за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ајде те чекам
оооо извини еве го и кафето
еве повелете од новото пакување
повелете од мене свежо цеден сок а со тоа и да ве поздравам не сме си пишале неколку дена _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Eve jas ke se poslužam i od Cedevitata ( ja obožavam i redovno ja pijam) i od sevežo cedeniot sok, FALAAAAA _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
оф оф оф..колку сакам вакви сокови...
хехехехех
Се препив и сега морам во wc
ајде замезете се!свекорот е специјалист за вакви!
ммммммм леле ама ми се пирјадоа вакви ..... мњам!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Mother 29 fala Lele kolku ubavo izlgedaat mmmmmmm . Nemam jadeno mozebi 4 godini . dobro bi mi dosle sega
До мене има една тулумбара ќе ме натерате да тркнам до таму по тулумби
јас нејадам парени колачи може едни обични за со кафето од мене
леле нема никој сама ли ке пијам кафе??/
Еве ме тука сум немој сега кафе кај ми е пивцето?
еве и пивце и тоа некое специјално женско
А ова ни јас не одбивам, едно за мене _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
повелете, повелете, само понесете грицки
Ајде Еца стави кикирики или грицки и може да почнеме(јас неможам да става слика )
еве за дружбата ама со каснење!
ajde mene mi se pie kafe i coca-cola ?!ima nekoj za? < Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.10.2009 16:52:19 >
Еве ме мене(пошто неможам да прикачам слика се на честење сум) леле а по кикириките што следува
гагаџика а?!хехехехех немај гајле!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива