cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

143,000,000 деца без родители

clock-img

11.07.2010, 17:19

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

143,000,000 деца без родители во светот ... али кој сака да посвоји дете чека година ...ЗОШТОuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=g6WEcrfCIwI

clock-img

11.07.2010, 19:29

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

zatoa sto ima uste poveke roditeli bez deca, a najmnogu ima luge bez SRCE...

clock-img

11.07.2010, 21:40

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

... a najmnogu ima luge bez SRCE...

точно е user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2010, 09:59

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Jas imam drugarka koja ima skoro 40 godini, i dolgo vreme namaat deca i nekolku neuspesni IVF.
Nekna praveve muabet i ja prasuvam zosto ne posvoite edno detence, a taa zamislete mi odgovori nemozam da cuvam tugo kopile. Jas se zaprepastiv od odgovorot i pomisliv moze li nekoi tolku da nema srce.
Ova nemozam da go svatam.user posted image

clock-img

12.07.2010, 10:03

clock-img

niki

pencil-img

4299

Барем е искрена Весна1, и подобро што не посвојува, таков родител на дете не му е потребен, посебно не на тие невини душички со кои животот си поиграл така сурово.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

12.07.2010, 10:27

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1

Jas imam drugarka koja ima skoro 40 godini, i dolgo vreme namaat deca i nekolku neuspesni IVF.

ништо чудно што не може дете да има.....

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

12.07.2010, 10:59

clock-img

majka 79

pencil-img

836

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1

Nekna praveve muabet i ja prasuvam zosto ne posvoite edno detence, a taa zamislete mi odgovori nemozam da cuvam tugo kopile. Jas se zaprepastiv od odgovorot i pomisliv moze li nekoi tolku da nema srce.

mnogu loso se izrazila, mozebi od sto e razocarana i ogorcena sto nemoze da si rodi svoe.
ako ne mozes da prifatis tugo dete kako svoe podobro ne prisvojuvaj , da ne go zemas deteto nadusa. jas ja sfakam , ne se site luge isti.

clock-img

29.09.2010, 11:05

clock-img

misticia

pencil-img

213

Таа веројатно не би го сакала ни своето

А за темата толку многу деца без родители и уште толку родители без деца :(
како Моника во пријатели кога посвојуваа - Чендлер рече жена ми е мајка без бебе....
Нема добар систем за посвојување, а би требало добро да се знае кому се дава дете, и брзо да оди тоа или да им забранат или да им дадат и да не ги мачат. Сепак некој решил да заработува и да чека пари од нечија болка

Последни статии

article-img