за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Хелп ако знае некој Се преселивме на нова локација и јас бев таа што си го поврзуваше пц и звучниците, арно ама сега звук немааа. А поврзано ми е се ко што треба, и гласот е подесен не е на муте ставен. Што може да е? Ваљда не цркнале?
28.07.2012, 09:59
Gardenia
682
луци провери ли во контрол панел дали е се како што треба подесено,да не ти се има нешто изместено
28.07.2012, 10:13
Luci
2250
Средено, фала многу
04.09.2013, 14:06
Bethany
4534
Женски, сакам да направам на синко за роденденот видеото, со неговите слики и песна во позадина што ќе оди нели... Е сега мене во моментов само ми паѓа на памет во Power point да направам. Има ли некоја друга опција, програма, нешто што не ми текнува во моментов, или подобра идеја?
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 4.9.2013 14:11:59 >
04.09.2013, 14:17
elenak
2004
Power point е ок, ама нема да можеш да го направиш како видео, онака за на цд туку само на компјутер ќе може да се гледа. Јас правев за првиот роденден на Ј во Windows movie maker слично се работи ама после можеш да го превориш во медиа фајл.
04.09.2013, 14:36
Bethany
4534
Да да, еве баш сега го најдов тоа, фала во секој случај... па ќе видиме како ќе испадне, уште соодветна музика да најдам.
01.02.2014, 14:03
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Може ли некој да ми каже како да се подеси на Самсунг камерата ,кога се гледа на скајп, даво исто време се гледа со дргиот соговорник а не да треба на екран да ги види а за него да го видат да треба да го сврти телефонот обратно. Кога се одбира видео повик не нуди опција само се уклучува камерата
01.02.2014, 14:11
Felly RR
7977
Меланија и мене ова ми беше проблем на телефон, ама најверојатно треба да имаш и предна камера за да може да те гледа и соговорникот, или пак ќе те гледа тој, ама ти него не. Малку комплицирано...... Ако има некое подесување што може да се направи, се надевам некој поупатен ќе пише.
01.02.2014, 23:45
mommy_angels RR
1543
треба да имаш и предна камера за да може да те гледа и соговорникот,
Јас мислам дека е ова,друго подесување нема
05.12.2014, 12:50
Melanija RR
7052
Дали некој знае или има некој близок за инфо колку е цената на графичка картица за Интел за лаптоп Делл?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни