cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Секс или водење љубов?

clock-img

06.10.2009, 12:22

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

15.08.2011, 15:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

мислам секс, затоа што водењето љубов го поврзувам со романтика, со часови поминати во мазење, галење, а сексот некако побрзо се се дешава. башка со мало дете тешко дека ќе се договориме и најдеме време за долго мазење. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.08.2011, 15:53

clock-img

miana

pencil-img

6152

Mislam deka koga e vo prasanje Ljubov - ima mnogu emocii,pa mozam da kazam deka i strasta e zgolemena i pokratko trae,dodeka pak seksot e taka bez cuvstva i nikogas ne sum mozela da gi razberam tie sto imaat seks bez obvrski ( onaka po potreba) se zavisi od momentot..nekogas imas seks a nekogas vodis ljubov..Zavisi do strasta,momentot i mnogu drugi okolnosti..Prvo pricinata koja go predizvikala - dali e privlecnosta momentalna ( onaka vo momentot da mu dojde na partnerot ) ili pak radi reda - deka treba da si ja obavi dolznosta..ili eve primer- cel den se zbori toa - lele vecer vaka ke bide onaka ke bide..I op i sto..vecerta kebide bidejki bilo zboreno a ne onaka spontano..Koga e spi\ontano e nekako poubavo i ispolneto so emocii pa znaci mislam deka mnogumina ke se slozat so mene deka ponekogas vodat ljubov a ponekogas imaat seks...Neli?

clock-img

15.08.2011, 22:17

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

И едното и другото...со истата особаuser posted image user posted image user posted image Зависи од расположението и филмотuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

28.10.2011, 12:41

clock-img

miana

pencil-img

6152

Многу секс за среќен брак [27.10.2011 - 21:50 часот]
 18
Ако може да им се верува на тврдењата на здравствениот специјалист др.Оз, тајната во долговечниот брак се крие во квалитетниот сексуален живот. Докторот Оз, американски здравствен специјалист кој воедно е и телевизиска ѕвезда, на медиумите им ја откри тајната на својот успешен брак. Тој вели дека клучот за среќа во неговиот 26 годишен брачен стаж е сексот, односно многу секс! Популарниот доктор е во брак со радио водителката Лиса Оз, а во нивната спална соба никогаш нема недостаток на активност. И двајцата велат дека токму тоа е она што го одржува нивниот брак. user posted image Др.Оз (51) им препорачува на брачните двојки да имаат секс најмалку два пати неделно. "Сексот ви помага да живеете подолго. Научно е докажано дека сексот два пати во неделата обезбедува барем три дополнителни години живот", вели докторот во интервјуто за магазинот "Shape". Неговата 48 годишна сопруга се сложува со тоа дека редовниот секс е многу важен дел од нивниот брак: "Многу е потешко повторно да го разгорите пламенот на страста откако тој еднаш ќе се изгасне. Поедноставно е ако постојано го одржувате разгорен. Луѓето мораат да се трудат да ги направат интимните односи составен и редовен дел од својот живот". Др.Оз и Лиса имаат четири деца, и и двајцата можат да се пофалат со успешен брак, иако имаат и многу успешни кариери. Судејќи според сите нивни животни околности, изгледа дека од оваа брачна двојка може навистина многу да се научи.

[назад]

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 28.10.2011 14:00:36 >

clock-img

28.10.2011, 12:57

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Cist zivotinski seks. Brzo i efikasno. 

clock-img

28.10.2011, 13:07

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Водење љубов секако,ма да у последно време е секс на брзинка...user posted image

clock-img

28.10.2011, 13:48

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

]ИЗВОРНА ПОРАКА: anedespo

Cist zivotinski seks. Brzo i efikasno. 
[/quote]

kulturno user posted image

znam za so prais muabet user posted image

iako go preferiram ona vtoroto so vodenjeto ljubov ama koga se ima vreme a i volja za toa

clock-img

28.10.2011, 16:03

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Во последно време секс,кај се има време за водење љубов со маловоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

28.10.2011, 16:15

clock-img

Marija_L

pencil-img

68

Во секој сличај водење љубов, ама кога нема време сексот е мајката. Да се олабавиш малку и да се изрелаксирасuser posted image

clock-img

28.10.2011, 20:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

секс...не се наоѓа време за водење љубов...user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.10.2011, 09:50

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Секс на екс user posted image

Live and let live

clock-img

29.10.2011, 10:25

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

секс...не се наоѓа време за водење љубов...user posted image user posted image user posted image

Ај агри user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

29.10.2011, 15:42

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ај агри user posted image

Ми туuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

29.10.2011, 22:04

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ни секс ни екс хахаха легнувам и незнам ништо,спијам како мечка хахахахахахах
стварно нема време ....

clock-img

30.10.2011, 00:47

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Се вративме пак на водење љубов после една година од породување, за кое сум многу среќна. Мислев дека тоа е минато свршено, ама се радувам дека не е така user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

30.10.2011, 14:19

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Комбинирамеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

13.12.2011, 14:09

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Секс или водење љубов?Според мене исто нешто во смисла физички во емотивно сосема различни.Со човек кој го сакаш и те сака е водење љубов.Самиот збор секс ми звучи некако ладно и никогаш не го користам.
Затоа водење љубоб е најубавото нешто меѓу двајца кои се сакаат

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

13.12.2011, 16:32

clock-img

riba79

pencil-img

683

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

potpis,na postot vo zavisnost od toa kolku sme umorni t.e koga zaspale deciteuser posted image

clock-img

13.12.2011, 16:46

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

potpis,na postot vo zavisnost od toa kolku sme umorni t.e koga zaspale deciteuser posted image

Такоџе и ние нешто зачестивме со сексот ама во МКни тргна водењево љубов хахахаuser posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

21.12.2012, 18:27

clock-img

Simona_k

pencil-img

299

Mnogu poveke sakam da vodime ljubov...no nekogas toa ne me zadovoluva kolku samiot seks.
Se zavisi od situacijata...user posted image
No 80% sum raspolozena za vodenje ljubov no sakam da uzivam vo sekoj moment so partnerot da go pocuvstvuvam

clock-img

22.12.2012, 00:44

clock-img

mmbucko

pencil-img

363

More so covekot sto go sakam i sto me saka se si sakam :))))))) Toa sexot e jaka rabota posle podolga pauza kolku da se najadeh nabrzina a posle vtora majka natenane :)))))). Normalno koga ke se najde vreme. Sea so 3-ve deca SE sakam samo neka se slucuva pocesto :))))))

clock-img

06.06.2014, 01:45

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Кога како и зависи пред се од децата.Ако спијат долго време без да се будат и да плачат,тогаш си водиме љубов и тоа онака полека полека со емоции и чувства.Ама ако стануваат често од спиење и плачат,тогаш гледаме да си ја завршиме набрзина работата.Мада во последно време некако повеќе е само секс,немаме време за водење љубов.Ама се надевам откако ќе потпораснат и повторно ќе си спиеме во исти кревет повторно ќе водиме љубов како во деновите кога се уште бевме дечко и девојка.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

13.08.2014, 15:16

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Зависи од ситуација и од расположение. Почесто водиме љубов, а понекогаш може и да падне секс на брзинка. Сепак, додека е со личноста која ве исполнува, не е важно дали е едното или другото, се додека го имаuser posted image

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

30.11.2014, 21:27

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Водење љубов дефинитивно, тогаш ја чувствувам љубовта меѓу мене и мм, ма да и сексот набрзинка не е лош user posted image

Последни статии

article-img