за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
имате периоди кога најмногу сакате само да се гушкате? безсекс без ништо друго, само да лежите во прегратка на саканиот и да ги почувствувате неговите/нејзините раце околу вас? Мене некогаш ми треба само тоа, да се стопам во неговата прегратка и да ги почувстувам неговите раце како цврсто ме гушкаат...
30.05.2009, 11:18
Еца
6692
Ма секој слободен момент го користам максимално за гушкање, сега еве ја гледам и Мартина, иста е... Само да се гали, гушка, за разлика од татко и кој е ледено доба цел живот, ама кај со нас двете ќе излезе на крај, па и ова рекоа женско, леле леле
30.05.2009, 11:21
mami
8680
и јас сум иста...мм и не толку многу ама покрај мене и Лука нема бегање..Лука обавезно пред да заспие мора да се гушка со двајцата, нема шанси едниот да му кидне
05.12.2009, 01:03
mami
8680
еве откако ни се случи трагедијата дома јас сакам само да се стопам кај него во прегратка и да молчам..ништо не ми се прави, само да го почувствувам блиску до мене.. како стоите вие на тоа поле? ви доаѓа така да се гушкате без желба за ништо повеќе?
05.12.2009, 01:07
Bogdancanka
5422
ааааааууууууу јас сум мнијак за гушкање без разлика дали е тоа со мм или со еден од внучињата обожавам и сакам да се гушкам.ММ не е баш многу по гушкањето али под кожа му влегувам и има гушкање сакам да се гушкам
05.12.2009, 01:37
nadica
4381
обожавам да се гушкам и галам а исто и тој прекрасно ни е
и надица сака ама еден по еден не гушка многу и сме двајцата заедно