ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
toa e vistinata viktory.inaku jas nemam nigde mito dadeno.a bogami ako se raboti za zdravje na moe dete-ne samo sto ke platam ke prodadam i kuka i sve....a ti mozes da sedis so krst na celo vo takva situacija.i ajde molimte izderavajse na tvojot mm. a jas imam maz karpa sto za takvo nesto ke gi otvori site vrati. a mito nema samo kaj nas segde po svetot,osven nekoj ako e padnat od mars pa gleda niz rozevi naocari.odnosno fantazira.
единствената вистина мама26 е дека ние сме корумпирани прво, а после државата. А кога ќе ни затреба нешто за нас кукаме.
И да секаде има корупција, ама жално е што за нас е нормална, ја поддржуваме а на некои парајлии богами и ќе им фали затоа што ако не им се парите за жалење се.
И не се расправам со тебе ниту пак ти се раздеравам, туку дебатирам. Не сакам ни ти АМИН да кажеш на секое мислење ниту пак јас ќе кажам на секое твое.
и уште нешто, ти со својот стан ќе го платиш лекот некаде надвор, ама овие сакаат 5 ооо евра за еден потпис да стават. Мислам дека различна ситуација опишуваш ти...
< Поракaта ја уредил виктори -- 13.9.2010 22:47:07 >