cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

08.06.2009, 12:18

clock-img

lide78

pencil-img

128

a moze li ovosje mesto sladoled,na pr.cresi?

Колку убав ден!

clock-img

08.06.2009, 12:19

clock-img

lide78

pencil-img

128

i so kafevo vi e dobra idejata

Колку убав ден!

clock-img

08.06.2009, 12:20

clock-img

Еца

pencil-img

6692

охохо може може, јас овие денови по пола кило ги кркав, баш денес  немам ништо освен банана, ане ми е по кефuser posted image па ке морам до пазарuser posted image а времето ми е баш мутавоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

09.06.2009, 07:55

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Добро утро

user posted image Има ли некој за кефе?

clock-img

09.06.2009, 08:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Има Елена user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.06.2009, 08:19

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image Јуху не сум сама, еве Палешка за тебе user posted image ,а мислам и мами е тука некаде, па за секој случак мами и за тебе кафенце user posted image

clock-img

09.06.2009, 08:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

фала фала, јас еве си пиуцкам зелен чај...деновиве само читам некаде дека бил здрав за ова, она, па си викам де и јас малку здрав живот да водамuser posted image

clock-img

09.06.2009, 08:27

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Фала Елена, баш ми треба, никако да се свестам дека сум на работа, се нешто ми летаат мислите, хехехе...user posted image

clock-img

09.06.2009, 08:28

clock-img

mami

pencil-img

8680

ааа да работа, со форумов?! ке ме избркаат ради васuser posted image доагам и прва работа да проверам што се се пишувало вчера после 16ч, па да пишам нешто па да заглавам со некој во баротuser posted image и отишол денот...

clock-img

11.06.2009, 11:54

clock-img

mami

pencil-img

8680

добар ден, добар ден, како сте- добри сме, а вие...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ајде за да не си правам муабет сама овде, дајте кој е за што user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

clock-img

11.06.2009, 14:08

clock-img

Еца

pencil-img

6692

охохох па тука веќе се било сервирано, ммммммммм од каде да почнам??? Маж ми денес ме изненади, доручек да не правам , нарача пица, ммм како добро ми легна, е сега е време за нешто слатко, и може малку овошјеuser posted image

clock-img

11.06.2009, 14:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

ехееее јас од кога сервирав, ама нешто не ми се жениве расположени за јадење а и Боцко ми забушаваuser posted image user posted image user posted image ајде пријатна закуска

clock-img

11.06.2009, 14:21

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

леле колку сум гладна така касна кој касна другото за менеuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2009, 09:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде на по едно  user posted image мене ми треба многу..уште го нема мм да се јави со вести од работаuser posted image

clock-img

12.06.2009, 09:57

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Еве мами и јас се придружувам на пивото а ја барам и НАТАША која пријатно ме изненади и ме потсети дека ми е годишнина од свадбатаuser posted image user posted image user posted image а јас сум заборавила, лелееееееееее брукаuser posted image Ајде наздравје!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2009, 10:02

clock-img

mami

pencil-img

8680

ооо ајде честитки, нека е за мнооооогу години user posted image  

clock-img

12.06.2009, 10:07

clock-img

natasha

pencil-img

430

EVE MEuser posted image SO SREKA USTE EDNASuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2009, 10:39

clock-img

lide78

pencil-img

128

здраво на сите  и убав денuser posted image

Колку убав ден!

clock-img

12.06.2009, 21:19

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде сите на по едно чајче...да наздравиме за Деничка што ни е нова овде и онака чисто од забава да се најдемеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 08:35

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Палешка ајде за добро расположение user posted image Еве и по едно кафенцеuser posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 09:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image  до деветти месец има да се направам слатка сета user posted image
Фала и наздравје кафенцето, Елена. user posted image

clock-img

13.06.2009, 11:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image ааа а за мене чоколади????сама ке си земам , фалаuser posted image се гледаме попладнеuser posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде на ладно пивце во еден не така топол ден  user posted image ...

clock-img

13.06.2009, 13:30

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

е а можи за мене едно исе кафе ако неможи сама ќе си донесамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ее абе убаво да си помините денес се собирате нелиuser posted image ај утре цекам слики од сите ама мислете и на нас. оки докиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Да, да, ќе ни каже пилето ако не не спомните user posted image
Убаво да си поминете, па чекаме слики...user posted image  user posted image

Последни статии

article-img