за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Гарант свекрва ти по цел град те фали. _____________________________love u all
Гарант свекрва ти по цел град те фали.user posted image user posted image user posted image
тоа сигурно си се фалеме ние, хехехехее
ако е како мојата 100 % ти верувам _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
еј Тања ако мислеше на оваа тема за ортопед КЛИКНИ ТУКА _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Има ли некој за пивo леле како не сум во Кратово да смотам една пастрамајка
Еца ноже едно за мене на екс би го испила сето. Ако има и пастрмајлија леле леле мераци.
да има, ама нема, нејќам на слика, сакааааааааааам вистинска _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
па ајде на пастрамајлии... кај нас на плоштад денес има организирано пастрамајлијада а и имаше сабајле нешто како саем за мед
I jas sakam pastrmalija.... ke pocnam da ja sonvam
Ајде повелете! Денес на мм му е именден, роденден и слава. Синоќа дома правевме забава, а денес не можам да се освестам. _____________________________love u all
Честитки, честитки, нека ви е за многу години и слава и име и роденден А и добро си се потрудила околу прославата беспрекорно, богато, нема што _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Абе остај домаќинка . Фала за пораката и честитките. _____________________________love u all
леле колку убава гозба ни направи мила на мама па нели си уморна? нека ви е вечна славата до година со братче на мила _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
фала, фала Уморна сум ама за рр секогаш имам енергија. _____________________________love u all
На здравје! За Chelsea i John Terry! _____________________________love u all
кој е за вакво нешто? < Поракaта ја уредил profesorica -- 9.11.2009 11:31:00 > _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ja
море малку ми е ова, уште сум гладна ајде некој нека даде пообилен доручек, хаха вечно гладна!!!хихихихих... _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
стига ли?
ауууууу за цел форум...благодарам _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ајде јас честам..уште рано рано да го почнеме весело денов... а еве и појадок за да не ми се опијаните и келнерче за да не се мачите да земате сами, туку ке дојде и ке ви сервира
аауууууууууу благодарам,колку е убаво!не требало ,толку да принесуваш
ммм, како не..па се слави..еве после убаво јадење и убав, малку поинаков десерт
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива