cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Kafe bar "Ringeraja"

clock-img

27.06.2009, 18:30

clock-img

Iva

pencil-img

626

Информирана сум и ДА ке дојдам, да се информираме и да се дружиме.

clock-img

27.06.2009, 18:30

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Па мислам дека Ива е веќе пријавена за среда http://www.ringeraja.mk/forum/m_7771/mpage_1/key_/tm.htm#7771 

Така да се гледаме!

And this is my beautiful life ...

clock-img

27.06.2009, 18:36

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Секогаш..еве Јуле ке ти објасни за што се работи во среда, јас одам да ја правам тортата па ке ви тргнам парчиња и за во среда

Mami мене испрати ми по mail. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

27.06.2009, 18:37

clock-img

denicka

pencil-img

620

mis fala za kafeto. preeska bev na kratko ama sega ke mozam da go ispijam. mami cuvaaj mi i na mene torta. mi se jade nesto blagooooooo user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 18:39

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

DHL пратка од Мами! Мами имам подобар предлог наместо тортата некого другого да спакуваш и како пратка да доставиш некаде user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 18:40

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Леле колку сум станала злобна не бев ваква user posted image

clock-img

27.06.2009, 18:43

clock-img

denicka

pencil-img

620

Julie ne si zlobna, duso. samo go kazuvas toa sto go mislis. a neli vistinskite prijateli treba da si ja kazuvaat vistinata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

27.06.2009, 18:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Julie, добар предлог, почнуваш да размислуваш како снаа, не си злобна. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

27.06.2009, 18:46

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Фала деницка, мила, полесно ми е сега, навистина си во правоuser posted image

И палешка има право таке е, научив многу тука!

< Поракaта ја уредил Julie -- 27.6.2009 18:48:04 >

clock-img

27.06.2009, 18:56

clock-img

denicka

pencil-img

620

nisto duso poveli i drug pat user posted image   a sega koj e za kafeeeeeeeeeee!!!! mnogu mi se pie user posted image

clock-img

27.06.2009, 19:47

clock-img

mami

pencil-img

8680

што убаво сте си се изнапишувалеuser posted image user posted image user posted image ах..радо би пратила пратка некаде, ама неможам...еве јас на пауза од тората, додека чекам да се олади пудингот...Палешка кога ке доаѓаш Скопје ке ти правам специјално...

clock-img

28.06.2009, 13:55

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде луѓе убав ден, со убави луѓе си се дружам, доаѓајте на вотка, вчера ја збореа мами и Јулие
 user posted image или има не4кој кој повеќе сака пиво!

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

28.06.2009, 13:58

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ајде тука сум ве дружам во баров. Инаку може да приметите се клатам малку со десната нога, си ја повредив толку лошо user posted image user posted image user posted image  цела нок не сум спиела од болки

clock-img

28.06.2009, 14:01

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ау Јулие па уште те боли и ти е потечена.А дали беше на доктор, а ќе се караме, не слушаш.user posted image

clock-img

28.06.2009, 14:04

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Еленче не е страшно помина отокот, набиена е и некој лигаменти се повредени, мирување му е мајката, повеќе време ќе имам за вас, еве нема да се поместам од баров, ке ме служите тука user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2009, 17:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

јас сум за вотка...денов ми е и за плачење и за смеење, ама тоа е..живот..

clock-img

28.06.2009, 17:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ајде мами и менеuser posted image

clock-img

30.06.2009, 16:03

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image   user posted image
жал ми е мили мои ама ве напуштам..си одам дома...да си го видам сонцето малечко..ако имам време ви пишувам вечер ако не ве чекам утре во исто време време од 8-16чuser posted image user posted image user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 16:05

clock-img

srnicka

pencil-img

413

Pozdrav i od mene i jas si odam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 19:30

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Врне дожд а јас сама во барот се пијанам.Срамота.Се прашувам јал ли се луѓево по овој дожд јас сама тука.Нема никој ни муабет да ти направи.user posted image

clock-img

30.06.2009, 20:03

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image Еве ме Миз, а ти што правиш збунки со аватаротuser posted image Ех и по овој дожд јас морав да излегувам, што да се прави неодложни обврски, ама немам гајле нема да ме однесе дождот, па ниту ветерот, може само како топче да ме стркалаатuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 20:18

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Па гледам никој не ме дружи па удрив на аватарот.Да се работи нешто жабе човек да не седи.user posted image Ти да не спремаш нешто за бебушот?Ајде ситно е .До кај си со подготовките?Како е Мартина како реагира?

clock-img

30.06.2009, 20:28

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Не мила моментално имаме гостинка и ја средуваме собата наша, па сме во невиден хаосuser posted image Од обврски не можам да здивнам, само трчкам лево, десноuser posted image user posted image user posted image И така, аватарот ти е преубав, навистина, а Мартина едвај чека да го извадат од мешето на мамаuser posted image

clock-img

30.06.2009, 20:41

clock-img

denicka

pencil-img

620

mis moze za mene edno sokce? ustvari ne. jas castam sok od visni !!!!! mnogu e ubav za osvezuvanje

clock-img

30.06.2009, 20:42

clock-img

Еца

pencil-img

6692

а за мене?user posted image user posted image

Последни статии

article-img