за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како ви помина денов? Работно или релаксирачки? Бевте можеби некаде или уживавте со семејството?
10.05.2009, 01:08
biljanaM
662
Денес кај нас е пазарен ден, бевме во маркет, си купивме што ни требе, бевме на кафе, па кај сестра ми на гости.
17.05.2009, 20:18
biljanaM
662
Денес ми е ептен мрзлив ден, хехехе... ми се спие ми се плачи.....
03.07.2009, 21:00
Еца
6692
За чудо денот ми беше многу, најмногу напорен.Мислам дека имам некоја негативна енергија, затоа ќе ве напуштам накратко и ќе одам да прошетам надвор.Едноставно сакам да плачам...
03.07.2009, 21:25
mami
8680
Eленке..нема плачење денес...ајде денес треба да се радуваме, првото рр бебе ни се роди..ајде мила, знам дека длабоко во себе ке ја најдеш онаа позитивност што сите ја чувствуваме од тебе мојот ден помина во знакон на Нате..цел ден ја мислев, ко јас да се пораѓав
03.07.2009, 21:29
mis.
3845
Денеска бев на гинеколог конечно скоро 8 месеци од породувањето а потоа низ град за купаќи на моето жапче.
03.07.2009, 21:49
Палешка РР
7505
Попис на репроматеријали, на работа
06.07.2009, 21:20
Еца
6692
Денес во нашата соба го стругаа и лакираа паркетот, бев гледав петосед, дома малку одмарав и потоа со Мартина бевме да прошетаме во Бисер, гледавме некои работи за бебчето, потоа во Мекдоналдс и конечно дома.Сега еве се релаксирам на нашата Рингераја
06.07.2009, 22:31
denicka
620
zdravo na site. zenski ne sum ve zaboravila. mislev i na vas ama nisto ne ispadna pa ne sakav da ve razocaruvam. ama utre sum na pregled pa moze ke pokaze nesto drugo. pozdrav pa se citame utre
06.07.2009, 22:42
Еца
6692
Деничка наредниот пат ќе биде успешно, дотогаш ќе се дружиме, ќе шириме позитивна енегрија и резултатот ќе дојде Само задржи ја насмевката на лицето, нема разочарување
< Поракaта ја уредил Elena -- 7.7.2009 0:41:52 >
06.07.2009, 22:50
lide78
128
Секој ден едно исто,на работа,дома ручаме(срека што готвам од вечер) и после надвор до 21 часот и отишол денот.
08.07.2009, 23:05
Еца
6692
Дојдоа ги земаа теписите за перење па јас паркетот потоа и на крај уживав Сега имам ама дефинитивно оставам за сабајле. И така сега малку и одох ја
08.07.2009, 23:07
mis.
3845
Леле Елена лудница си(без навреда) Како можеш само да ме насмееш алал да ти е.
08.07.2009, 23:11
Еца
6692
Ех Драга моја, и после да не се секирам, се можело и без нас.Е па јас не мислам така Баш денес само мислам уште ова и ќе одморам, уште ова и ќе одморам и си мислам е денес тука ако не се породиш ќе го носиш до крај Тоа е...
08.07.2009, 23:49
biljanaM
662
цел ден го поминав чистејќи, куќата ми беше хаос, потоа отидовме на прошетка со синето......
09.07.2009, 22:37
Еца
6692
Е па да ви се пофалам, денес имав четиричасовен третман во природна сауна.Е сега ве интересира кава е па таа сауна. Ваква мили мои потоа редев алишта, па бев на гинеколог, па преместувања во собата, комјутерот ми го пренесоа во соба, за повеќе да работам па имав состанок, па со маж ми да се поднови нешто, ајде доста ви е...најбитно сега сум на рр а ви фалев малку?
10.07.2009, 00:04
Aleksandra
309
Bidejki koristam leten godisen odmor, jas denes i minatite denovi uzivav, se razbira pravev rucek i nekoi domasni raboti no vo glavno koga si doma po cel den e super imas vreme za se.
11.07.2009, 21:28
Еца
6692
Се убив од работа и сега не се чувствувам добро Мислам овој пат претерав
11.07.2009, 23:19
cevlice
209
BRAVO ZA ELENA ! MNOGU E JAKO OVA
11.07.2009, 23:24
Еца
6692
Фала чевличе, мислам јас постојано претерувам , ама мислам дека ако продолжам вака, ќе им се породам дома Инаку се избањав, каснав праска, лубеница, и крушички и сега можам да продолжам само овој пат тука на рингераја
11.07.2009, 23:47
Nikolina
226
јас овие денови незнам што ми е ама не сум во форма од сабајле ме болеше операцијата од царскиот многу и дека се шири кожата ме уби ама полежав убаво и ми помина да не се подречам инаку она нормално по дома чистев по малку ама неможам повеќе ве молам кажете некое решение имаме мравки многу незнам од кај идат на спрат сме нон сто мијам чистам и пак па пукнав,а друго ништо ново по старо пак почнуваат напади на страв да ме фаќаат и она има моменти кога мислам дека ќе полудам и ми се плачи од тоа што сум толку за нигде таква негативна и паничарка знам дека поминав многу работи и дека до негде е нормално ама некогаш неможам да се контролирам послино е од мене
11.07.2009, 23:57
cevlice
209
Мамицки па како сакате да бидете ведри и располозени на вакво врнезливо време.Сабајле кога станав, сто да видам тмурно, ладно се спрема ше да врне епа како сакас да не бидес ДЕПРЕСИВЕН Јас си размислив добро ! Си отидов во Тц гратски ми се допаднаа сандали на плута и тоа убаво црвени си ги купив без размислуване. усте си доземав лакови за френш маникир само утре ке ми ги прават ноктите иште убави памучни гакички етети мила моја расположение САМАТА ТРЕБА тебе што те прави срекна ПРОБАЈ!
12.07.2009, 00:00
hristijana
98
denes trebase da pravam generalka doma ama strav me fati kako ke se cisti se doteravme so mm i po gosti kaj kuma, kaj svekrva. utre nema setanje na mi bega cistenje.
Чевличе ти баш знаеш да се расположиш сама мила Инаку проверено дека секое ново парче гардероба или било што купено лично за себе го крева доброто расположение кај жената
12.07.2009, 00:04
Еца
6692
Христијана, не дека сум многу религиозна, ам недела е ден за одмарање а и Петровден празник е,да си одите вие пак некаде на гости или одмарајте си домче, па во понеделник, фаќај се за работа.Не за џабе се вика чист понеделник