cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

30.05.2009, 01:32

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

да Елена случајно го откривме, многу мајки ме имаат прашувано, што е тоа алк.фосфатаза?
бидејки се потеше многу

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

30.05.2009, 01:33

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

БиљанаМ имав еден бивши дечко од Радовиш Игор се вика 82 генерација е има златр завршено висок е многу и има плава коса и плави очи,порано живееше во Ореовца селото,па така се потсетив кога видов дека и ти си од таму.

clock-img

30.05.2009, 01:36

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

опаа....Даниела ти ке си ни била радовишка снаа а? хехехе
вака на изглед може го знам а сега не ми текнува баш, мм е 81 тој сигурно го знае

clock-img

30.05.2009, 01:36

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ухуху стара љубав, леле Даниелче само за тебе одам до рр радио да ти пуштам нештоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

30.05.2009, 01:37

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

Така е Елена во право си допрва следуваат нашите срдби па нели ке имаме и нови членови на РР кои треба да се запознаатuser posted image user posted image па така Јас ве канам кога сакате да ми дојдете во Битола на гости.многу е убаво посебно на лето.

clock-img

30.05.2009, 01:38

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

ако ако зезајте ме па нели такви муабети се прават во барuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 01:39

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

БитолА е многу убав град...а јас со што да се пофалам...ке заборавев, новата црква мора обавезно да се види Гуштеров што ја градеше, повелете и во Радовишuser posted image

clock-img

30.05.2009, 01:40

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле жени, а овој Бане, леле, кога и да го видам онака се разнежнувам, многу ми е убавuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 01:41

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Девојки 2 саат не најде а никако да си заминиме од барчево  нели....user posted image
ке се опијанимеuser posted image

clock-img

30.05.2009, 01:41

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

а познавам и една Маргарита од Радовиш ми беше колешка на факултет тука на педагошкиот во Бт.има козметичко студио не сум сигурна дали во Радовиш или Струмица многу е мила и многу ми фали инаку има две керкички па здравје Боже планирам да ги посетам некогаш бидејќи уште комуницираме и би сакала да ги видам

clock-img

30.05.2009, 01:43

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

е абе навистина 2 саат не најде ама верувајте одамна вака не сум се забавувалаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 01:44

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Не ми текнува ....не знам која козметичарка е Маргарита...која генерација сте?

clock-img

30.05.2009, 01:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Еј жени, а како ја поштувам оваа жена, мислам баш жена во права смисла, секогаш тип топ, лудница http://www.youtube.com/watch?v=DgQOd1_mZMk

clock-img

30.05.2009, 01:47

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

јас сум 84 генерација а таа мислам дека е 83 ако нема везе да ја види сигурно ја знаеш

clock-img

30.05.2009, 01:49

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Е оваа песна многу ја сакам, ајде да се размрдаме малкуuser posted image user posted image user posted image уху можам уште да играм, па може и да се стркалам, се си бива

http://www.youtube.com/watch?v=4lwjpmdQ8VM

clock-img

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

да да сигурно ја знам, знам една Марге ама таа мислам  Штип се мажи, сигурно ја знам ама не ми текнува

clock-img

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

да многу е јака а и многу работи има поминато во животот а она што го доживеа со близнаците беше најтрагично ама ете пак Господ си и даде керкичка

clock-img

30.05.2009, 01:50

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле последен пат вака заглавив на хрватскиот рр, таму па секоја вечер останувавме до 3, леле како не ме сотави маж ми тогаш?user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 01:51

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

ех Еленче па ние навистина наместо да спиеме ти не рзмрдаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 01:53

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Инаку само три сме во барот, ама имаме непријавени 198 гости, па убава бројка, баш би сакал да поканиме некој во нашето убаво друштво, некоја мамичка, татичко, идна мамица...user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 01:53

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Елена со песниве ептен ќе се испијаниме.....јупииии, добро е што мм не е дома па да рече оваа мојата шо и стана, арна си беше хехехехе

clock-img

30.05.2009, 01:55

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мојот е дома, ама спие....а и јас нешто трудно не ни иде баш комуникација на друго нивоuser posted image user posted image user posted image се осеќам многу дебело, а не дека сум многу поправена, туку оба многу рита, Мартина беше бублаче, ама затоа сега, неможам да ја пратамuser posted image

clock-img

30.05.2009, 01:59

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

ех бе зенички кога би знаела рецепт а брзо заспивање вака колку ми е убаво толку и ми е тешко

clock-img

30.05.2009, 02:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

рецепт?  user posted image  

clock-img

30.05.2009, 02:02

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

чудна работа ми се спие крај 19часот ме фаќа онака некоја дремка секој ден се мачам си викам ај не спијам за после да можам да спијам ама НЕ стом помини 22часот јас станувам како вампир полна сум со енергија,имам покушувано и рано да станувам за после да заспијам ама не  дур не помини два или три часот мене сон не ме фаќа

Последни статии

article-img