cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

фриз таму долу јужно

clock-img

23.06.2009, 19:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

а фриз и правите? ја дотерувате или ја оставате едноставно да си биде природна?

clock-img

23.06.2009, 19:58

clock-img

mami

pencil-img

8680

да не ме сфатите погрешно- значи истото прашање важи и за татковците на форумов, и тие имаат што да фризираат нелиuser posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 20:04

clock-img

Боцко

pencil-img

806

јас си оставам да биде природно.
но, во последно време гледам дека ќе треба да почнам да се фарбам.user posted image
неколку пати сум пробал да сменам фризура во коџак.user posted image
ама, колку повеќе кратиш, толку побрзо расте.user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

23.06.2009, 20:07

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image од тебе и очекував ваков одговор , искрено кажаноuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 00:00

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Леле мами кај ти текна темава....хахаха..закон сиuser posted image
не правам фриз, или се или ништо user posted image
дајте некој идеја.....user posted image user posted image user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

24.06.2009, 08:30

clock-img

mami

pencil-img

8680

ах...ме фаќаат мене така од време на времеuser posted image user posted image user posted image јас обично оставам некое мало триаголниче или само линија на средината...не сум се заангажирала за нешто повеќеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 08:32

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Значи ти мами ако не ме насмееш одсабајле......user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

24.06.2009, 08:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

24.06.2009, 08:36

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мами, мами, добро ти е она со триаголникот, а user posted image ќе треба да се пробаuser posted image и јас сум ко Биле или се или ништо, ама гледам најчесто да биде ништо...user posted image
Предлог за Биле, еден мал цвет user posted image ќе ти треба помош, ама сигурно маж ти со драго срце ќе притрча на помош милаuser posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 24.6.2009 8:37:05 >

clock-img

24.06.2009, 08:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

епа што да правам на вакво време...ке заспијам инаку, притисок нула

clock-img

24.06.2009, 08:38

clock-img

mami

pencil-img

8680

ете не сум само јас..видиш дека и елена се занимава со срамотни работи user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image уште и идеи дава...ах, срека деца не го читаат форумовuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 09:08

clock-img

evcipa

pencil-img

31

Луѓе Вие сте НАААААААЈ НАААААААЈ НАААААААЈ прекрасни на цел свет.
Седам во канцеларија, со огромен стомак, ништо не ми се работи, времево КАЧКА..,
си читкам на форумов и одма насмевка од увце до увце.

Само сакам на сите да Ви посакам да ви се случуваат најубави нешта. user posted image user posted image user posted image

А кога сме кај темава user posted image за НИШТО сум деф... (последиците се пресудни) хихи

clock-img

24.06.2009, 09:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image истомисленици хаха user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 10:54

clock-img

srnicka

pencil-img

413

E ne ste normalni zimi se, ve obozavam, ama koga sme veke kaj temava, jas se depiliram celauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 10:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

јухуууу, колку комплименти добивмеuser posted image
и јас планирам следниот месец кога ке одам на депилација да и кажам да извади се од половина надолу што има влакнаuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 11:02

clock-img

evcipa

pencil-img

31

Eve za motivacija...   I da trgne denov .. NALI user posted image

[URL=http://www.forumimagecodes.com/]user posted image [/URL]

clock-img

24.06.2009, 11:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

еее и после ке кажат дека јас сум била ненормалнаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image добра сликичка нема шанси...кога ке му се облечам вака на мм нека проба да гледа во лаптопотuser posted image

clock-img

24.06.2009, 11:16

clock-img

srnicka

pencil-img

413

Мами несакав да те навредам, тоа беше онака коментар. Баш ме изнасмеа и затоа така напишав. Инаку најубаво е да се депилираш таму долу јужно, ке уживаш сигурно 2 недели.

clock-img

24.06.2009, 11:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајјјј абе неее, не се навредив ни најмалку..јас тоа онака на смеа го кажав..не си ме навредила ништо, што ти е..уживај...

clock-img

24.06.2009, 14:39

clock-img

Боцко

pencil-img

806

прво си помислив ептен сликовито да се изразам, ама си викам некој може ќе замери. па затоа одбрав поумерена варијанта. ве чувствувам поблиски по запознавањето па си дозволив асоцијација.
user posted image
убав ден на сите
user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

24.06.2009, 14:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

ааууууу само што изедов еден голем сладолед и сега имам желба за уште еден...ама ке почека крај на работно времеuser posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 14:46

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

хахаха...леле идеите ви се супер, мами а како е тоа со триаголникот .....хахаха, рецепт.....??user posted image user posted image user posted image
Елена сигурно би се измачила со цветчето....ама ке требе почесто да го вадам нели...user posted image user posted image user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

24.06.2009, 14:49

clock-img

Боцко

pencil-img

806

сладоледот можеби и не е сладолед...
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 15:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

полесно здравје..ке ти го пишам по ппuser posted image user posted image user posted image
Боцко камо да не беше сладоледот сладолед

clock-img

24.06.2009, 15:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image крај сте!user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img