cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

clock-img

16.08.2009, 18:36

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

mother29 убаво помини на одмор и избањај се еднаш и за нас во морето user posted image user posted image user posted image  Со нетрпение ќе чекаме да ни се придружиш повторно во нашето дружење и во нашите разговори!user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

16.08.2009, 18:56

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле сакам и јас на мореuser posted image user posted image   user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

21.08.2009, 10:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде молим лепо кој е за кафе..јас ке ве дружам само вака, неможам, скарани сме со кафето

user posted image

clock-img

21.08.2009, 10:45

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ау ајде жени доагајте во барот на кафе и ред муабетuser posted image

clock-img

21.08.2009, 12:57

clock-img

Еца

pencil-img

6692

би останала јас user posted image , но мили мои ме чека user posted image , и една машина user posted image .
Ручекот веќе е ставен user posted image , па штом завршам се враќам назад на рр user posted image

clock-img

21.08.2009, 15:01

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Ke casti li nekoj nesto ladnicko???
Ke izlezam od kozauser posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 15:03

clock-img

mami

pencil-img

8680

може сладолед? еве повели, само ти не се нервирајuser posted image
user posted image

clock-img

21.08.2009, 15:07

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Mnooogu fala mamiuser posted image user posted image user posted image
bas e slaaaaadooooookkkkk i laaadeeennnnnuser posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 15:11

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

I jas sum za eden sladoleduser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

21.08.2009, 15:16

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image

clock-img

21.08.2009, 15:23

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Aaaaa ova dobro ke mi dojdeuser posted image ....falaaaaa

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

22.08.2009, 01:10

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде нокни птици на некоја чашка јогуртче или сокче, доцна е за кафе..мами ја тепа несоница нешто па и текна да пушти 2 машини, да прави солени мафинс, да гледа некој глуп филм, а знае дека утре Лука ке стане во 7 и ке плаче за спиење ама сон не ме фака, се мислам дали да направам една тура благиuser posted image а што викате? ви се јадат?

clock-img

22.08.2009, 01:12

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јАС КАКО СУМ НЕРВОЗНА ШТО ЌЕ МИ ДАДЕШ ТОА ЌЕ ЈАДАМ, А ДЕНЕС ЗА ЗЕМЈОТРЕСОТ СИ ПОГОДИЛА МАМИ, ЈАС ИСКРЕНО НИШТО НЕ ОСЕТИВuser posted image

clock-img

22.08.2009, 01:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

И извинете за големите буквиuser posted image не се дерам само да знаете иако сум user posted image user posted image user posted image лута

clock-img

22.08.2009, 01:15

clock-img

niki

pencil-img

4299

A sto si luta i komu?

clock-img

22.08.2009, 01:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

ама страв ме фати..имам слушано дека оној земјотрес што тресе лево десно е пострашен од оној горе долу, а овој беше лево десно, оти мониторот не знаете како ми играше и едно време се замислив да излезам, ама ај си викам не е толку јак..а ти миличка кому си лута?

clock-img

22.08.2009, 01:18

clock-img

Еца

pencil-img

6692

На самата себе.Некогаш се нервирам што сум таква каква што сумuser posted image и сакам да плачам, но мразам кога работите ми бегаат од раце, посебно кога е Мартина во прашањеuser posted image

clock-img

22.08.2009, 01:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде немој да се нервираш, особено не да се лутиш сама на себе..време е да сфатиме дека нашите деца имаат и татко и баба и дедо кои имаат улога во нивниот живот и воспитување, не е само мама- иако ми недостига оној период додека доев и буквално јас му бев се...сега како да не сум му потребна веке..ене горе со тато си се гушнале и спијат заедно

clock-img

22.08.2009, 01:23

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Бевме прееееееемногу приврзани, и сега некако поради тоа кај мене се создава некоја чудна нервоза, а може малку ме дрма и постпородилна депресија, а што викате вие?Има шансиuser posted image

clock-img

22.08.2009, 01:26

clock-img

mami

pencil-img

8680

сосема нормално, и сосема во право...па јас сеуште се лутам кога други му спремаат јадење..сакам се јас...и затоа ми е страв да размислувам за второ, па знам дека нема да биде исто како со Лука. Смири се мила, ако почувствуваш дека ептен те дрма постпородилната депресија оди на доктор може ке ти даде нешто, знам дека таа може да биде и многу опасна

clock-img

22.08.2009, 01:29

clock-img

niki

pencil-img

4299

Ti, depresivna? Sto ti e sto zboruvas, koga imas vreme da si depresivna........ sigurno si samo malku umorna i imas griza na sovest sto nemozes samo na Martina da i se posvetis tuku treba da te deli so Mila. Nisto ne tie ke ti pomine, aj ne se nerviraj. I zapamti kaj saka neka odi, so kogo saka neka e, moze na glava da dubat, se da pravat pak kaj mamicka na kraj ke dojde, ne si go izgubila deteto, ne tie pomalku privrzano, samo malku se distancirala dodeka da vospostavite nekoj red vo domot.

clock-img

22.08.2009, 01:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ви кажувам добра нок оти снемува батерија на лаптопот а другиот комп. не ми се уклучува сега, а и Лука каји да ке стане за млеко, вода, љубовuser posted image user posted image не се нервирајте, сонувајте убаво, па се читаме утреuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2009, 01:32

clock-img

Еца

pencil-img

6692

на доктор да ми даде нешто?user posted image е сега ме насмеаuser posted image јас за глава не пијам апче, а не па вака.Нема шанси, туку може и да сум малку уморна, ама ќе помине, па тоа е периодuser posted image user posted image

clock-img

22.08.2009, 13:11

clock-img

mami

pencil-img

8680

значи си ја погодив целтаuser posted image user posted image

Последни статии

article-img