cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

мебел за друга намена

clock-img

18.08.2009, 21:01

clock-img

mami

pencil-img

8680

Можеби размислувате да купите нов мебел за вашиот дом. Зошто да не ја обновите својата спална соба со секс мебел?

user posted image

Ви го претставуваме „Angel wings sex chair“ односно секс столица која ќе ви даде ангелски крилја. Станува збор за столица која повеќе личи на добро изработена пикник столица, отколку на направа која судејќи о производителот, на вам и на вашиот партнер ќе ви овозможи врвен оргазам.

Секс играчката е смислена од Јапонците и е соодветна за оние парови кои се желни за секс, но се малку мрзливи за рипање горе долу.
user posted image

Секс столицата е едноставна за употреба. Мажот легнува на грб под столицата, а жената со раширени нозе седнува ан растегнатите ленти кои ги поврзуваат деловите на столицата. Растегнувањето на лентите овозможува рипање горе долу, лево десно, односно како ќе посакате. Со помош на секс столицата ќе се сексате со минимален физички напор, но и со максимално задоволство бидејќи според производителот столицата одлично ја стимулира Г-точката.

Истата можете да ја нарачате преку интернет за цена од 54,99 фунти преку секс шопот Lovehoney.co.uk.

clock-img

18.08.2009, 21:18

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

E Mami kaj ja najde.user posted image user posted image user posted image user posted image Interesna rabota hahahaha ke podrazmislamuser posted image

clock-img

18.08.2009, 21:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

ах..размислувам за нешто вакво, ама па и не ми се допаѓа многу ова ми е како за помрзливитеuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 21:24

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

mozes da go koristis koga  samo ke te fati mrza user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 21:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

добро да може и такаuser posted image user posted image user posted image user posted image а инаку ми се допаѓа вака како изумuser posted image

clock-img

19.08.2009, 00:05

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image kade ti tekna ova user posted image sigurno nema do tolku da te mrzi a ako te mrzi pa i nemorasuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2009, 10:04

clock-img

ivanaa

pencil-img

66

user posted image

user posted image

clock-img

01.09.2009, 10:17

clock-img

niki

pencil-img

4299

Jas sum covek koj drzi do toa deka se treba da se proba, ama ovaa stolicava mi e premnogu. Mislam deka so nea se gubi spontanosta i bliskosta i seksot ne e trka na izdrzlivost, ako te zabolat noze menuvas poza ne ti treba digalka.....

clock-img

01.09.2009, 10:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img