cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

04.10.2009, 17:38

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

може нешто жестоко за мене user posted image

clock-img

04.10.2009, 17:42

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

секако (само немам слики да пуштам 

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

clock-img

04.10.2009, 17:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

ааау за мене вака после ручек нешто благо ако можеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 17:50

clock-img

ripce

pencil-img

2148

и јас сум за благо

clock-img

04.10.2009, 17:52

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

ajde da ve castam...

user posted image

user posted image

ја позајмив сликата од горе ама се надевам дека е по твој вкус
ја сум иначе за баклава, ама ај сега да не крадам пак слика срамота е нелиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 18:01

clock-img

mami

pencil-img

8680

еее зошто срамотаuser posted image user posted image user posted image нема врска...аууу ама добро благо..јас ги испратив мм и син ми на гости па малку да ве дружамuser posted image

clock-img

04.10.2009, 18:04

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image user posted image user posted image  таман за рассонување. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.10.2009, 18:04

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

моите сонца заспаа, па вака одморам додека да станат и да почне офанзива, бањање, пеглање, подготовка за утре за работа и градинка

clock-img

04.10.2009, 18:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

ааа јас чекам да ми се досушат алиштата, мојана пак надвор дими со ќумбето па морам внатре да ги сушам, па вечер ме чека пеглање отккао ке заспие Лука

clock-img

04.10.2009, 18:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас сеуште немам толку обврски, па кога ќе си легнам вечер до маж ми user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.10.2009, 18:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

аа јас реков дека вечер ке си спијам во друга соба..ма ајде ме угушија синока, на спалната јас во средина, од една страна Лука си легнал попреку- значи зафака повеке од пола кревет, од другаа страна мм си се оптегнал и јас стуткана на средина, со цело кебе врз мене и дебели пижами, умрев..вечер ако планираат пак така да спијат ке си одам од креветuser posted image

clock-img

04.10.2009, 18:16

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

и мислам дека само ќе си лежиш и толку (при крај на бременоста си или грешам)user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 18:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

не биди па толку лоша спрема Палешкаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ке надокнади таа за сите 9 месеци, само да се олесни, нели Палешке?user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 18:22

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Само да не биде како мене... леле не можев да си дојдам при себе, абе тоа хормоните тотално ми беа пореметени, никаква желба да се нема од моја страна... уфф... мм мораше да причека 2-3 месеци

clock-img

04.10.2009, 18:22

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

најубавото допрва доаѓаuser posted image , ама таа веќе го знае тоа user posted image

clock-img

04.10.2009, 18:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

аа мислиш сама си била..мојот чекаше 3 месеци..душичка, којзнае колку му било тешко, јас имав желба, не дека немав, ама кога ке дојдеше моментот да влезе во мене се кочев..толку беше, неможев понатаму, мислев дека пак ке ја имам онаа болка како при породувањето...ама после веќе немаше смисла и морав- па малку винце, малку романтики,малку болка првите неколку пати, ама затоа после...ммммммм

clock-img

04.10.2009, 18:28

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

јас сум рекордер изгледа, не смеев 5 месеци поради ризична бременостuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 18:30

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image уф тешко било тоа...ама затоа после ви било многу послатко нели?

clock-img

04.10.2009, 18:35

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

ццц user posted image не тешко е додека да се одвикнеш од нешто, а после така ослободени од лошата навика си живееја долго и среќно до крајот на животот user posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 19:48

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И ние така си спиеме како братче и сестриче веќе подолго време user posted image  user posted image
В година ќе надокнадиме, нема гајле, само се да биди во ред со бебушката user posted image  user posted image

Ај по една дамска вотка за сите во кафе баров user posted image  user posted image

user posted image

clock-img

04.10.2009, 19:56

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image   Ајде мили мои да направиме ѕвездено небо за нашио Тошка!

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

04.10.2009, 20:00

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Знам дека си ангел меѓу ангелите

user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

05.10.2009, 12:58

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

БЕБИЦА овде можеш да почастиш за роденденот на Моника.Ајде те чекамеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

05.10.2009, 12:59

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eve torita za site ringerajki

clock-img

05.10.2009, 13:00

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Lele zaboraviv i kafe sram da mieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image denes castam za prviot rodenden na Moni.

Последни статии

article-img