cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Детска опрема

clock-img

12.05.2010, 00:17

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: marina82

Kade ima ubavi kadicki so postolje?

Марина82 провери во НУК јас таму видов убави.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

12.05.2010, 00:33

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Me interesira dali imate naracuvano preku internet. I kazete nekoi stranici koi distribuiraat kaj nas vo Makedonija.

i mene... znae nekoj?

clock-img

12.05.2010, 00:35

clock-img

nadica

pencil-img

4381

I kazete nekoi stranici koi distribuiraat kaj nas vo Makedonija.

ретко дистрибуираат во мк user posted image ние сме апашиuser posted image user posted image user posted image

се шалам навистина незнам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

19.06.2010, 15:19

clock-img

Мамичка

pencil-img

17

Kade da se купи квалитетни садови за исхрана на децата? Значи не хемиски штетни пластични садови ( чинивчиња и чашки и сл.)?

clock-img

23.07.2010, 09:56

clock-img

Željka

pencil-img

4

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Me interesira dali imate naracuvano preku internet. I kazete nekoi stranici koi distribuiraat kaj nas vo Makedonija.

i mene... znae nekoj?

Имам купено Детско седиште за кола Juno 2010 преку интернет. Од Chipolino е седиштево и сум задоволна од квалитетот а и од брзината и професионалноста на Мегастор online продавницата. Ова е седиштето, многу е убав

< Поракaта ја уредил виктори -- 22.4.2011 15:31:13 >

clock-img

03.09.2010, 11:22

clock-img

bebe82

pencil-img

301

Здраво на сите!!!
Јас сум нова сум на форумов.
Би ве замолила да ми кажете совет околу детските колички.
Имено се двоумам помеѓу chicoo или hauck.
дали некој има искуство со количка на hauck, да ми каже нешто повеќе за нивниот квалитет.

Благодарам многу

clock-img

28.09.2010, 23:28

clock-img

marijata

pencil-img

1

KAKE MOZE VO SKKOPJE DA SE NAJDAT CHIPOLINO PROIZVODI,KONKRETNO KREVETCINJA?

clock-img

29.09.2010, 12:30

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Željka

Имам купено Детско седиште за кола Juno 2010 преку интернет. Од Chipolino е седиштево и сум задоволна од квалитетот а и од брзината и професионалноста на Мегастор online продавницата. Ова е седиштето, многу е убаво

Ние сега се мислеме за седиште во кола да купиме, го видов ова, не многу скапо, и убаво изгледа, како си ти задоволна од него, сега Жељка?

< Поракaта ја уредил виктори -- 22.4.2011 15:31:35 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.12.2010, 23:57

clock-img

mosa

pencil-img

546

od detskata oprema imam nekoklu raboti imam edna obicna kolkicka mislam od onie pogolemite ne e nekoja marka ja dobiv na poklon,no dobiv i edna kolicka od edni prijateli na majka mi i tatko mi kolicka od pjer garden od onie letnite ubavite taka sto letnata ja koristev poveke relaksator ne kupiv no zatoa imame lulaska od onie ko relaksator sto se sto se mesti i za lezenje neznam koja cena e bidejki i taa mi e poklon od bratucetkite.koga bese tino mal ja koristev pomalku bidejki se plasese da se lula na nejzea sega malku pocesto.Isto taka koristime i edno stolce za hranenje od onie koj se rfasklopuvaat i se pravat ko detska masicka i stolce i mnogu e prakticno bidejki tino mi e najlesno taka da go ranam ne mi mrda i ne mi bega.a moze i da si sedi i da si igra na niv.kolickata poveke ne ja koristam zatoa sto veke odi i izbegnuvam da ja koristam kolickata da ne mi se zaucuva so nejze pa da nejke da odi.imame i dva tocaci eden od onie so racka i eden obicen so 3 trkala.ova leto go koristevme onoj so racka.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

