cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

30.06.2009, 20:44

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Деничка ама ме погоди со сокот од вишна.Го обожавам а плус домашно ммммммммЛеле леле ако бев бремена имаше сешто да се случеше user posted image епа ајде живели 

clock-img

30.06.2009, 20:52

clock-img

denicka

pencil-img

620

izvini Elence, ima i za tebe ama dupla doza, so protekcii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

30.06.2009, 20:59

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image Фала, фала, што е убаво да си трудна, се ти даваат дупла доза, па после балканките за време на бременоста како мечиња станувалеuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

30.06.2009, 21:24

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

е а можи за мезе сончоглед,јас изгрицкав едно двесте грама утата пепел ми е па се освежив со кока кола незнаев за сокчето од вишниuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 21:32

clock-img

denicka

pencil-img

620

ajde ajde ima za site user posted image  koga ke snema zaedno ke prajme, moze user posted image ?

Bless and you will be blessed!

clock-img

01.07.2009, 10:54

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image ајде сега, при отворен фрижидер и огромен избор на храна и пијалоци, Мамму да дојде да си каже како си помина на одмор

clock-img

01.07.2009, 12:00

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

О Мамму се вратила од одмор! Ајде раскажувај, како беше, има слики? Имаш добиено боја? Ајде денес со нас во Александар Палас да се видиме?

And this is my beautiful life ...

clock-img

01.07.2009, 12:01

clock-img

mami

pencil-img

8680

сега ке ја барам посебно, не и текнува да ни раскаже сама...

clock-img

01.07.2009, 12:07

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Еве ме...user posted image

Имав многу обврски од сабајле за да ви раскажувам..user posted image
Супер си поминав..Не се сончав многу ..За чудо некое имаше еден куп трудници во Ханиоти и сите тие се печеа на Сонце..
Па луѓе, мене тоа не ми беше хумано...user posted image
Јас под сенка цело време и малку пливав...ама интерно беше тоа што кога и да влезев во вода да пливам, го осеќав бебушот како мрда user posted image ..смешки живи беше, како да ужива да пливка...user posted image

Најубав период за одмор е токму овој што помина - крај на јуни..

А денес сум на контрола некаде околу 19 часот, така да нема да можам да дојдам..user posted image

Поздравчеее..
Ќе ставам слики деновиве...user posted image

Me, Myself and You..and our Baby too...

clock-img

01.07.2009, 12:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле колку убаво друштво се собраuser posted image а јас морам надвор децата да возат велосипед и да се тркалам по нив по детска улицаuser posted image Ајде се читаме покасноuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 12:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

чао топче..убаво да си поминешuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 14:45

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Елена ајде на една чашка сокче приридно и за едно прашање.Која смена е др.Стамболиев оваа недела?Се спремам за кај него но никако да стигнамuser posted image

clock-img

01.07.2009, 14:57

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Mami па напиј се и ти седни не се срамиuser posted image

clock-img

01.07.2009, 15:00

clock-img

mami

pencil-img

8680

јас сум мила повеќе за пивце, али ке се чувам за вотката вечер...доаѓаш со нас?

clock-img

01.07.2009, 15:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

денес, утре и во петок ќе биде прва, од понеделник, прва смена цела недела. Одам да закачам алишта и да се освежам малку под тушuser posted image

clock-img

01.07.2009, 15:19

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Елена и наредната недела ќе биде прва?Обично се менуваше секоја недела.А во сабота дали му се паѓа работна?
Мами тешко дека ќе стигнам со автобус или такси со две деца до александар паласuser posted image Ај во некоја друга прилика.Важно убаво да си поминете и ќе раскажувате како сте си поминале.
Елена што бидна со сликите од првото рингераја дружење?

clock-img

01.07.2009, 15:23

clock-img

mami

pencil-img

8680

имало некој проблем со сликите, уште се работи на него...ама ке бидат..се надевамuser posted image

clock-img

01.07.2009, 15:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

мис, а сопругот? да ги оставиш со него? или не функционира така?

clock-img

01.07.2009, 15:33

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Мами сопругот е секогаш тука т.е тој е единствениот кој се грижи за децата освен јас се разбира.Ние двајца сме и за добро и за лошо но да ви кажам супер се снаоќаме и функционираме така самостојно без помош.Така да тој е на работа јас без возачка и тоа е од нешто човек мора и да се скусиuser posted image Некој пат и ми се плаче но не се жалам барем мирно живеам без нервоза и како си сакам така.

clock-img

01.07.2009, 15:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

тука си во право...јас би се откажала од се, само за да можам да бидам сама некаде со нив двајца...барем главата ке ми биде мирна...

clock-img

01.07.2009, 15:49

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Сликите се кај мене,, вчера ги земав, но многу се лоши, не се чисти, тешко се препознаваат лицата, баш ми е криво,до вечер, евентуално утре ќе поставам нешто ама не е тоа тоаuser posted image ќе мора уште едно дружење и овој пат ќе биде со мој апаратuser posted image

clock-img

01.07.2009, 22:02

clock-img

mami

pencil-img

8680

ете овде јавно и пред сите кажувам дека на Јуле сум и лутаuser posted image Замислете..се договаравме цело време и на крај таа ми кидна од предавање да оди на роденден и мене ме остави со пустата желба да пиеме вотка...следниот пат не се договарам со неа, ја носам директно на вотка, да не ми најде изговор пакuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 21:29

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Ајде на едно пиво да наздравиме додека го очекуваме првото бебче на рингераја.Додека чекаме некоја вест добро би било да се освежиме и заеднички да ја бодриме наташа така побрзо ќе ни мине времето.user posted image  

clock-img

02.07.2009, 21:37

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде Нато user posted image   за тебе и малото рингерајче  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 21:48

clock-img

mis.

pencil-img

3845

user posted image   user posted image   user posted image  

Последни статии

article-img