за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
колку ги сакате овие игри?јас пред некое време му подарив течно чоколадо со порака- искористи го како што мислиш дека треба и да ви кажам беше искористено на начинот на кој и си замислив...
30.06.2009, 10:03
Katuska
150
Добра си мами нема што. Да ти кажам најискрено многу ме мотивираш .Веднаш правам планови.kisceeee
30.06.2009, 10:18
mami
8680
затоа сме тука..да си даваме идеи, поддршка едни на други..мило ми е што можам да ви помогнам а вие пробувајте па пишувајте како било може така ке му помогнеме на некој друг
30.06.2009, 11:13
Iva
626
Оние што немаат услови за такви авантури можат само да си замислуваат и да чекаат подобри времиња:) Браво за идејата
30.06.2009, 11:16
Еца
6692
Ива јас се приклучувам во друштвото за подобри времиња Инаку еднаш уште додека живеевме сами баш прекрасно узненадување сум му приредила со шлаг пена и течна чоколада.Мислам зборови не требаат...но тоа беше една незаборавна вечер, на која до ден денес се потсетуваме, и сигурно и двајцата потсвесно посакуваме во што поскоро време да ни се повтори.
30.06.2009, 11:25
mami
8680
ке биде, се во свое време...и ние немаме баш многу простор за авантури ама некако се снаогаме..а кога ке дојдат подобрите времиња ке ви пишам уште некои работи
01.07.2009, 13:18
mami
8680
за оние кои веќе се решиле да пробаат нешто вакво- пробајте да нанесете од производот(чоколадо, сладолед, шлаг, некое овошје можеби) на оние места каде сакате партнерот да ве бакнува, да посвети повеќе внимание- на тој начин добивате 2во1, ем вие задоволни, ем ке му покажете на партнерот што всушност ве возбудува - да си знае за следниот пат
10.07.2009, 15:28
mami
8680
уф..пред некој ден, јадевме сладолед и јас си го сервирав мојот на едно место....ммм колку е повкусен така
15.08.2009, 23:55
Еца
6692
Еве да ви дадам една идеја, па фрлете се на работа да ги изн енадите своите партнери(се надевам и двајцата ќе уживате )
Подгответе му палачинки. Оставете сам да јаде. Вашата палачинка ќе ја изедете покасно. Намачкајте го неговото тело со крем, нацртајте некоја фигура со чоколадниот прелив, и на крај наредете ги бананите на градите. Фрлете се на јадење. За да го изведете ова, ви се потребни повеќе услови, и секако дозвола од партнерот. Доволно е само едно овошје за да се постигне целта.
И не заборавајте да ни ја пишете реакцијата од партнерот
16.08.2009, 00:20
nadica
4381
ah kolku privlecni predlozi no ne se za preku den koga plodot na vasata ljubov dreme a i ziveete so negovite a za po polnok mm e na rabota(muzicar e) 4-5 dena vo nedelata a koga se vraka vo ranite utrinski casovi jas spijam
20.08.2009, 10:52
penelopa
3419
Jas sum probala šlag so jagotki....mmmm kakovo izkustvo...maž mi seušte go spomnuva i čeka da go povtorime
20.08.2009, 11:01
mami
8680
Мислам дека и кај вас треба да го има тој чоколаден прелив што му го купив еднаш на мм. Се вика - Слатки грех мислам кога го видов во продавница морав да му го купам, го ставив во украсна кесичка и му го однесов на работа а внатре ливче- искористи го како што мислиш дека е најправилно мислам немора да објаснувам дека дома преливот заврши на моето тело, онаму каде што сака тој- сам го нанесуваше и после сам го собираше...и ден денес кога ке влеземе во продавница и ке го видиме се смешкаме и двајцата..можеби треба пак да го купам, ама овој пат јас ке шарам
20.08.2009, 11:10
profesorica
5709
а вака да те прашам, нели живеете во заедница а доста сте активни сехуално, како го изведувате тоа живеете во голема куќа со посебен влез или?пошто ние кога живеевме во заедница само една соба имавме и немавме баш шанси за такви работи иако се случуваше.
20.08.2009, 11:12
Adrijana
1301
I nie sakame takvi raboti, no vo ovaa guzva nema sansi, odvaj naogame moznost za nesto ponabrzinka, a za vakvi nesta teska rabota uffff
20.08.2009, 11:14
profesorica
5709
јас кога бев бремена секој ден хахаха такви работи, и многу бев напалена.ти кој месец си андријана?
20.08.2009, 11:17
Adrijana
1301
Sedmi ili tocno 28nedeli i 1 den, i jas sum napalena ama ete...
20.08.2009, 11:19
mami
8680
не сме со посебен влез, напротив, поспоени неможе да бидеме, на катот има три соби- спалната наша, спалната на свекрва ми и една дупла соба која мене ми е дневна а на Лука игротека . Сме активни сексуално зошто ако чекам на тоа кога ке бидеме сами тоа значи дека треба да водиме љубов еднаш месечно или поретко, едноставно се се прави во тишина(што мене ми пречи некогаш ама тоа е). Додека бевме дечко и девојка и додека не се роди Лука си одевме на викенди, на излети и таму мислам дека комплетно уживавме, сега додека не потпорасне уште малку, малку ја смиривме топката па се ограничивме на спална и другата соба, но штом потпорасне доволно за да го носиме на планина и да спие сам во соба се вракаме на старото. А дека се слуша се што правиш се слуша, но веќе некако се навикнав да не мислам на тоа дека свекрва ми спие на само неколку метри од мене и сигурно не слуша(што на почетокот ужасно ми сметаше)
20.08.2009, 11:23
profesorica
5709
лелееее јас така не можам да се опуштам, алал да ви е.ние сами сме сега и имаме комоција ама никако да сме одморени а со дамјан мислам ко заробени сме.сепак се наоѓа време за водење љубов.
20.08.2009, 11:26
mami
8680
види, лесно е да каажеш неможам кога знаеш дека си на кратко во таа заедница и ке си одиш некаде каде што ке бидеш сам, а кога знаеш дека тоа е за подолг период богами ке се навикнеш...мене ми се случило само два пати да го одбијам за водење љубов, ама не дека не сакав туку дека бев преморена ко никој и неможев да мрдам така да мислам дека тоа ми го простил
20.08.2009, 11:33
profesorica
5709
Што 2 пати откако сте во брак??? А колку пати дневно имете? секој ден?кај забега муабетов!
20.08.2009, 11:34
profesorica
5709
колку пати неделно мислев?
20.08.2009, 11:40
mami
8680
да да само 2 пати откако сме во брак- не ги сметам оние 3 месеци после породување и кога имам добиено нели а инаку 1-2-3 пати дневно зависи од расположение
< Поракaта ја уредил mami -- 20.8.2009 11:42:24 >
20.08.2009, 11:41
profesorica
5709
хм дали некогаш сте имале односи со добиено еве и за другите мајки се однесува прашањево.а инаку и ние сме тука некаде 2 пати неделно често се случува.а имаме шанси и за многу повеќе.