за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас ги видов сликите. Сигурно убаво сте си поминале. Сте си помуабетиле. Блазе си ви. Поздрав до Битола
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
06.06.2010, 19:14
Bitolcanka
2461
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 6.8.2010 12:04:47 >
06.06.2010, 19:31
Палешка РР
7505
Супер сте! Насмеани, ведри, расположени..се гледа дека убаво сте си поминале Другиот пат заедно со прилепчанки
06.06.2010, 19:36
Bitolcanka
2461
Фала Палешке. Наредниот пат кафе-муабет заедно со прилепчанки Ќе бидеме побројни
06.06.2010, 21:35
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Другиот пат заедно со прилепчанки
Да ги демантираме гласините дека прилепчани и битолчани не се сакаат
Супер сте, баш убаво сте си поминале се познава по вас
06.06.2010, 22:04
Martins mom
3342
da, odlicno pominavme, se iznatreskavme gluposti, se iznasmejavme... ajde nareden pat da se obedinime bitola i prilep, pa moze i posiroko
06.06.2010, 22:12
Julie1
2354
Супер дружба се гледа на сликите Навистина ми е драго, уште многу дружби да имаме и во Битола и во цела Македонија... Само кажете ми сега искрено дали продолживте понекоја дискусија од форумите и на дружбата и искрено, најискрено дали помисливте на нас останатите Рингераја корисници
06.06.2010, 22:19
Martins mom
3342
Пред да си одиме, баш тоа искоментирав "Еј, ич не ги изоговаравме" Некако како многу малку да поседивме, ама тоа е...ко ќе ти е интересно брзо ти лета времето
06.06.2010, 22:19
agnes77
1959
vau, odlične ste, super
06.06.2010, 22:46
Rossana
1239
Se gleda deka ubavo ste si pominale...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Tereaza, Martins mom, Bitolcanka, Twins Ve pogodiv? Bitolcanke mnogu ubavo ti stoi vaka frizurata. Site ste mnogu ubavi
06.06.2010, 22:52
Bitolcanka
2461
Да, така сме редоследно Мислев дека нема потреба да именувам - не сме многу. Фала Росана за комплиментот. И ти си прекрасна
06.06.2010, 22:57
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Само кажете ми сега искрено дали продолживте понекоја дискусија од форумите и на дружбата и искрено, најискрено дали помисливте на нас останатите Рингераја корисници
Јуле поразговаравме малку за постпородилната депресија. Инаку секако дека помисливме на вас. Оговаравме некои (нека остане наша тајна кои ). Ќе има пак ваква дружба, но помасовно. Малку бевме како за првпат, но прекрасно си поминавме - навистина времето многу брзо помина, не сетивме...
06.06.2010, 23:25
niki
4299
Оговаравме некои (нека остане наша тајна кои ). Ќе има пак ваква дружба, но помасовно.
Аха! Брзо у трач тема се да се пријави
Убави слики, убава дружба, нека ви се множат!!!
06.06.2010, 23:33
Bitolcanka
2461
Фала Ники. Кога ќе доаѓаш од Грција, намини во Битола на едно кафе - веднаш организираме средба
06.06.2010, 23:38
niki
4299
06.06.2010, 23:41
Bitolcanka
2461
06.06.2010, 23:52
jovanka
1745
Odlicni ste bravo za iskrenoto druzenje!Slednata sredba pomasovno ama najvazno ledot go skrsivte .Ajde sledna sredba vo Skopje ne sme se druzele odamna!
07.06.2010, 09:09
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Само кажете ми сега искрено дали продолживте понекоја дискусија од форумите и на дружбата и искрено, најискрено дали помисливте на нас останатите Рингераја корисници
Јуле поразговаравме малку за постпородилната депресија. Инаку секако дека помисливме на вас. Оговаравме некои (нека остане наша тајна кои ). Ќе има пак ваква дружба, но помасовно. Малку бевме како за првпат, но прекрасно си поминавме - навистина времето многу брзо помина, не сетивме...
јас ќе кажам дека во саат и пол време се наполнавме со позитивна енергија,не оговаравме никој туку ве дискутиравме а времето буквално ни летна.шала на страна навистина беше одлична дружба,се договоривме за нареден пат дружење во паркот и на Широк Сокак со двете убавици на Твинс и фраерот Мартин како додаток на нас четирите и се разбира плус уште некоја рр-ка
07.06.2010, 10:01
amelbebe
1105
se gleda deka ubavo ste si pominale i mnogu ste si ubavki i nasmeani sega sum malku ljubomorna
07.06.2010, 13:41
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
se gleda deka ubavo ste si pominale i mnogu ste si ubavki i nasmeani sega sum malku ljubomorna
Epa za da nema ljubomora, nareden pat site zaedno
07.06.2010, 16:34
penelopa
3419
Аууу дури сега дознавам дека сте се дружеле и тоа во прекрасната Битола за вас, ви посакувам уште вакви дружења и пријатни моменти.
17.09.2010, 09:20
lukas
2148
mmmmm....moite sograganki se druzele,jas kako duri sega gledam ama dobro toj mesec ne bev bas aktivna,bevme maleckandi...pozz,od bt ste site no ni po izvigenje ne ve znam..hehhe..pozz,vazno ubavo ste pominale..
10.12.2010, 12:12
Martins mom
3342
Сигурна ли си дека не не’ знаеш?
10.12.2010, 12:14
lukas
2148
hehhehe,sega te znam eh kakvo cudo ej po izvigenje sestra mi vika pa i mene me pozna alav da i e vika... ..pozz