за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
12.05.2010, 00:33
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: marina82
Me interesira dali imate naracuvano preku internet. I kazete nekoi stranici koi distribuiraat kaj nas vo Makedonija.
i mene... znae nekoj?
12.05.2010, 00:35
nadica
4381
I kazete nekoi stranici koi distribuiraat kaj nas vo Makedonija.
ретко дистрибуираат во мк ние сме апаши
се шалам навистина незнам
19.06.2010, 15:19
Мамичка
17
Kade da se купи квалитетни садови за исхрана на децата? Значи не хемиски штетни пластични садови ( чинивчиња и чашки и сл.)?
23.07.2010, 09:56
Željka
4
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: marina82
Me interesira dali imate naracuvano preku internet. I kazete nekoi stranici koi distribuiraat kaj nas vo Makedonija.
i mene... znae nekoj?
Имам купено Детско седиште за кола Juno 2010 преку интернет. Од Chipolino е седиштево и сум задоволна од квалитетот а и од брзината и професионалноста на Мегастор online продавницата. Ова е седиштето, многу е убав
< Поракaта ја уредил виктори -- 22.4.2011 15:31:13 >
03.09.2010, 11:22
bebe82
301
Здраво на сите!!! Јас сум нова сум на форумов. Би ве замолила да ми кажете совет околу детските колички. Имено се двоумам помеѓу chicoo или hauck. дали некој има искуство со количка на hauck, да ми каже нешто повеќе за нивниот квалитет.
Благодарам многу
28.09.2010, 23:28
marijata
1
KAKE MOZE VO SKKOPJE DA SE NAJDAT CHIPOLINO PROIZVODI,KONKRETNO KREVETCINJA?
29.09.2010, 12:30
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Željka
Имам купено Детско седиште за кола Juno 2010 преку интернет. Од Chipolino е седиштево и сум задоволна од квалитетот а и од брзината и професионалноста на Мегастор online продавницата. Ова е седиштето, многу е убаво
Ние сега се мислеме за седиште во кола да купиме, го видов ова, не многу скапо, и убаво изгледа, како си ти задоволна од него, сега Жељка?
< Поракaта ја уредил виктори -- 22.4.2011 15:31:35 >
10.12.2010, 23:57
mosa
546
od detskata oprema imam nekoklu raboti imam edna obicna kolkicka mislam od onie pogolemite ne e nekoja marka ja dobiv na poklon,no dobiv i edna kolicka od edni prijateli na majka mi i tatko mi kolicka od pjer garden od onie letnite ubavite taka sto letnata ja koristev poveke relaksator ne kupiv no zatoa imame lulaska od onie ko relaksator sto se sto se mesti i za lezenje neznam koja cena e bidejki i taa mi e poklon od bratucetkite.koga bese tino mal ja koristev pomalku bidejki se plasese da se lula na nejzea sega malku pocesto.Isto taka koristime i edno stolce za hranenje od onie koj se rfasklopuvaat i se pravat ko detska masicka i stolce i mnogu e prakticno bidejki tino mi e najlesno taka da go ranam ne mi mrda i ne mi bega.a moze i da si sedi i da si igra na niv.kolickata poveke ne ja koristam zatoa sto veke odi i izbegnuvam da ja koristam kolickata da ne mi se zaucuva so nejze pa da nejke da odi.imame i dva tocaci eden od onie so racka i eden obicen so 3 trkala.ova leto go koristevme onoj so racka.
11.12.2010, 00:02
mosa
546
mislam deka se vikaat bebesupermarke i se naogaat pozadi univerzalna,na ima i naracki preku internet obaraj preku fb.imaat interesni raboti sve za bebe.od detska oprema da cinivcinaja,cuiclu pa duri i kadicki sve sto vi treba za bebe imas i sliki provesi si gi ke vidis dto ima
11.12.2010, 00:04
mosa
546
mete bas sega proveriv na fb prodavnicata se vika BEBE SUPERMARKET
13.01.2011, 16:46
penelopa
3419
Дали некоја мамичка има купувано облека од mother care и колку сте задоволни? Имено за син ми добивме бодија, пижами и сл. купени од mother care од Лондон и неможам да се изначувам колку е различен памукот.
13.01.2011, 17:57
bebe82
301
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Дали некоја мамичка има купувано облека од mother care и колку сте задоволни? Имено за син ми добивме бодија, пижами и сл. купени од mother care од Лондон и неможам да се изначувам колку е различен памукот.
Јас за моето бебе имам купувано од mother care ама од Рамстор и презадоволна сум од квалитетот на памукот.
13.01.2011, 18:01
nadica
4381
јас имам девер во англија (windsor) и имам работи од тамошниот mother care а имам и некои од нашиов добиени на поклон нема споредба тамошниот квалитет со овој нашиот
14.01.2011, 10:09
penelopa
3419
Значи не ми се причинувало ...како не е поблизу таа Англија
14.02.2011, 10:49
Andriance
2140
Treba da kupam dubalce za podarok??? da mi dadete ideja od vashe iskustvo?
14.02.2011, 12:42
arh_diz
7198
Jas kupuvam od mother care ponekogas , kvalitetot ne e los dosega nisto ne sme iskinale.Eve eden primer uste koga se rodi mu kupiv 2 para pantaloni od 3-6 meseci gi iznanose mislam deka za po doma 90% gi nosese niv i kako novi se.Gi oblekuvavme od 1 mesec pa e do sega
14.02.2011, 12:50
srnicka
413
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Jas pred da go kupime naseto dubalce se zanesuvav ke kupam vakvo pa ne onakvo bla bla bla , se marka znaci. na kraj otidov na plasticarska i kupiv edno od 1600 den. kerka mi sedna 3 pati vo nego i go spakuvavme. Znaci dzabe frleni i tie pari a ne za poskapo .
14.02.2011, 14:06
mami2
417
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Нашето го добивме на подарок на Чико, затоа незнам цена. Го искористивме максимално со двете деца, малата сеуште го тркала. Од шест месеци ги ставам децата во него без тркала само за стоење, па потоа со тркала за низ соби.... има и кочници па безбеден е ако домот има скали. Презадоволна сум и искористен е доста.
16.02.2011, 11:34
Andriance
2140
mami2 i srnicka, vi blagodaram mnogu...iako jas mislam deka vo posledno vreme dubalcata ne gi preporacuvaat..
22.04.2011, 14:47
lukas
2148
kade mozat da se najdat ovie ogradi i po kolku se nekoj dali znae?pozzz
22.04.2011, 14:52
fila
225
vakvi ogradi ima vo bebe supermarket vo sk i vo premaman isto vo sk proveri za cenata na fb na bebe supermarket
22.04.2011, 14:56
lukas
2148
fala,a nezz po kolku odat od prilika?
22.04.2011, 14:57
lukas
2148
treba za prijateli da g baram ,pa dur me prifatat,,hahah..