cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

06.05.2009, 14:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Женички јас ве напуштам,ќе си пишеме покасно,бидете ми убави,весели,насмеаниuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

06.05.2009, 14:55

clock-img

stefi2001

pencil-img

20

I jas odam.Moram stvarno da go pijam toa kafe,a ne tuka da mi ide voda na usta od strv. user posted image

< Поракaта ја уредил stefi2001 -- 6.5.2009 14:57:30 >

clock-img

06.05.2009, 14:58

clock-img

mami

pencil-img

8680

не се секирај Еленке кога ке ви помине ке договориме уште некое пиво, не е проблем..само вие оздравете побрзо...

clock-img

06.05.2009, 20:29

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Има ли некој да ми прави малку друштвоuser posted image леле сите се шетаат надвор,а јас и малата дома во карантин,user posted image ајде,ајде може сепак има некој за кафе,аuser posted image ако не  трчам   да си пуштам малку музика и да уживамuser posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 6.5.2009 20:30:30 >

clock-img

07.05.2009, 08:31

clock-img

mami

pencil-img

8680

Добро утро..ајде кој е за  user posted image или  user posted image  

clock-img

07.05.2009, 09:39

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Добро утро..ајде кој е за  user posted image или  user posted image  

evo ja sam ovdje, čeka me puno dela ali ne mogu se koncentriratiuser posted image
tako da za sadauser posted image

clock-img

07.05.2009, 09:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image леле Агнес 77 добар потписuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image знам како ти е..и мене не ми се фака ништо од работаuser posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 10:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мами и јас си пивнав од твоето кафенце...ааааааааа user posted image ми го чуваш кондерот од вчера?user posted image

clock-img

07.05.2009, 10:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

па нормално дека да..знам дека и јас кога бев бремена бев зависник од благо, во било која формаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 12:06

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ајде подароците за Елена оставајте ги на оваа масичка и сите веднаш на подиум има да играме денес се слави и тоа не обично славење славиме за роденденот на Елена, ајде следете го едноставното правило, цел ден насмевка на лицето, позитивни и ведри мисли, како што Елена постојано ни дава, и играме се забавуваме, пиење е дозволено без ограничување.... Ајде пуштете го најгласно нашето радио, забавата почнува... СРЕКЕН РОДЕНДЕН Елена!

And this is my beautiful life ...

clock-img

07.05.2009, 12:09

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
СРЕКЕН РОДЕНДЕН, голема да растеш, сите, сите желби да ти се исполнат и се она што си го замислуваш да ти стане стварност user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:15

clock-img

Еца

pencil-img

6692

па за голема раснам од ден на ден,мислам ....фала на сите убави желби,еве ве поканувам сите вечер да ми дојдете во барот на роденден,мое ќе биде задоволството да бидеме во што поголем бројuser posted image user posted image user posted image ќе има и торта,секакоuser posted image

clock-img

07.05.2009, 13:40

clock-img

stefi2001

pencil-img

20

Eve Eli i od mene čestitki za rodendenot,da si mi živa i zdrava,da si stalno vesela i srekna i što pomalku da se nerviraš.I da znaeš deka te mnogu sakam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:49

clock-img

fibimk

pencil-img

66

Eve i jas i go cestitam rodendenot na Elena....sve najubavo...zdravje pred se...ljubov i sve ostanato sto ke posakas!user posted image

You have to have a darkness....for the down to come!!!!!!

clock-img

07.05.2009, 20:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Додека јас тука ја подготвувам масата,да биде побогата нелиuser posted image сите сакаме да си ручкаме,ќе тркнам на секунда до рингераја радио да ви пуштам за почеток нешто за рекласирање,како подготовка за журката,ако ми дојдете,ако неuser posted image сама ќе се журкамuser posted image

clock-img

07.05.2009, 20:51

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Прво да започнам со пиењето,ќе ви наредам се,па бирајте кој што си сака  user posted image user posted image    user posted image   user posted image   user posted image  

clock-img

07.05.2009, 20:53

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ајде уште нешто  user posted image
user posted image   или ова user posted image

за оние кои не сакаат алкохол
user posted image

clock-img

07.05.2009, 21:34

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Oхохохо...каснам малце...журката почнала...Елена ајде срекен роденден...да ни бидеш жива здрава и се по ред...user posted image user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

07.05.2009, 22:03

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Таман си помислив сите ме откачијаuser posted image и јас чекајќи ги гостите се најадовuser posted image user posted image user posted image еве и моите уште од работа не дошле па да замезиме нешто,онака колку да се одбележиuser posted image

clock-img

07.05.2009, 22:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Билјана не знам која генерација си,но јас од Радовиш имав двајца другари,ептен добри деца,може имињата ти се познати Калчо и Игорuser posted image ?

clock-img

07.05.2009, 23:14

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

elena moze na faca gi znam ovaka ne mi teknuva inace jas sum 86ta

clock-img

07.05.2009, 23:25

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Не е важно,сепак ништо од журката,јас си се најадов,мислам ќе пуклнам сега едно пивце,и на спиење,утре е нов ден,па ќе си најдеме некоја нова причина за радост и дружење,поздравчеuser posted image user posted image user posted image Добра ноќ,убаво сонувајте!!!

clock-img

07.05.2009, 23:37

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

pozravce, Voislav ne saka da zaspie.....user posted image

clock-img

08.05.2009, 01:33

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

user posted image

uspeav da si go stavam tikerov yupiiiii

clock-img

08.05.2009, 08:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

добро утро на сите..нов ден..убав ден..уживајте во него заедно со своите најмили..

Последни статии

article-img