cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

13.06.2009, 13:38

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ke setame cesto i po drugi gradovi, pa Paleska nekogas kenibides i ti domakinka za nekoe druzenje vo tvojot grad!

And this is my beautiful life ...

clock-img

13.06.2009, 15:03

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Договорено !!! user posted image  user posted image  user posted image  

Едвај чекам да ве запознаам сите tuto completo user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.06.2009, 15:31

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Убаво да си поминете денес и чекаме слики.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 15:45

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image Обавезно слики без гајле, само што нема да бидат комплетни, бидејќи ќе ве нема васuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

13.06.2009, 16:46

clock-img

lide78

pencil-img

128

ubavo da si pominete.pozdrav

Колку убав ден!

clock-img

13.06.2009, 16:50

clock-img

lide78

pencil-img

128

многу ми е криво што нема да дојдеме,се надевам ке има уште вакви средби.user posted image

Колку убав ден!

clock-img

13.06.2009, 18:56

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

чао, како сте, жели нетко швепсuser posted image
ја сам била мало у илегали, али стално вас пратим и мислим на васuser posted image

clock-img

13.06.2009, 18:58

clock-img

denicka

pencil-img

620

fala za cajceto mami. neznaev deka tuka i si piuckate  user posted image  user posted image  tie sto se doma ajde na edno popladnevno kafeuser posted image user posted image user posted image . a utre ke ni raskazat kako si pominale. vecer ke bidat umorni za pisuvanje user posted image  user posted image  pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 22:57

clock-img

mami

pencil-img

8680

ах уморни...уморни се Анушка и Елена со толкави мешиња...user posted image user posted image user posted image ние другите имаме кондиција за трчањеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 15:01

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде, ајде колку не има сите дојдете на по една пијачја во барот, мамички, ајде да не седам сама, мислам трудница, 34 недела сама на шанкuser posted image Која што сака, ајде јас честамuser posted image

clock-img

15.06.2009, 15:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

оф мори мајко..вие трудните кога ке посакате нешто како да не ви исплни човекuser posted image user posted image user posted image user posted image еве јас сум за пивце, ладничко

clock-img

15.06.2009, 15:15

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

девојки еве и јас да се напијам едно пивце пред да патувам.тргнуваме за Скопје после 17 часот па малце да се оладам.
А и да се напиеме по едно кафе што викате?

clock-img

15.06.2009, 15:30

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите да имаuser posted image

clock-img

15.06.2009, 23:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде кој е заuser posted image или за user posted image ? мене ми се јаде нешто благо, отидов да отворам некоја од чоколадите на син миuser posted image

clock-img

15.06.2009, 23:46

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Mami дај една коцка чоколатце user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 23:51

clock-img

mami

pencil-img

8680

па да ти кажам уште толку има...некоја коцкичка, ко што сум нервозна можам цела торта да изедам а не чоколадо...user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 00:08

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Mami, еве јас си јадам велнес колачиња со чоколадо и јас сум нервозна ако ти е некоја утеха, не си сама. Касни ако сакаш и овие се доста калорични user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 00:23

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Mami, ме остави сама тука не си фер навистина.... Осамена сум и нервозна, колку убаво се чуствувам нели user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 00:29

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

не си сама Јуле има усте некој коој не спиеее,сто ке се напиес да не пијам сама јас си пијам увин цај оти имав мака пред некој ден со бубрезите ама помин асега пијам превентивноuser posted image

clock-img

16.06.2009, 00:47

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Е добро е Даниелче ајде и јас чајче ке пијам. Како си ти? Што има ново старо?

Да не си и ти за благо, остана од чоколатцето од Лука (синчето од Мами) а еве гледам и велнес колаче има уште едно, повели...

clock-img

16.06.2009, 01:07

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

е фала,абе се нервирам со ова бакериите што ги имам ти викам пред некој ден ме болеја бубрезите сигурно од ешерихијата ама пиев антибиотик амосиклв и едни таблети од брусница и увин цај и незнам усте сто повеќе одвај чекам да дојди понедлник за уште едно испитување да на правам незнам колку си запознаена ама имам и стрептокока ја иамв одамна ја излекував и ете сега пак се јави,многу ми е страв и ете сега се занимавам на фб да не мислам на тоа а ти што си ми нервозна?

clock-img

16.06.2009, 06:43

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Еве ме мене рано утротоuser posted image нешто не можев да спијам цела ноќ, па мислам решив да не се мачам туку да дојдам да ис поработам малку  user posted image   ајде малку утринска гимнастика user posted image така, така, user posted image и доста е. Која сака кафе нека се послужи, сега малку одмор  user posted image

clock-img

16.06.2009, 10:37

clock-img

mami

pencil-img

8680

пошто елена не раздвижи од сабајлечки..ајде сега јас ви нудам  user posted image и сите телефоните во рака и прајте атмосфера за партнерот

clock-img

16.06.2009, 14:29

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ајде сега јас ви нудам  user posted image и сите телефоните во рака и прајте атмосфера за партнерот

браво мами, одлична идејаuser posted image

clock-img

16.06.2009, 14:30

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Агнес па каде си ти, баш те мислев? Како си, што има ново?user posted image

Последни статии

article-img