cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Kafe bar "Ringeraja"

clock-img

20.03.2009, 14:41

clock-img

nina

pencil-img

141

денес пред да си одам да испијам тука еден чај за крајниците малку па ако има некој тука супер еве частам чај кој е за повелете и псле тоа си одам дома пошто ви пишувам од работа user posted image   user posted image   user posted image   user posted image поздрав

clock-img

20.03.2009, 14:55

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Нина јас сум за чај од јаболка и цимет.

And this is my beautiful life ...

clock-img

20.03.2009, 17:02

clock-img

vesna_kr

pencil-img

217

Е па мои Рингерајковци чао до понеделник зашто ќе се спремам за роденденот на 22.03 на моето слатко слатко девојче. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 17:04

clock-img

Norica

pencil-img

18

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna_kr

Е па мои Рингерајковци чао до понеделник зашто ќе се спремам за роденденот на 22.03 на моето слатко слатко девојче. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neka i e sreken rodendenot user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet!!!!

clock-img

20.03.2009, 17:30

clock-img

nina

pencil-img

141

повели цај од јаболко и цимет user posted image за мене од сипка еве еден user posted image поздрав

clock-img

21.03.2009, 07:58

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image ima li nekoj da mi se pridruzi? user posted image user posted image user posted image Nadvor paga sneg,site spijat zavitkani do svoite najmili,a mene milicok mi otide na rabota,pa moram sam pred kom. da pijam kafenceuser posted image ma se zezam bre,super e cuvstvoto da pies kafe,gledas niz prozorecot,snegot paga.....ama se utesivuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

21.03.2009, 11:30

clock-img

Еца

pencil-img

6692

леле усте нема никој за кафеuser posted image сигурно сите сте излегле на санкањеuser posted image

clock-img

21.03.2009, 12:31

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Ovaa vremeto bas za sankanje i za setanje ama koj e bolen ke si gleda od prozor.Koj e ovde sanker da si poracam caj za doilki.Nova sum vo barov.Ima nekoj da me prasa sto ke pijam???

< Поракaта ја уредил mis. -- 21.3.2009 12:32:01 >

clock-img

21.03.2009, 16:55

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле мис,не сум шанкер ама ке те почастам еден чај за доилкиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 16:57

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image еден за тебе и  user posted image еден за мене.Не сум доилка,ама сум малкуuser posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 21.3.2009 17:02:18 >

clock-img

21.03.2009, 17:21

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Ke imame bebe na forumot,pa toa e ubava vest za da se nazdravi so edna solja caj za doilki.user posted image user posted image user posted image user posted image Aj so lesno da ja pomines bremenosta kako jas sto ja pominav so aktivnost do posledniot den.

clock-img

21.03.2009, 17:24

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ех драга и јас сум иста,станувам во 6,а не знам кога легнувам,само господ нека не чува,и се ќе биде добро.user posted image Ти како се чувствивас денес?И како успеваш на ком покрај малото човече со тебе,јас од моево едвај се бранамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2009, 16:35

clock-img

nina

pencil-img

141

Јас само да наздравам со вас бидејки тргам на роденден во игротека поздрав user posted image еве и за тебе Елена user posted image и еден чај за трудници user posted image и одиме на роднеден хехехечао

clock-img

22.03.2009, 16:56

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Нина фала за пијачката и чајот,уф уф ама ми легнаа.А те гледам мис ти ми се врткаш, ваму таму ајде дојди до барот да поседиме малку, да се помуабетимеuser posted image

clock-img

22.03.2009, 17:14

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Nova sum i nekako tesko se snaogam ama ke drmnam edna i se ke bide ok.Se izduv od ovoj cajot.Daj te pivo moze i mleko ke mi nadijde.user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2009, 00:28

clock-img

nina

pencil-img

141

Јас само да ве поздравам и да ве почастам еве мис и за тебе едно пиво  user posted image   user posted image   user posted image и за Елена и за кој и ад е еве оставам тука ан шанкот и си одам пошто сум уморна од роденденоти добра нок

clock-img

23.03.2009, 08:06

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Добар ден, убав ден на сите. Едвај чека да стине мама Весна па да ни каже како поминал роденденот на Мила вввчераuser posted image и додека чекам некој да стигне во барот да си прикаснам нешто user posted image добро де да не биде дека сум себична еве нешто ке приоставам и за вас, user posted image   user posted image   user posted image добро е? Е па вие какви сте, па немојте да ми замерите,трудна сум па морам да јадам за двјцаuser posted image user posted image  

clock-img

23.03.2009, 08:07

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Луѓе и побрзајте, поубаво се јаде во друштвоuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2009, 10:26

clock-img

nina

pencil-img

141

Еве ме и мене да ти правам друштво за доручек па ајс ке земам една пица user posted image а ти што еве избери  што сакаш user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image па и по некој чај да се напиеме  по сабајле

clock-img

25.03.2009, 23:20

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле жени кај сте?Баш сум за оговарање, трудница у бар, амажот и на работа.Леле што ќе речат комшиите?user posted image Да чува Господ каква снаа ќе ти влезе у куќаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 16:42

clock-img

nina

pencil-img

141

user posted image user posted image Јас еве едно кафе на работа да испијам со некоја од вас ако е тука..... user posted image ако има некој нека ми се придружи еве ке сум одма до шанкот јас 

clock-img

31.03.2009, 23:18

clock-img

nina

pencil-img

141

Дојдов да почастам туку шѕо ме канија денес за старековица па кој пие на моја сметка и денес и утре јас частам али строго алкохол да бидат весели младоженците user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image поздрав и со срека нека им е

clock-img

01.04.2009, 06:30

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Абе Нина кој ги излажа да си стават проблемите на главаuser posted image user posted image user posted image се зезам, ако убаво,само така...Сега Нина кази и на невестата нека те штипне за носето па и кај тебе побрзо да играме на свадбаuser posted image user posted image user posted image Нека се живи и здрави и нека им даде Господ побрзо едно бебеuser posted image user posted image user posted image Поздрав и ај за младенците да пивнеме нешто user posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 1.4.2009 6:33:43 >

clock-img

02.04.2009, 13:05

clock-img

nina

pencil-img

141

Фала Ели ке и кажамuser posted image а кога сме кај бебето и тоа е на патuser posted image user posted image user posted image ке биде мора да биде па сега ајде и јaс денес и од срека и од се да се напијам нешто во кафикот user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

06.04.2009, 10:13

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ееееј, супер што го најдов кафанчевоuser posted image
Ајде кој е присутен, нека ми се придружи на кафе.

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Последни статии

article-img