за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ајде ова частење е од малата Ева.за добредојде домче
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kolku ubavi raboti ima.....od se probav Neka e ziva i zdrava Eva. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
ммммммммммм и јас од се пробав Нека е зива и здрава Ева голема да порасне
леле што убави работи сте спремале бре луѓе.мњам!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
остајте нешто и за мене многу убаво добредојде мило бебе дома _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
е на ова не можев да му одолеам! < Поракaта ја уредил mother 29 -- 3.11.2009 14:32:09 >
леле и јас сум за вакви палачинкииииии леле со банана обожавам и шлаг, ммммммммммммммммммммммммм _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
лел колку ми се јаде ммммммммммммњам ама солено .еден голем ладен сендвич I loved!
jas sum ziva ne najadena. bidejki go dojam bebeto nesmeam ova nesmeam ona lele gladna sum si
Јас пак трудна и од се ќе пробам , ах mother, mother _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Lele mother so ovie palacinki me ubi sega se mislam dali da pravam palacinki ili krofni.I ednoto i drugoto mi se jade. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Жени што мислите вие 100кг да с направиме. Човек и најаден да е ќе му се пријаде. мммммм од се пробав што домаќонки се погодивме
ммммммммм еве ме мене прва
аааа вакви работи зошто?? сега морам да трчам до пекарата...од кога не сум јадела крофни за појадок.мммм
ауууууууууууу лиги ми потекоа, а јас што не можам да тркнам ај вака ќе си ги погледам уште малку и ќе ми помине желбата за нив, нели? _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
искрено??не верувам да ти пратам по брза пошта сакаш?
Мами ај веќе кога прајкаш прати едно пакетче и за Богданци
хехех, договорено...ке треба и попуст да ни дадат
и јас се придружувам на појадокот!
ајде на кафе професорице не си сама _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
ајде малку да се освестам, се здосадив, кафе, чај што да е, нешто _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Да ми ве почастам за сите добрини што ги имате направено за мене и Јана. И дека сакам да сте ми здравички, ќе ви понувам вакво нешто, па повелете!
ауууууу леле да да сакам од се мњам-фала фала Весна!!!И бацки до јана!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
И уште малку од ова: и ова:
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива