cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Помош, софтверски проблеми и совети

clock-img

28.07.2012, 09:53

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Хелп ако знае некојuser posted image Се преселивме на нова локација и јас бев таа што си го поврзуваше пц и звучниците, арно ама сега звук немааа. А поврзано ми е се ко што треба, и гласот е подесен не е на муте ставен. Што може да е? Ваљда не цркнале?

Рани куче да те лае!!!

clock-img

28.07.2012, 09:59

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

луци провери ли во контрол панел дали е се како што треба подесено,да не ти се има нешто изместено

clock-img

28.07.2012, 10:13

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Средено, фала многу user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

04.09.2013, 14:06

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Женски, сакам да направам на синко за роденденот видеото, со неговите слики и песна во позадина што ќе оди нели...
Е сега мене во моментов само ми паѓа на памет во Power point да направам. Има ли некоја друга опција, програма, нешто што не ми текнува во моментов, или подобра идеја?

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 4.9.2013 14:11:59 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

04.09.2013, 14:17

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Power point е ок, ама нема да можеш да го направиш како видео, онака за на цд туку само на компјутер ќе може да се гледа. Јас правев за првиот роденден на Ј во Windows movie maker слично се работи ама после можеш да го превориш во медиа фајл. 

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

04.09.2013, 14:36

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Да да, еве баш сега го најдов тоа, фала во секој случај... па ќе видиме како ќе испадне, уште соодветна музика да најдам. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

01.02.2014, 14:03

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Може ли некој да ми каже како да се подеси на Самсунг камерата ,кога се гледа на скајп, даво исто време се гледа со дргиот соговорник а не да треба на екран да ги види а за него да го видат да треба да го сврти телефонот обратно.
Кога се одбира видео повик не нуди опција само се уклучува камерата

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.02.2014, 14:11

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Меланија и мене ова ми беше проблем на телефон, ама најверојатно треба да имаш и предна камера за да може да те гледа и соговорникот, или пак ќе те гледа тој, ама ти него не. Малку комплицирано......user posted image Ако има некое подесување што може да се направи, се надевам некој поупатен ќе пише.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.02.2014, 23:45

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

треба да имаш и предна камера за да може да те гледа и соговорникот,

Јас мислам дека е ова,друго подесување нема

clock-img

05.12.2014, 12:50

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Дали некој знае или има некој близок за инфо колку е цената на графичка картица за Интел за лаптоп Делл?user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Последни статии

article-img