за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Имаме преку 200 Like на интервјуто, скоро 400 членови на групата за поддршка на Агнес, би рекла дека нашиот глас почна да се слуша! Продолжете да ги поканувате вашите пријатели да се придружат и притоа имајте на ум дека со секој нов член е една детска солза помалку, со секој нов член Агнес е поблиску до целта, со секој нов член придонесуваме за засилување на гласот на народот.
05.07.2010, 17:41
nadica
4381
од моите 219 пријатели на фб само 3 не укажале поддршка на агнес ама јас ги опоменав со по уште една покана
05.07.2010, 17:54
biljana_ppp
63
ajde srcka so poskoro da gi pregrnes i backas i da im se raduvas celiot zivot-pozdrav
05.07.2010, 18:09
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Имаме преку 200 Like на интервјуто, скоро 400 членови на групата за поддршка на Агнес, би рекла дека нашиот глас почна да се слуша! Продолжете да ги поканувате вашите пријатели да се придружат и притоа имајте на ум дека со секој нов член е една детска солза помалку, со секој нов член Агнес е поблиску до целта, со секој нов член придонесуваме за засилување на гласот на народот.
Mногу се радувам, навистина!
05.07.2010, 21:09
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Mногу се радувам, навистина!
немам зборови
05.07.2010, 21:32
soncenceto
24
devojce so tebe sme do kraj i daj boze da ne izraduvas site .Eden kup tetki ve cekat i navivaat za vas
06.07.2010, 00:45
JUKI
110
гоооооолема подршка и од мене (ги поканив сите пријатели) Среќно Агнес
06.07.2010, 08:20
agnes77
1959
SUPER сега имаме список Кој сака да чека нова комисија со мене?
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 6.7.2010 8:37:25 >
06.07.2010, 22:39
Viktori
5329
во групата за поддршка на Агнес на фејсбук е почната дискусија затоа што не знаеме ШТО ЧЕКАМЕ! Ве молам да земете активно учество! Мислам.. големи сме сите знаеме кај нас што се чека! Ни пропадна здравството, образованието, социјалата од пуста желба за пари!! Меѓутоа, сирачињата, кај се од животот утепани и нема кој да ги заштити, дури и системот кој треба ги изигрува, зар и нив ќе дозволиме да ги уништат???
Земете активно учевство, кажете ја вистината!!! Да се знае дека гледаме и слушаме!! ... се надевам ќе стигнеме некаде....
< Поракaта ја уредил виктори -- 6.7.2010 22:40:27 >
07.07.2010, 13:30
Viktori
5329
групата има над 700 поддржувачи!!! Да не запреме! Најважно е дечињата и Агнес да бидат заедно што е можно поскоро!!! Учествувајте во дискусијата! Нека се чуе и нашиот глас!
07.07.2010, 16:14
Тања РР
2029
Се прашувам дали би било добро приказната да ја објави некоја од телевизиите. Гледам дека во последно време институциите се зафаќаат со некоја работа дури откако за истата ќе слушнат на вести
07.07.2010, 16:16
Viktori
5329
Меч со две острици, Тања! Тоа е последното што ќе го преземеме! Меѓутоа е варијанта, а групата веќе е пратена со покана за членство на новинари од канал 5.
07.07.2010, 16:20
Тања РР
2029
Се согласувам дека е меч со две острици
07.07.2010, 16:27
Viktori
5329
Ама и те како заслужуваат јавен линч тоа членовите на комијата! Срам да им Е!!!
08.07.2010, 15:58
Viktori
5329
Дечки важно е да се збори за тоа, да се подгрева атмосфера, да не бидеме ко оние што штрајкуваат за плата, а престануваат коа ќе им дадат 50 денари... За деца се работи и за наша Агнес...
09.07.2010, 00:46
sinolicka
180
nemav vreme za rr i bas mislev na nasata mila agnes sto napravi i barav niz forumive da vidam dali ima otvoreno tema za cestitki za agnes i bliznacite. atoa se odolzilo.agnes ne se voznemiruvaj cuvaj gi nervite za bliznacite i kako sto velime nie trpenie spasenie.se nadevam deka naskoro ke bide se ok
09.07.2010, 17:27
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: sinolicka
nemav vreme za rr i bas mislev na nasata mila agnes sto napravi i barav niz forumive da vidam dali ima otvoreno tema za cestitki za agnes i bliznacite. atoa se odolzilo.agnes ne se voznemiruvaj cuvaj gi nervite za bliznacite i kako sto velime nie trpenie spasenie.se nadevam deka naskoro ke bide se ok
пуно фала ѕа убави зборови али ја не знаем више ... можда није ми усуѓено ...
12.07.2010, 18:29
Viktori
5329
и да не испадне, јас сите ги поканив, ама мене ми е страв да пишам....
12.07.2010, 19:07
agnes77
1959
благодарам виктори поддршка од пријатели у овим данима нам даје оптимизам ... тако другачије замилили смо лето али ... можда на крају ке биде се во ред али можда не биде
12.07.2010, 19:24
Viktori
5329
остани позитивна и не се предавај!
12.07.2010, 23:26
Julie1
2354
Да продолжиме со дискусии на групата, словенечките поддржувачи на Агнес (Јања) веќе активно пишуваат на групата на ФБ, да го сториме и ние тоа клик тука и напиши пост наменет за Агнес (Јања) и близначињата.