cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

што ке правиме денес?

clock-img

30.05.2009, 11:16

clock-img

mami

pencil-img

8680

со оглед на тоа какво е времево...тапа...што ке правиме денес?

clock-img

30.05.2009, 11:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ние го чекаме Лука да стане и ке одиме до центар да купиме тоа што ни треба за роденденот во понеделник, а после незнам, најверојатно ке се занимаваме нешто, плус јас сум од 18х на состанок извидници...

clock-img

30.05.2009, 14:51

clock-img

natasha

pencil-img

430

ke spieemmeeeeeeeeeuser posted image

clock-img

30.05.2009, 15:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мартина веќе заспа, а јас се мислам да пеглам, да не пеглам, да пеглам, да не пеглам.....нешто покасно ќе ни дојдат гости па маж ми еве излезе да купи мелено месо, ќе правел некаков ролат, ај ке ви јавам како излегол ролатотuser posted image ама го бива за во кујна, ќе го стокми знамuser posted image и сега останува да пеглам, да не пеглам, да пеглам....user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

30.05.2009, 18:58

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image јас ако почнам така да се мислам одма знам што ке испадне- да не пегламuser posted image user posted image user posted image ама затоа ќе си легнам до мм и ке си го гушнам и ке гледаме некоја епизода Фрејзер

clock-img

12.06.2009, 21:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

ке ги=о успијам Лука, па ке си се истуширам и така мокра ке си легнам до мм и ке нема друг избор освен да се соблече и user posted image user posted image

clock-img

14.06.2009, 19:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Денес бевме во зоолошка градина, до кај 12, се прибравме дома, тушрање, одмарање, и сега чекаме уште малку, па пак надвор, мора да истегнеме нозе, нелиuser posted image user posted image user posted image Се читаме, чао!

clock-img

25.06.2009, 01:35

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле веќе сме во новиот ден, а јас уште не сум си легналаuser posted image и таман да испланирам што ќе правам денес? Па ако е врнежливо времето децата ќе ги однесам во игротека ќе ги оставам да ги чуваат а ајас ќе се вратам и ќе му се пикнам на мм во кревет да се галиме малку, во мир и тишина
user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2009, 01:47

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Elena i jas sum noken vampir...mm ne e doma i ne brzam da si legnam....user posted image user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

25.06.2009, 01:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мацо мене мм ми е дома, ама јас спијам со керка ми и девојчето од золва ми, па нешто осеќам болки и не можам да спијам, не дека ми прпаuser posted image user posted image user posted image ама да поседам уште малкуuser posted image

clock-img

25.06.2009, 01:54

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Ajde ajde...user posted image user posted image user posted image
Ova internetot e ziva zaraza....Jas utre planiram da se prosetam do moite ako e ubavo vremeto se razbira

clock-img

25.06.2009, 15:02

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Елена а која е таа игротека кај што ја носиш Мартина на чување некогаш и јас имам потреба кога сум во град да го оставам големиот син за јас да си завршам некоја работа.Колку се наплаќа и како работи пиши за нас што живееме сами без свекрви ,без некој кој што може да ги причува децата.

clock-img

25.06.2009, 18:14

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мис тоа е игротеката Том и Џери во Ново Лисиче, но јас мислам дека и во други игротеки чуваат деца на оставање, барем така мислам.Ваму плаќам 60 денари за еден час, 100 ден за два часа. Инаку работат од 10 до 22 часот, а може по потреба да ги викнеш и порано од колку треба да го чуваат и доаѓаат.Затоа многу си ја сакам игротеката.САко сакаш ќе ти кажам број, навистина се многу внимателни и убаво си играат со децата, дури на Мартианда и направат кеф со неа се лизгаат на лизгалката, а таа е толку мала лизгалкаuser posted image и дозволуваат се да растури зошто сметаат дека игротеката е место каде детето треба максимално да се изнаигра, каде никој ништо нема да му брани и да ја потроши својата вишок енергијаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2009, 13:55

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Елена прати ми о бројчето од игротеката,навистина имам потреба од такво нешто.user posted image

clock-img

26.06.2009, 13:58

clock-img

mami

pencil-img

8680

еј многу добра игротека..Лука си помина супер..нека потпорасне па ке им го оставам и јас, ако имам 2 баби и една тетка на располагање user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2009, 21:17

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Е а јас сега видов дека сте пишале тукаuser posted image бројот на игротеката Том и Џери е 078 330 121 и ќе ја барате Сузе(газдарицата и таа ги чува децата) Еве баш сега се вратив од таму, навистина сум презадоволна колку многу им обрнува внимание и се одбидува да им направи да биде интересно.user posted image user posted image user posted image За три саати се плаќа 150 ден, а за 4 саати и повеќе по 200 денари, без разлика колку часа ќе го оставите детето.Инаку ми рече дека сите ние од форумот ќе имаме попут, а утре ќе ви кажам и колку ќе биде тоа user posted image user posted image user posted image Се за нашите рингерајковциuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 26.6.2009 21:18:06 >

clock-img

27.06.2009, 01:49

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

ако биде убаво времето ке одиме на прошетка.....user posted image

clock-img

27.06.2009, 07:33

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Па ако одиме по она, по утрото се познава денот, утрово е многу убаво, сончево, ќе биде топло, па ќе си седам дома user posted image user posted image user posted image не, сигурно ќе одам до детска улица  децата да возат велосипеди, а за друго, не знамuser posted image

clock-img

27.06.2009, 09:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

аааа денес ме чека турбо ден...прво да ги наранам мажитеuser posted image после на часови, после низ пазар и во парк со Лука, да си поигра со топката и дечињата а после дома на правење торта..утре чекаме гости па ке ја правам истата од роденднот па кој сака бујрум на торта

clock-img

27.06.2009, 09:56

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас, јас, јас сакам (да ми чуваш едно парче за среда)user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 09:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

договорено, само дај да го комплетираме списокот за во среда да знам колку да чувамuser posted image

clock-img

01.08.2009, 17:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Додека јас тука со вас малку се дружев ми стигна уште една машина за пеглање, мислам нормално надвор е 50 степени па за 5 минути алиштата се сувиuser posted image затоа мили мои поздрав од мене јас одам да
user posted image а потоа на едно убаво  user posted image   Се читаме покасно
user posted image

clock-img

01.08.2009, 17:23

clock-img

milijana

pencil-img

323

Elena..jas razmisluvam da ja prifatam onaa programa za samovrabotuvanje pa da otvoram nekoj butik..koj znae dali mi e pametno.maz mi si ima rabota..ama jas se dosaduvam.Imal nekoj vakvo iskustvo, za onie 3 ijadi evra preku biroto sto gi davaat???.Taka dodeka vie perete peglate..jas se doaduvam..pa samo idei mi odat??Pozz

clock-img

02.08.2009, 09:59

clock-img

mimicka

pencil-img

183

Denes ke uzivam po gosti majka mi ima rodenden a svekor mi imenden.

clock-img

08.08.2009, 11:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

Прво ме чекаат вреки за спиење и шаторско крило да ги исперам, после пазар..евентуално луна парк со ѕверчето и после ваљда дома, освен ако не смислиме нешто друго по пат

Последни статии

article-img