cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Facebook или Рингераја?

clock-img

14.09.2009, 19:22

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Користите ли facebook или сте верни само на Рингераја? Колку време сте на Рингераја а колку на facebook? Што ви е подраго?

And this is my beautiful life ...

clock-img

14.09.2009, 20:00

clock-img

Весна

pencil-img

771

Искрено, моментално сум вклучена и на Фејсбук, но отткако сум си ви член, првин си се вклучувам на Рингераја, па дури потоа на ФБ. Маж ми почна да ме контролира и мајтап да си тера, особено кога нешто ќе го гњавам и само ќе ми каже: „Ај уклучи си се на форумот, што мирна и задоволна си тогаш“ user posted image  

clock-img

14.09.2009, 20:08

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес си правев fb прво се приклучив на Рингераја user posted image

clock-img

14.09.2009, 20:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

уууу, па кај имам толку време за се user posted image  user posted image  user posted image
Рингераја - се разбира  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.09.2009, 23:16

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Imam i facebook ama otkako imam ringeraja za nisto ne jamenuvam pa prijatelite se ljbomorni na vas mili moi ama imrekov i tie da se Zaclenat da ni porasne semejstvoto :)

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.09.2009, 00:12

clock-img

garfild

pencil-img

118

и двете ми се интересни,секогаш ми се вклучени и facebook и рингераја.подеднакво ги сакам.

clock-img

15.09.2009, 08:41

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Имам fb од пред 2-3 недели а поинтересна и помила ми е рингераја стално нешто се дешава.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.09.2009, 08:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

ги имам вклучено и двете ама далеку повеке активна и повеке ми се допаѓа рингераја...не си ја менувам за ништо..
Весна и мојот прво така викаше, а сега сме у фаза на- се лутиме зошто жената поминува толку време пред комп со другарките и другарите од ррuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2009, 08:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ќе си легни на брашното, не се секирајте user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.09.2009, 10:46

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image  user posted image  i za dvete:)ama u posledno vreme poaktivna sum na rr

clock-img

15.09.2009, 11:57

clock-img

acka

pencil-img

133

jas imav na FB ama go izbrisav rr mi e super i mnogu si ja sakam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2009, 12:04

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

И јас од кога почна да функционира РР кај нас престанав да го користам ФБ, незнам не гледам некој корисни работи таму, можеби има забава но не ми е толку драга и топла како на РР. Ајде да не бидам премногу посесивна. А баш ме интересира поради кои причини одите на ФБ, што има таму поинтересно од РР?

And this is my beautiful life ...

clock-img

15.09.2009, 12:06

clock-img

srnicka

pencil-img

413

јас сум за рр, на фб нема ништо интересноuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2009, 12:17

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Jas sum i za dvete, zasto imam tamu prijateli koi gi zapoznav vo USA i taka najlesno kontaktirame, a RR si RRuser posted image , i tuka mi e ubavo, se osekam kako domauser posted image

clock-img

15.09.2009, 12:22

clock-img

mami

pencil-img

8680

хехех баш така..на фб само да си ја видам фармата или да се видам со некое другарче од далеку а на рр- како дома да си одам и си имам  еден куп драги луѓе со кои можам да поразговарам, кои ке ме утешат кога ми е тешко и кои ке се смеат заедно со мене кога ке ми е весело

clock-img

15.09.2009, 12:24

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Хаха и јас фармата си ја растам на фб тоа ми е единствена занимација таму а тука е многу поинтересно има активни корисници и се дискутира за интересни теми.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.09.2009, 18:41

clock-img

Лејди

pencil-img

187

Рингерајаuser posted image
Фејсбук имав, ама го избришав ептен ми беше заразен баш кога МОРАВ да учам ми одземаше премногу внимание.

clock-img

15.09.2009, 19:03

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

РИНГЕРАЈА имам и facebook ама слабо го користам.а на рингераја сум од март или април мислам

clock-img

15.09.2009, 19:03

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

od martuser posted image

clock-img

16.09.2009, 21:14

clock-img

daniel

pencil-img

209

PA NORMALNO RINGERAJA

clock-img

19.09.2009, 20:00

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

рингераја и ФБuser posted image

clock-img

19.09.2009, 20:04

clock-img

Iva

pencil-img

626

Отприлика во исто време почнав да ги користам и рр и фб, значи ги користам и двете кога имам време, а во последно време го имам се помалку , што ми е навистина многу жал.

clock-img

19.09.2009, 23:42

clock-img

niki

pencil-img

4299

Imam profil na facebook, ama uste ne sum otkrila vo sto e stosot i sto tolku e popularen, neznam mene ne me privlekuva.
Ringeraja mi e tematski postavena, mnogu mi pomaga vo zivotot, mnogu raboti imam tuka nauceno i ubavo se cuvstvuvam koga nekomu so nekoj moj sovet ke mu pomognam, taka mi ima smisla vremeto pominato tuka.

clock-img

19.09.2009, 23:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Imam profil na facebook, ama uste ne sum otkrila vo sto e stosot i sto tolku e popularen, neznam mene ne me privlekuva.

Леле Ники истото го мислам и јас, нависитна не ми е јасна заразата од Фб, но добро, ете како што нам ни е РР интересна некому тоа е ФБ.user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

19.09.2009, 23:59

clock-img

niki

pencil-img

4299

Sto vika mm ti si bre vise ozbilna zena, familijarna, so obvrski.... taka i jas si vikam sto baram jas tamu da si go gubam vremeto, nego daj na ringeraja da si ja ogovaram sveki ili da vidam sto za rucek da pravam i taka, popatno i nekoja dobra tema se naoga i nesto da se nauci.

Последни статии

article-img