cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

04.03.2010, 08:39

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Only for you,мами...user posted image

user posted image

Love is in the air

clock-img

04.03.2010, 08:41

clock-img

mami

pencil-img

8680

уф уф..фала..колку добра комбинација...е тоа ке ме расони- кај мене кафе не делуваuser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:45

clock-img

mis.

pencil-img

3845

пацувче за мене по итна постапка некое јако за расонување,очи не ми се отвараат.Едвај станав сабајле.

clock-img

05.03.2010, 22:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Има некој за кафе?ммммммм мене баш ми треба едно а на вас?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

06.03.2010, 17:01

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image
user posted image
user posted image

повелете на кафе одамна не сме пиеле

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

06.03.2010, 17:06

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Lele nadice sto si vredna bre, no ubavo mi legna kafevo.Kako si ti?Kako e malata lepotica, gledam pee na mikrofon od mali noze.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

06.03.2010, 17:53

clock-img

nadica

pencil-img

4381

добри сме еве по дома цел ден не сум ве видела па малку време и за вас додека се гушкаме со надица

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

06.03.2010, 17:56

clock-img

nadica

pencil-img

4381

дали поради викендов или претстојниот празник нешто многу мирно или само затишје пред бура user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.03.2010, 11:58

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Добар ден драги мои! Гледам дека сме ја надминале стотата страна, па наредниот кој прв ќе го прочита мојот пост, ќе ја има таа чест да отвори нов кафе бар на кој ќе му даде име, па ајде да видиме како ќе изгледа новото катче за дружба. Едвај чекам да влезам во новиот барuser posted image И името нека биде оригиналноuser posted image а нормално и ентериерот внатреuser posted image         

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

07.03.2010, 12:04

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Добар ден драги мои! Гледам дека сме ја надминале стотата страна, па наредниот кој прв ќе го прочита мојот пост, ќе ја има таа чест да отвори нов кафе бар на кој ќе му даде име, па ајде да видиме како ќе изгледа новото катче за дружба. Едвај чекам да влезам во новиот барuser posted image И името нека биде оригиналноuser posted image а нормално и ентериерот внатреuser posted image         

user posted image

clock-img

07.03.2010, 12:06

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Епа Април, мила ајде отварај нова тема Кафе бар и како сакаш да се вика, и внимавај на енетриерот внатре и денес на твоја сметка ќе пиемеuser posted image user posted image

clock-img

07.03.2010, 12:07

clock-img

^SARA^

pencil-img

73

jas ja procitav ama ne znam koako da otvoram nova tema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde sledniot neka otvori,jas ne se vazam

*** Верувај во себе ***

clock-img

07.03.2010, 12:07

clock-img

April

pencil-img

1257

еве, еве...wait a sec user posted image

clock-img

07.03.2010, 12:19

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Убави моменти поминавме во барот, но сепак време е за нешто ново, каде се надевам почесто ќе се смееме, дружиме и радуваме, а помалку ќе тагувамеuser posted image Оовј бар се затвора, па повелете во новиот бар КЛИК

Последни статии

article-img