за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ајде сите..кој е за појадок
Лелеееее, незнам што да одберам, па од се ќе пробам. Е ај сега не јади Фала мами! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
се за моите трудни рингерајковци само ти јади мила..па треба таа принцезата да расте таму
јас не прашувам, веднаш се фрлив на масата, дури немам време ни да погледнам кој се е во барот лаком газ _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
da ne ni stasa?!:))))eve nesto zdravo i ubavo:) Појадок од житарки
KOJ E ZA?
од се сум се напила, ммммммммммм, фала мотхер29(30) _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Кажете ми како да ставам слики на форумов,бидејки стварно незнам.поздрав
aj na cafence?!
дај сладолед пукнав
da go podeles:)))))))
ммммм... _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Ова за професорица зошто лиги и направив
За останатите благо да заблажите душичка
оф оф што убаво..уште да ми беа тука.мммм
mmmmmmmmmm
Хаха истата слика сме ја нашле провери во :што правевете денес? хаха _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
мами ве поздравува , ке си оди домче, кај сонцето
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica Хаха истата слика сме ја нашле провери во :што правевете денес? хаха
caos mami
eve pozzzzz i za domasnite:)
mmmmmmmmm _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 aj na cafence?!
i jas sakam
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива