cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

20.07.2009, 15:22

clock-img

dani85

pencil-img

103

ajde koj e za edno filter kafe jacobs so mlekce ( a moze i po nekoe lazice seker)

clock-img

21.07.2009, 00:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ау вечерва сум сама во баротuser posted image добро ако е некој заuser posted image нека ми се придружи, јас едноставно не можам да спијамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

21.07.2009, 01:35

clock-img

Iva

pencil-img

626

И јас не можам да спијам, части едно кафе.user posted image

clock-img

21.07.2009, 01:35

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле Ива како е Михајло, пак да не има температура?user posted image

clock-img

21.07.2009, 01:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

А не да не ми се спие, не знам, можеби затоа што утре сум во Чаир на преглед и ќе знам се што и како ќе биде, па сега не можам да спијам, а може и затоа што веќе од стомакот не можам да се мрднам па не ми е удобно спиењето, па вака на столче подобро е.user posted image А сакаш некое чоколадно бомбончеuser posted image

clock-img

21.07.2009, 01:41

clock-img

Iva

pencil-img

626

Фала Богу нема, прееска дури татко ми го извади и надвор малку. Цело време ја барал Мартина надвор точак да возеле. И после кога дојде дома така жално ми кажа дека Мартина ја немало.user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

21.07.2009, 01:42

clock-img

Iva

pencil-img

626

И да сакам чоколадцеuser posted image

clock-img

21.07.2009, 01:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image Му фалела другарка му да го нервира малку, баш му е интересно, да го закача, инаку ама се насмеавме во парк, на мами маж и со Лука во тревата и Мартина со нив(бевме седнати во кафичот кај тениското игралиште)и доаѓа маж и на мами, се смее и вика, Мартина имја додворувач.Некое дете кое се викало Виктор и имало 5 години се распрашувало како се вика, колку години има, Мартина, а ние се паднавме од смеење.user posted image  

clock-img

21.07.2009, 01:50

clock-img

Iva

pencil-img

626

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Многу се срцки. Едвај чекам утре да ја видам Мартина. Јави ми се кога ќе се вратиш од лекар, да ми кажеш како стојат работите. Отидов да му дадам на Михајло сируп па во кревет. Се гледаме утре, можеби последен пат пред да дојде user posted image

clock-img

23.07.2009, 12:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде сите во барот на пијачка..нашата Елена има керкичка од утрово...уште една принцеза во нивното семејство, после Мартина се разбира, таа е сега дада, мила нека е жива и здрава и убава на мама и тато user posted image и ајде сега може и да заиграме нешто user posted image   user posted image  

< Поракaта ја уредил mami -- 23.7.2009 12:08:09 >

clock-img

23.07.2009, 12:21

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

sekako ova treba da se proslavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

23.07.2009, 12:28

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

е абе дај известетеме кога што како се деси да не е можеби на вагинално случајно дали ја фатија болки,ве молам ај во мисла сум.и ај кој што ќе пиеuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 12:34

clock-img

mami

pencil-img

8680

не не Николина, не е вагинално, им било страв од компликации па синока во 3 ја породиле со царски, само што ја слушнав, малечката спие..името ке си го добие во сабота, кумот треба да реши. малку раната ја болела ама нормално. Имате поздрав сите од неа и ветува ке ви пише штом user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image најде слободно време кога ке дојде дома

clock-img

23.07.2009, 13:03

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

e mami фала многу а зошто па сношти во три ја фатија болки,знам сум досадна ама ако не ќе ни каже Елена кога ќе можи а за раната знам дека ја боли посебно денес ќе и биди многу тешко ама нека одмара битно ќеркичката е во ред а Елена наша брзо ќе закрепни силна е тааuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image поздрав

clock-img

23.07.2009, 13:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

не не не ја фатиле болки, бидејки е со царски си закажа термин, е сега таа сакаше да е ноке, за да заспие Мартина прво, да не ја тревожат нели...а зошто баш во 3 не знамuser posted image тоа Еленче ке ни каже за некој ден...бргу ке ни се врати таа, не може без насuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2009, 11:54

clock-img

mami

pencil-img

8680

Женски, ајде во барот на по една пијачка..денес сум супер заљубено расположена а вас никаде ве нема..ке си пијам сама ако неuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

24.07.2009, 12:05

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

e mami bas mi e milo sto  si user posted image  i jas ke ti se pridruzam na ednauser posted image  i postojano da bides zaljubena i srekna user posted image

clock-img

24.07.2009, 12:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

абе јас секогаш сум си ама денов некако ми е посебен...го сакам..леле колку многу..ептен најмногу, незнам ме фатило нешто од сабајлечки такаuser posted image

clock-img

24.07.2009, 12:14

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

togas mami samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzivaj

clock-img

24.07.2009, 23:10

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле има некој да ми прави друштво??? мм отиде на автобуска да прака нешто за Белград а јас го чекам да ги провери новиот прслук и гаќички што сии ги купив денесuser posted image се што ке се купи мора да пројде проверка кај него..ама па досадно ми е да го чекам сама..ајде кој е за пивце?

clock-img

24.07.2009, 23:44

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

eve mami i jas sum za pivce ,i jas sum sama,drugarkite mi bea na gosti samo so zaminaa pa ja cekam Jana da stane da jade,pa dodeka stane ke se napijam edno pivceuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 19:57

clock-img

mami

pencil-img

8680

гледам дека Еленче ни е вклучена..ајде мамичке да наздравиме за Мила сега сите заедно  user posted image и може една журка да направиме   user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mami -- 26.7.2009 19:59:08 >

clock-img

26.07.2009, 20:02

clock-img

Aleksandra

pencil-img

309

A za vecerasnava zurka moze jas da vi pustam muzika, vetuvam deka ke bide vesela..... Dajte eden bunar za mene so Tonikuser posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

еве мила, сервирам одма а ти среди ја музиката
user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:13

clock-img

Aleksandra

pencil-img

309

Ej Mami thanks a lot, sega so merak ke pijam ima i mezeuser posted image user posted image user posted image
A za muzika,.. ke bide turbo

Последни статии

article-img