakam i veruvam vo nea. Bas ko na najdobra drugarka.
potpolno se soglasuvam
12.03.2013, 22:52
Lacrymosa
255
научив многу за бременоста, прв пат сум бремена и навистина ми е од голема помош
13.03.2013, 00:04
vezilka RR
4931
Nauciv da bidam forumas :-) Nekolku pati forumov i ringerajki me potsetija deka seuste ima dobri luge na svetov. Nauciv deka zenskata solidarnost e golema. I nauciv da pravam podvarok za sto mazle i e mnogublagodaren na RR. :-)
13.03.2013, 00:04
zzaa
884
pa nauciv mnogu za dohrana vospituvanje i dobiv mnogu korisni soveti od moite prijatelki ringerajki.
nauciv deka ne sum sama vo mojata maka.. nauciv deka ima cuda seuste.. nauciv da dremam na forumov . da poddrzam nekogo vo bolkata i radosta, da dobijam poddrska od nekogo kogo ne poznavam.. mnogu nauciv da
13.03.2013, 00:11
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Nauciv da bidam forumas :-)
da ova najmnogu mnogu raboti nauciv ne mozam da izdvojam, vospituvanjeto na kerka mi si go preispituvam najcesto na RR
13.03.2013, 04:12
bucko mal
1431
Nauciv mnogu korisni raboti,bebusov mi raste so rr za ringeraja
13.03.2013, 04:27
Viktori
5329
pa ne zn dali nauciv nesto kako lekcija, ama definitivno zapoznav prekrasni licnosti i nikovi cie mislenje navistina go cenam.
13.03.2013, 14:39
Velena
83
Со рингераја сум уште пред да забременам.Секое искуство совет од тука ми бил добредојден.За било што да ме интересирало прво овде сум барала одговор.Бременоста цела со вас ја поминав и тука сте и сега еве веќе 16 месеци откако ми се роди малечката.Како златна книга за деца и мајки сте
13.03.2013, 14:43
Mihaela 2010
4230
Se sto e povrzano okolu deteto,od bebe pa do sega... E sega bi sakala nekogas i da ve zapoznaam vo zivo,se nadevam ke dojde i toj den
13.03.2013, 14:55
sandriana RR
2924
Да бидам поотворена и со непознати, покрај советите за детето, секако
13.03.2013, 15:06
temjanuska75
770
Многу научив од РР. Прво за забременување, потоа за бременост, новороденче, готвачки финти ..... Долг ќе ми биде постот. Едноставно РР Ти Благодарам што постоиш, и нормално благодарност до тимот на РР без кој нема да биде ова што е.
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
26.12.2013, 14:50
Melanija RR
7052
Дека не има секакви
Мала шега научив многу нешта .... дека форумот е место за осознавање на многу нови работи и несебично барање и давање на совет.
Речиси се за забременувањето научив тука и затоа и возвраќам на мојата Рингераја
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26.12.2013, 17:59
Defne90 RR
1991
Nauciv navistina mnogu korisni nesta i toa za mnogu kratko vreme.Polesno se nosam so site problemi povrzani so roditelstvoto i domasnote obvrski,dobiv mnogu korisni soveti od ringerajkite na forumov,nauciv mnogu raboti okolu odgleduvanjeto na decata. Se nauciv da se otvoram pred nepoznati i toa deka moze mnogu dobri soveti i iskustva da se spodelat ovde na forumot.