cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

гушкање

clock-img

30.05.2009, 11:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

имате периоди кога најмногу сакате само да се гушкате? безсекс без ништо друго, само да лежите во прегратка на саканиот и да ги почувствувате неговите/нејзините раце околу вас? Мене некогаш ми треба само тоа, да се стопам во неговата прегратка и да ги почувстувам неговите раце како цврсто ме гушкаат...

clock-img

30.05.2009, 11:18

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ма секој слободен момент го користам максимално за гушкање, сега еве ја гледам и Мартина, иста е... Само да се гали, гушка, за разлика од татко и кој е ледено доба цел живот, ама кај со нас двете ќе излезе на крај, па и ова рекоа женско, леле леле  user posted image
user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

30.05.2009, 11:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

и јас сум иста...мм и не толку многу ама покрај мене и Лука нема бегање..Лука обавезно пред да заспие мора да се гушка со двајцата, нема шанси едниот да му киднеuser posted image

clock-img

05.12.2009, 01:03

clock-img

mami

pencil-img

8680

еве откако ни се случи трагедијата дома јас сакам само да се стопам кај него во прегратка и да молчам..ништо не ми се прави, само да го почувствувам блиску до мене..
како стоите вие на тоа поле? ви доаѓа така да се гушкате без желба за ништо повеќе?

clock-img

05.12.2009, 01:07

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ааааааууууууу јас сум мнијак за гушкање без разлика дали е тоа со мм или со еден од внучињата обожавам и сакам да се гушкам.ММ не е баш многу по гушкањето али под кожа му влегувам и има гушкањеuser posted image user posted image user posted image сакам да се гушкам 

clock-img

05.12.2009, 01:37

clock-img

nadica

pencil-img

4381

обожавам да се гушкам и галам а исто и тој прекрасно ни е user posted image user posted image user posted image

и надица сака ама еден по еден не гушка многу и сме двајцата заедно user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img