11.12.2010, 00:02

clock-img

mosa

pencil-img

546

mislam deka se vikaat bebesupermarke i se naogaat pozadi univerzalna,na ima i naracki preku internet obaraj preku fb.imaat interesni raboti sve za bebe.od detska oprema da cinivcinaja,cuiclu pa duri i kadicki sve sto vi treba za bebe imas i sliki provesi si gi ke vidis dto ima

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

11.12.2010, 00:04

clock-img

mosa

pencil-img

546

mete bas sega proveriv na fb prodavnicata se vika BEBE SUPERMARKET

clock-img

13.01.2011, 16:46

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Дали некоја мамичка има купувано облека од mother care и колку сте задоволни? Имено за син ми добивме бодија, пижами и сл. купени од  mother care од Лондон и неможам да се изначувам колку е различен памукот.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

13.01.2011, 17:57

clock-img

bebe82

pencil-img

301

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Дали некоја мамичка има купувано облека од mother care и колку сте задоволни? Имено за син ми добивме бодија, пижами и сл. купени од  mother care од Лондон и неможам да се изначувам колку е различен памукот.

Јас за моето бебе имам купувано од mother care ама од Рамстор и презадоволна сум од квалитетот на памукот.

clock-img

13.01.2011, 18:01

clock-img

nadica

pencil-img

4381

јас имам девер во англија (windsor) и имам работи од тамошниот mother care а имам и некои од нашиов добиени на поклон
нема споредба тамошниот квалитет со овој нашиот

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

14.01.2011, 10:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Значи не ми се причинувалоuser posted image ...како не е поблизу таа Англија user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

14.02.2011, 10:49

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Treba da kupam dubalce za podarok??? da mi dadete ideja od vashe iskustvo?

clock-img

14.02.2011, 12:42

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas kupuvam od mother care ponekogas , kvalitetot ne e los dosega nisto ne sme iskinale.Eve eden primer uste koga se rodiuser posted image  mu kupiv 2 para pantaloni od 3-6 meseci gi iznanose mislam deka za po doma 90% gi nosese niv i kako novi se.Gi oblekuvavme od 1 mesec pa e do sega

Биди тоа што си

clock-img

14.02.2011, 12:50

clock-img

srnicka

pencil-img

413

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Jas pred da go kupime naseto dubalce se zanesuvav ke kupam vakvo pa ne onakvo bla bla bla , se marka znaci. na kraj otidov na plasticarska i kupiv edno od 1600 den. kerka mi sedna 3 pati vo nego i go spakuvavme. Znaci dzabe frleni i tie pari a ne za poskapo .

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

clock-img

14.02.2011, 14:06

clock-img

mami2

pencil-img

417

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Нашето го добивме на подарок на Чико, затоа незнам цена. Го искористивме максимално со двете деца, малата сеуште го тркала. Од шест месеци ги ставам децата во него без тркала само за стоење, па потоа со тркала за низ соби.... има и кочници па безбеден е ако домот има скали.
Презадоволна сум и искористен е доста.

clock-img

16.02.2011, 11:34

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

mami2 i srnicka, vi blagodaram mnogu...iako jas mislam deka vo posledno vreme dubalcata ne gi preporacuvaat..

clock-img

22.04.2011, 14:47

clock-img

lukas

pencil-img

2148

user posted image

kade mozat da se najdat ovie ogradi i po kolku se nekoj dali znae?pozzz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

22.04.2011, 14:52

clock-img

fila

pencil-img

225

vakvi ogradi ima vo bebe supermarket vo sk i vo premaman isto vo sk proveri za cenata na fb na bebe supermarket

clock-img

22.04.2011, 14:56

clock-img

lukas

pencil-img

2148

fala,a nezz po kolku odat od prilika?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

22.04.2011, 14:57

clock-img

lukas

pencil-img

2148

treba za prijateli da g baram ,pa dur me prifatat,,hahah..user posted image

clock-img

22.04.2011, 14:59

clock-img

fila

pencil-img

225

sega ke proveram i ke ti kazam

Последни статии

article-img