за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
zatoa sto ima uste poveke roditeli bez deca, a najmnogu ima luge bez SRCE...
11.07.2010, 21:40
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
... a najmnogu ima luge bez SRCE...
точно е
12.07.2010, 09:59
vesna1
345
Jas imam drugarka koja ima skoro 40 godini, i dolgo vreme namaat deca i nekolku neuspesni IVF. Nekna praveve muabet i ja prasuvam zosto ne posvoite edno detence, a taa zamislete mi odgovori nemozam da cuvam tugo kopile. Jas se zaprepastiv od odgovorot i pomisliv moze li nekoi tolku da nema srce. Ova nemozam da go svatam.
12.07.2010, 10:03
niki
4299
Барем е искрена Весна1, и подобро што не посвојува, таков родител на дете не му е потребен, посебно не на тие невини душички со кои животот си поиграл така сурово.
12.07.2010, 10:27
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1
Jas imam drugarka koja ima skoro 40 godini, i dolgo vreme namaat deca i nekolku neuspesni IVF.
Ova nemozam da go svatam.
ништо чудно што не може дете да има.....
12.07.2010, 10:59
majka 79
836
ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1
Jas imam drugarka koja ima skoro 40 godini, i dolgo vreme namaat deca i nekolku neuspesni IVF. Nekna praveve muabet i ja prasuvam zosto ne posvoite edno detence, a taa zamislete mi odgovori nemozam da cuvam tugo kopile. Jas se zaprepastiv od odgovorot i pomisliv moze li nekoi tolku da nema srce. Ova nemozam da go svatam.
mnogu loso se izrazila, mozebi od sto e razocarana i ogorcena sto nemoze da si rodi svoe. ako ne mozes da prifatis tugo dete kako svoe podobro ne prisvojuvaj , da ne go zemas deteto nadusa. jas ja sfakam , ne se site luge isti.
29.09.2010, 11:05
misticia
213
Таа веројатно не би го сакала ни своето
А за темата толку многу деца без родители и уште толку родители без деца :( како Моника во пријатели кога посвојуваа - Чендлер рече жена ми е мајка без бебе.... Нема добар систем за посвојување, а би требало добро да се знае кому се дава дете, и брзо да оди тоа или да им забранат или да им дадат и да не ги мачат. Сепак некој решил да заработува и да чека пари од нечија болка