за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
кој е за?
еве сум се пријавувам!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
рачунајте и на мене!!! многу сакам пуканки
хех еве зашто има кандидатки и лапачки,ке правиме и ке грицкаме а?што велите?!
охохо експертот за слики-абе експерт си е експерт -има тука за цел форум пуканки. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Abe luge se utepav od baranje na temata pedijatar.Kade veke da baram ili pak ne mi se gleda ubavo.Stvarno neznam.Molam za pomos
проф ајде штом веке сме сами,овде на кафе и муабет! како е ?што е ново?
хаха не сме сами ама само си молчат?јас еве се прашувам дали утре е неработен ден-задушница-случајно да не неморам да одам на работа _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
citam po ovoj portal i go pijam utrinskoto kafe , dodeka nekoj spie.mnogu mi e ubavo, i jas bi gricnala po nekoja pukanka uako debeleat.hahahaha _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
РАБОТЕН Е .КОЛКУ ЗНАМ...ке одиш ајде кој побара зелен чај и јас сум за?!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanja K. Abe luge se utepav od baranje na temata pedijatar.Kade veke da baram ili pak ne mi se gleda ubavo.Stvarno neznam.Molam za pomos
знам дека е доцна но повелете послужете се _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
зошто вака ми правиш Надо, Надке какво стрвле сум ќе морам да кујна, да збуричкам нешто од фрижидер _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
ајде касни малку од тука не ги буди и останатите _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Eca izvini jas sum bila inteligencija.Mislam na ortoped a ne na pedijatar.Izvini
тања К мислам дека немаме ортопед но пак нека ти потвдат администраторите _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ортопед е Др.Иванка Стефановска но таа не одговара директно на прашања,инаку е наш соработник. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
No dali imase tema za ortoped.Toa me interesira.Bidejki imam videno i komentirano tamu,ama nemozam da ja najdam.
се извинувам за дезинформацијата ете затоа имаме луѓе кои си ја знаат работата _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
повелеле
фала,фала!многу убава трпеза,алал да ти е мотхер29,абе домакинка жена,се спремила,нема што нема...секоја чест
Фала _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ауууууууууу што убаво ајде девојки напајгајте а за пиејне што нудиш?
Аууу Мотхер29 ти си за вешта жена кандидат. _____________________________love u all
да да секако се јас правам
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива