за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Прв пат во животов го загледав ова реално шоу , интересно било. Гладуваш,спиеш со луѓе кои може не можеш ни да ги гледаш, и ред други работи. Сепак е едно огромно искуство. Нема врска колку пари даваат за награда.Кога јас би се пријавила тоа не би ми било важно. А бидејчи во овој циклус има и мајки , затоа се запрашав би се осмелиле ли ?
Јас искрено би сакала ама не сум толку спремна. Вие?
07.05.2012, 14:26
kikicka
4218
Јас многу сакам да одам на Преживеан,убаво искуство а богами и манипулации на мозкокот има доста .И не за друго барем ке ослабнам
07.05.2012, 14:32
miana
6152
И јас само за слабеењето би одела и за ништо друго
07.05.2012, 20:31
Maca25
7558
Јас би учествувала, за да ослабнам и за да се бањам цел ден на некоја прекрасна плажа. Знам дека ќе има еден куп животинчиња и буби околу мене и дека ќе треба да спијам на даска таму 50 дена, ама сепак би отишла. И би јадела ориз секој ден без проблем.
07.05.2012, 20:46
mamicki
1111
Da, bi odela, samo da ne me teraat da "prezivuvam" vo zima, srede snezna pustina
07.05.2012, 22:18
kapina
4327
ne nitu go gledam prezivean nitu sum zainteresirana da ucestvuvam tamu site se dvolicni a jas ne podnesuvam takvi luge
08.05.2012, 10:58
Viktori
5329
Не. Не дека не сакам на Филипини или Костарика да одам, ама доброволно во такви психолошки експерименти не би учествувала.
Баш му кажував на маж ми пред некоја вечер, за мене Срвајвр и Пила филмот се некко на исто ниво. Дури Пила попоента ми има некако.
08.05.2012, 11:35
vezilka RR
4931
Не сум јас за таму . Мислам дека не би „преживеала“... и тоа не бубачките и шумските ѕверки , туку соживотот, односно балансирањето меѓу десетина различни луѓе, и компетитивната атмосфера.
08.05.2012, 14:17
Martins mom
3342
Јас не сум за тој тип на реално шоу, ама затоа мм е роден за Сарвајвр, одлично се снаоѓа во природни услови, во игрите би бил извонреден, а и на луѓето таму би им ги измачкал очите и би ги „шетал по тавани“. Сите се чудевме како на излетот за 1 Мај експресно за 2 минути запали оган онака од прачки и лисја . Чекам некој нареден циклус на шоуто, па да го пријавам, ама по можност една година да остане
08.05.2012, 22:50
mila mama
1616
Никогаш! Јас од мачка имам страв па лажам дека сум алергична, не па до змии да живеам. за гладот ќе го издржам, ама манипилациите и нож у грб не би издржала. И тоа црно да имаш под ноктите да одиш во грмушка по мала и голема нужда, тоа мислам и како девојче во градинка го немам правено...
08.05.2012, 23:07
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
Јас од мачка имам страв па лажам дека сум алергична... И тоа црно да имаш под ноктите да одиш во грмушка по мала и голема нужда
Aлал да ти е за постов ме изнасмеа
08.05.2012, 23:25
mila mama
1616
Него шо! ова беше онака, прва асоцијација, а за здив у уста да не зборам, а они па на секс ми мислат
09.05.2012, 14:36
nadica
4381
NIKAKO. jas obozavam plazi i prekrasen pogled nautro ili navecer ama vo civilizacija mrazam bubi i strasno panicam ako vidam nekoja a za vlecugugi i higena i krevet koj ne e pod vedro nebo i da ne zboruvam i neznam kolku pari da mi se nudat bez ni malku razmisluvanje i griza na sovest bi gi odbila
09.05.2012, 19:10
niki
4299
Gledam no ne bi se prijavila, ne sum do tolku egzoticen i egzibicionisticki nastroen tip, da ne zborime kolku ne mi se zivee vo zaednica a ne pak vo copor. I definitivno ne bi mozela sekoj den da jadam oriz. I bi bila neizmerno isfrustrirana zosto se mi nedostiga od dete do sampon.