за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Bravo utoto pocna so edna prekrasna vest. Od sesrce ti posakuvam sto pobrzo da se resi tvojot slucaj i da se guskas so tvoite angelcinja.
01.06.2010, 09:35
Bitolcanka
2461
Се' ќе се среди мила, биди оптимистка Наскоро ќе ве огрее со вашите две очекувани Колку повеќе се чека, толку е поголема
01.06.2010, 09:36
Bitolcanka
2461
Се' ќе се среди мила, биди оптимистка Наскоро ќе ве огрее со вашите две очекувани Колку повеќе се чека, толку е поголема
01.06.2010, 13:46
betpet
302
mnogu mi e milo,sto dvete devojcinja ke gi dobijat posakuvanite mama i tato bravo za Vas Agnes mnogu dreka i sto poskoro baknezi i guski so malite soncinja.
01.06.2010, 16:08
penelopa
3419
Честитки мила, ти посакувам што побрзо да стигнат дома
01.06.2010, 18:27
riba79
683
Cestitki do idnite mama i tato ,se nadevam deka naskoro ke si gi vidite vasite dve soncinja
01.06.2010, 18:29
niki
4299
Агнес прекрасно уредена соба, уште една потврда дека дечињата чија мајка ќе бидеш ќе бидат најсреќните на овој свет баш поради фактот што тебе те имаат за мајка.
02.06.2010, 19:51
agnes77
1959
puno fala na site, puno mi znači vaša podrška (thanks for your support )
sad sam u nekoj zabrinuti fazi i teško mi je, nadam se, da če sve uskoro završiti, zaista je teško tako puno čekati...ali pošto jas sum realistički optimist (ha, ha, ha) znam da uskoro če biti OK
03.06.2010, 11:52
niki
4299
Ух, најтешко е да бидеш во исчекување на нешто кое од тебе лично не зависи и ти ништо не можеш да направиш за да оди побрзо. Но, ќе биде сигурна сум, ова се само слатки маки пред една голема заслужена радост. Издржи Агнес, ние сме тука навиваме за тебе
03.06.2010, 15:17
Curica
19
Cestitki Agnes. Sekoja cest, ova e za pofalba, navistina. Milo mi e, sto naskoro ke ti se ispolni zelbata i sto ke stanes mama.
04.06.2010, 11:58
agnes77
1959
ušte ništa novo, nitko ne znae kad če biti komisija i dali če naš predmet da bude na komisija, baš bezveze
04.06.2010, 12:05
Rossana
1239
ah milaaa, se nadevam deka se ke bide vo red Se molam onie dve mali devojcinja da bidaat so tebe sto pobrgu...
04.06.2010, 12:06
Rossana
1239
10.06.2010, 22:44
agnes77
1959
kod nas još uvjek ništa novo, sve stoji ali nikad se ne zna, možda treba mi samo jedan
ali možda on je zaboravio na nas ... dragi anđele ako imaš malku vremena ja trebam tvoju pomoč
10.06.2010, 22:51
nadica
4381
несмееш ниту да помислиш дека те заборавил само има многу работа биди сигурна дека ќе ти помогне ВЕРУВАЈ
10.06.2010, 22:54
Snowhite RR
5042
Имај трпение Агнес, сигурна сум дека вашиот ангел не ве заборавил и дека набрзо ќе направи вашиот сон да се оствари, да стане реалност и ќе ви ги донесе близнаците кај вас да се гушкате
11.06.2010, 10:52
niki
4299
Ангелу јави се, една прекрасна личност треба да стане мама што е можно поскоро! Трпение Агнес ќе биде, верувај.
11.06.2010, 14:36
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Ангелу јави се, една прекрасна личност треба да стане мама што е можно поскоро!
11.06.2010, 14:49
amelbebe
1105
Agnes mila ne smees da gubis nadez
na krajot od tunelot sekogas ima svetlina,bog znae kolku i da e dolg sepak ima kraj na temnicata
11.06.2010, 15:20
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
na krajot od tunelot sekogas ima svetlina,bog znae kolku i da e dolg sepak ima kraj na temnicata
Jas se nadam da si u pravu i možda ja dočekam da procedura završi i da dobijem djevojčice, pošto ja zaista ne verujem, da baš svi koju čekaju da posvoje, čekaju baš naše romske djevojčice koje nisu više bebe. Jas mislim, ako bi sve radilo kako što treba i posvojili bi deca ljudi koji to žele, ne bi bilo ni jedne bebe ne u domu u Bitoli ne u dom 11. Oktober. Ali kako da kažem ... jas sum toliku mnogu naučila u zadnje vreme ... sad vidim, kako naivna sam bila, kako vrlo, vrlo, vrlo naivna ...
11.06.2010, 15:35
Maca25
7558
Агнес не си наивна, туку само си верувала дека се ќе се одвива малце побрзо. Не се секирај мила, се ќе биде во ред. А и ники ете му се јави на ангелот и мислам дека тој ќе среди се
11.06.2010, 16:20
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
Jas se nadam da si u pravu i možda ja dočekam da procedura završi i da dobijem djevojčice, pošto ja zaista ne verujem, da baš svi koju čekaju da posvoje, čekaju baš naše romske djevojčice koje nisu više bebe. Jas mislim, ako bi sve radilo kako što treba i posvojili bi deca ljudi koji to žele, ne bi bilo ni jedne bebe ne u domu u Bitoli ne u dom 11. Oktober. Ali kako da kažem ... jas sum toliku mnogu naučila u zadnje vreme ... sad vidim, kako naivna sam bila, kako vrlo, vrlo, vrlo naivna ...
Неможам да претпоставам каде запнала работата, сигурно имаш голема причина да бидеш разочарана и да се чувствуваш изневерено, но не се предавај драга. Почекај додека не ви јават конечно, чувај уште малку надеж, можеби само ве тестираат и на крај сепак се да заврши во ваша корист. И не се обвинувај себе си, не си ти воопшто наивна, едноставно се надеваш и исчекуваш и немаш трепение. Бирократијата е таква ко полжав, нив не им гори под нозе, па се влечкаат, па извољеваат их сешто ќе измислат да си го пополнат денот, но мора на крај да ја сработат работата. Гушки за тебе
16.06.2010, 21:15
agnes77
1959
код нас још увјек ништа ново ... али никад се не знае, још увјек чекам и надам се ...
16.06.2010, 21:20
Bitolcanka
2461
И ние се молиме за вас мила Што побрзо да ја слушнете таа радосна вест и да се радуваме заедно
17.06.2010, 12:30
agnes77
1959
Kod nas još uvjek ništa novo
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 23.6.2010 13:53:34 >