за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Никогаш нема да купам тегет теписи, ужас за одржување, секоја трошка се гледа од авион. Па претпоставувам и другите слични бои: бордо и други темни...
Никогаш повеќе нема да купам црни панталони, ме нервираат тие бели влакненца што се лепат нон-стоп.
Никогаш повеќе нема да купам бела јакна, освен ако не е за еднократна употреба
А и тие чинии, не знам како материјал се, порцелан или што (можеби сум грешка) , ама тие што не се перат ко што треба, треба да ги трљаш, и пак можат да се познаваат гадни линији, ко да стојеа со години, многу ми се непрактични.
Што вие повеќе никогаш нема да купите, пишите, да се научиме од туѓото искуство?
26.09.2013, 09:06
sandriana RR
2924
Никогаш не велам никогаш Но, засега сум убедена дека нема никогаш повеќе да купам кревет на спуштање во замена за спална/фр.лежај. И нема да купам софа за во дневна без странични наслонувачи.
26.09.2013, 13:31
bucko mal
1431
Nikogash nema da kupam krem-boja tepison. Drugo ne mi teknuva kako nova domakinka se sto kupiv se pogodi
26.09.2013, 13:34
miana
6152
Никогаш повеке нема да купам правосмукалка на вода..Ептен лошо ми се погоди ,а и кој и да има сите се жалат!!!!
26.09.2013, 13:54
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR Никогаш нема да купам тегет теписи, ужас за одржување, секоја трошка се гледа од авион. Па претпоставувам и другите слични бои: бордо и други темни...
Исто. Мојот е бордо и го мразам. Затоа го ставаме само во зима, оти мора. Инаку друго што не би купила никогаш е памучна машка кошула (т.е мм нема да купи), нешто што не можеш никако да го испеглаш.
26.09.2013, 14:10
Annet
2404
Nikogas poveke nema da kupam crn namestaj. Nikogas poveke nema da kupam Ajvar od prodavnica.
26.09.2013, 14:29
Lacrymosa
255
ЦРН ТЕПИХ!!!! УЖАС.. ветер да дувне се познава. Стварно флеки не покажува ама секакви кончиња, раски па дури и прашина се како на тацна
26.09.2013, 14:38
Палешка РР
7505
Чаден кашкавал од Здравје Радово
26.09.2013, 16:45
mommy_angels RR
1543
со теписите тотално ве разбирам.Јас во дневна имав од оние со реси па и темно кафеави .НИКОГАШ повеќе,ужас и терор за тој што чисти по дома( а тоа нели сум си јас ). Бела јакна за детето,кај ми беше паметот лани и тоа па и двете ги купив бели За сега толку ,не ми текнува ,а сигурно има уште ,ќе дополнам кога ќе се сетам
26.09.2013, 17:47
deluxe
2479
Евтин ранец Оваа година ја направив за прв пат таа глупост.Што ум ме фати ај си викам ќе земам поевтин ранец и онака в година пак ќе земаме нов.Отидовме на пазар го купивме,стварно на прв поглед ист како оние од книжара,а и квалитетот не беше лош за парите дури и одлично ми делуваше И за неполн месец си ги кажа мааните ефтината роба,дури 4 пати го шиев,и сеуште попушта.Тешко дека ќе ја истуркаме цела година не рекле за џабе:евтиното месо ниту кучињарта не го јадат
26.09.2013, 19:05
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Чаден кашкавал од Здравје Радово
hahaha lelee i jas pred nekoj den se zeznav...definitivno sega i nikad vise
26.09.2013, 19:39
Felly RR
7977
Не ми текнува за нешто толку многу да сум се покајала, па никогаш повеќе да не купам. Ама темава стварно е добра, барем да знаеме што вопшто да не купуваме. Еве за кашкавалов, дефинитивно нема да го купам. Thank you Mihaela and Paleska
29.09.2013, 16:00
AnnaMolly RR
6409
Никогаш во живот нема пак да купам стаклен умивалник за во ве-це. Прекрасен е на изглед, смрт за чистење. Ужас!
И да, тој чадениот кашкавал од Здравје радово е
Тетрапак млеко од Суташ (другите производи им се одлични)
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 29.9.2013 16:01:35 >
29.09.2013, 16:48
kapina
4327
Nikogas nema da kupam. Merinos tepih I sigurno ne kremova boja sto I da kapne se se opiva
08.10.2013, 12:18
Bethany
4534
Никогаш повеќе нема да купувам прашок за шарени алишта, кога течниот детерџент е супер за тоа.
Никогаш повеќе нема да купам ефтини сунѓери за миење садови, пет пати повеќе детерџент потрошив кога тоа сунѓерот не впива ништо
И никогаш повеќе Alexandros (така пишува) маслиново масло, не знам што толку е гадно на вкус, дури чудно, ми се лоши и од миризба а не од вкусот
10.10.2013, 02:08
Snowhite RR
5042
Јас па ќе кажам кремови теписи хехе кога ги купувавме бев бремена и не размислував дека ќе се породам и дека бебето нема вечно да биде бебе, туку дека ќе порасне и ќе си валка, ќе си тура итн итн
10.10.2013, 08:02
Tanjat7880
1256
Elegantni temno kafeni plocki za vo hodnik,model BAJADERA,lelee otisocite od nogara se poznavaat bre,strashno,toa posledno go stavivme koga renoviravme I imam zelba URGENTNO da gi zamenam!
10.10.2013, 08:42
Mihaela 2010
4230
Kafe kamko od kam market,ednas i no more
10.10.2013, 09:03
Tanjat7880
1256
E da I ova,kakao PASKALIN,takvo cudo stvarno retkost e da sretnesh ko salep boja e
10.10.2013, 09:17
anaana
1126
Kafe paskalin, kupiv ednas za gosti mi bese sram kakvo bese kafeto... svetloooo :)))
27.04.2014, 00:34
Defne90 RR
1991
Светла гарнитура за седење.Ја купив пред 4 години ама се покајав оттогаш сигурно сто пати.Абе со ништо не се чисти тоа наместо бела стана кремава како да не е истата гарнитура.Следен пат кога ќе купувам ќе гледам темни бои и дури и совет можам да им давам на другите да не се лажат ко мене дека ќе ја пазат оти тоа не се допазува.Барем да беше еко кожа а јас не та не платнена,еве ми сега.
27.04.2014, 14:24
Martins mom
3342
Crni podni plocki vo kujna...mislam...koj kreten bev jas koga gi birav
27.04.2014, 15:43
jana81
450
vcera kupiv i se nadevam posleden pat, visoki cevli na tenka stikla pa i tesni napred dali dvapati ke gi oblecam ama aj
29.04.2014, 10:13
miana
6152
Киви спакувани во пластично канче од РАМСТОР... Веро се супер, а РАМСТОР ужас!!!!!
30.05.2014, 09:34
LoveableMe RR
5035
Теписони, од крај до крај на соба хе хе хе и регал исто така од крај до крај