cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Survivor - би учествувале ли ?

clock-img

07.05.2012, 14:22

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Прв пат во животов го загледав ова реално шоу , интересно било.
Гладуваш,спиеш со луѓе кои може не можеш ни да ги гледаш, и ред други работи.
Сепак е едно огромно искуство. Нема врска колку пари даваат за награда.Кога јас би се пријавила тоа не би ми било важно.
А бидејчи во овој циклус има и мајки , затоа се запрашав би се осмелиле ли ?

Јас искрено би сакала ама не сум толку спремна.
Вие?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.05.2012, 14:26

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас многу сакам да одам на Преживеан,убаво искуство а богами и манипулации на мозкокот има доста user posted image .И не за друго барем ке ослабнамuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

07.05.2012, 14:32

clock-img

miana

pencil-img

6152

И јас само за слабеењето би одела и за ништо друго

clock-img

07.05.2012, 20:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас би учествувала, за да ослабнам и за да се бањам цел ден на некоја прекрасна плажа. Знам дека ќе има еден куп животинчиња и буби околу мене и дека ќе треба да спијам на даска таму 50 дена, ама сепак би отишла. И би јадела ориз секој ден без проблем. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

07.05.2012, 20:46

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Da, bi odela, samo da ne me teraat da "prezivuvam" vo zima, srede snezna pustinauser posted image

clock-img

07.05.2012, 22:18

clock-img

kapina

pencil-img

4327

ne nitu go gledam prezivean nitu sum zainteresirana da ucestvuvam tamu site se dvolicni  a jas ne podnesuvam takvi luge

clock-img

08.05.2012, 10:58

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Не. user posted image
Не дека не сакам на Филипини или Костарика да одам, ама доброволно во такви психолошки експерименти не би учествувала.

Баш му кажував на маж ми пред некоја вечер, за мене Срвајвр и Пила филмот се некко на исто ниво. Дури Пила попоента ми има некако. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.05.2012, 11:35

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Не сум јас за таму user posted image . Мислам дека не би „преживеала“... и тоа не бубачките и шумските ѕверки user posted image , туку соживотот, односно балансирањето меѓу десетина различни луѓе, и компетитивната атмосфера.

clock-img

08.05.2012, 14:17

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Јас не сум за тој тип на реално шоу, ама затоа мм е роден за Сарвајвр, одлично се снаоѓа во природни услови, во игрите би бил извонреден, а и на луѓето таму би им ги измачкал очите и би ги „шетал по тавани“. Сите се чудевме како на излетот за 1 Мај експресно за 2 минути запали оган онака од прачки и лисјаuser posted image . Чекам некој нареден циклус на шоуто, па да го пријавам, ама по можност една година да останеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.05.2012, 22:50

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Никогаш! Јас од мачка имам страв па лажам дека сум алергична, не па до змии да живеам. за гладот ќе го издржам, ама манипилациите и нож у грб не би издржала. И тоа црно да имаш под ноктите да одиш во грмушка по мала и голема нужда, тоа мислам и како девојче во градинка го немам правено...

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

08.05.2012, 23:07

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR

Јас од мачка имам страв па лажам дека сум алергична... И тоа црно да имаш под ноктите да одиш во грмушка по мала и голема нужда

user posted image user posted image user posted image user posted image Aлал да ти е за постов ме изнасмеа

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

08.05.2012, 23:25

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Него шо! user posted image ова беше онака, прва асоцијација, а за здив у уста да не зборам, а они па на секс ми мислат user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

09.05.2012, 14:36

clock-img

nadica

pencil-img

4381

NIKAKO. jas obozavam plazi i prekrasen pogled nautro ili navecer ama vo civilizacija
mrazam bubi i strasno panicam ako vidam nekoja a za vlecugugi i higena i krevet koj ne e pod vedro nebo i da ne zboruvam
i neznam kolku pari da mi se nudat bez ni malku razmisluvanje i griza na sovest bi gi odbila

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

09.05.2012, 19:10

clock-img

niki

pencil-img

4299

Gledam no ne bi se prijavila, ne sum do tolku egzoticen i egzibicionisticki nastroen tip, da ne zborime kolku ne mi se zivee vo zaednica a ne pak vo copor. I definitivno ne bi mozela sekoj den da jadam oriz. I bi bila neizmerno isfrustrirana zosto se mi nedostiga od dete do sampon.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Последни статии

article-img