за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
I nie kako i poveketo ja otvorivme svadbata so Od ovoj den - Vlado Janevski
18.03.2011, 19:25
sonjuska
32
so karolina i vlado -ljubovta e moja religija
18.03.2011, 19:43
cleo
499
So "Andzele" od Vlado Georgiev...uzivavme vo tancot
19.03.2011, 00:35
humana
596
Od ovoj den ti si mi edinstvena od Vlado Janevski
25.03.2011, 01:44
ljubicicaaa
44
и јас како тазе невеста да си кажам. хиих ја отворивме и ние свадбата со од овој ден од владо јаневски, иако јас сакав со една песна од селион дион, ама ништо
25.03.2011, 08:36
Tanjicka
475
so Jer ti si princeza- neznam koj ja pee pesnava
25.03.2011, 11:30
Calypso
1386
Со "Today, tomorrow and forever" од легендарниот Елвис, кралот на рокот - и двајцата го сакаме, па всушност отворањето ни беше со блок од три песни на Елвис - гореспомнатата, "Love me tender" и "Unchained melody". На ЦД ни ги пуштија додуша... бендот не ги знаеше песните, ама повеќе им беше проблем јазикот отколку музиката... како и да е... прекрасно ни беше
25.03.2011, 15:35
ljubicicaaa
44
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka
so Jer ti si princeza- neznam koj ja pee pesnava
леле преубава песна, и јас ја имав на ум, ама мажето мое на сакаше ја пее дадо топиќ i слаѓана, мн мие уба песничката
03.01.2012, 20:08
Melanija RR
7052
Уште пред да стане хит за одбравме песната ,,Од овој ден,, од Владо Јаневски.Стана вообичаена но нас многу ни значи кога и да ја чуеме не потсетува на тоа танго и солзите радосници во тој момент
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
04.01.2012, 11:16
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija
Уште пред да стане хит за одбравме песната ,,Од овој ден,, од Владо Јаневски.Стана вообичаена но нас многу ни значи кога и да ја чуеме не потсетува на тоа танго и солзите радосници во тој момент
Јас незнаев која бев во фрка али колешката сеангажираза тоа пами ја препорача баш оваа од Владо ијас кога јаслушнавми седопадна и таа остана и сега скоро на секоја свадба таа ја пејат.
04.01.2012, 18:01
Andriance
2140
E nie si go odbravme Toshe..i toa so "sonce vo tvoite rusi kosi"
04.01.2012, 18:14
iviv
368
Najubavata Ljubaviiiiiiiii Zeljko Joksimovic
04.01.2012, 20:18
Annet
2404
standard tam tam ta dam tam tam ta dammmmmmmmmmmmmmmm hahahaahhaa
04.01.2012, 21:53
lilicka
866
Либар од Џибони....многу ја сакам
04.01.2012, 22:37
AnnaMolly RR
6409
Со Everything I do, I do it for you од Брајан Адамс, ама на двд ја пушти бендот, сакав оригиналот да го има. Уште од малечка ја обожавам песнава и решив таа да ми биде за првиот свадбен танц. Со мм имаме ист вкус за музика, па не се противеше на мојата желба.
22.05.2012, 16:27
babyblue
88
muzikata ni ja preporaca od vlado ama jas sakav POGLEDI U TAMI od Sergej Cetkovic i muzikata morase da ja nauci, ne ja naucija ubavo ama si ja dobiv pesnata sto ja sakav a na mm ne mu bese mnogu bitno.
22.05.2012, 17:17
vanessa30
663
woman in love barbra streisand (peackata na svadbata bese odlicna se peese od narodno, do zabavno, do stransko, tina tarner, bukvalno se ) plus bese i bremena.
ANGELS -Robbie Williams pa sleduvaa You can leave your hat on joe Cocker
i se taka natamu so poveke zabavna muzika za koi bea zadolzeni Intervali i super si pominavme:)
22.05.2012, 19:28
*Elena*
542
Nothing Else Matters - Metallica
02.09.2012, 03:05
*MAJKA*
18
I still got the blues - Gary Moore...Imavme zurka,nemavme klasicn svadba, i bese odlicno
02.09.2012, 22:01
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
Либар од Џибони....многу ја сакам
Уф и јас го обожавам Џибони, а ние почна вме со класичниот свадбен валцер...класика
15.05.2014, 15:16
Mila mamicka
387
Ние сакавме да ја отвориме свадбата со песната Без тебе од Оливер Драгоевиќ, затоа што ја обожавам оваа песна. Ама, како почнавме да го вежбаме танцот, многу бавен ни беше ритамот, и не можевме да се усогласиме со чекорите. Ја прашавме групата која ни беше ангажирана, и ни ја предложија Од овој ден од Владо Јаневски, која искрено ја немав слушнато дотогаш. Кога ја пуштив на Јутуб, ми потекоа солзи од нејзините зборови и затоа свадбата ја отворивме со неа, и до ден денес, кога ќе ја слушнам, ми се еже кожата.
15.05.2014, 16:29
AneLav RR
1110
One - U2 Имавме еден интересен момент на песната обичен ама ептен посебен и таа ни беше некако заедничка песна па со таа и ја отворивме свадбата. А втора беше „од овој ден“ како изненадување од сопругот за мене.