за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
солено ....ми се јаде ,ништо не сум јадена од сабајле,само јаболко!
лелееее, како така...што сакаш сендвич пица а? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
сеееееееее,давај ваму! само немој пица,до овде ми се(се мисли на глава)
_____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
фала,
Ајде кој е за лазањи- арх_диз повели, а има и за другите
гриииииииииииицццццццццц!
леле и пиза и лазањи се ми се пријаде, давајте ваму се ќе изедам _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
mmmmmmm kako dobro izgleda kako de sum do tebe mimi
leleeeeeeeeeee oti vaka mi prais mami a...mi se prijadoa lazanji...mf mf mf
леле пицава и пастрмајлијавааааа.лелееееееееее..мотхер 29 ќе те убијам, ако доаѓате во ск во недела частиш вакви исти-ич не ме интересира _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
mother 29 ova ne tie prvpat da stavis nekoja slika koja sto kaj mene ja nema a jas nemozam da i odeleam . Samo problemi mi pravis
еми з`ш да ме убиваш, нели рече .....давајте ваму,све ке изедам!!!!!!!!!!! аааааааааа знаеш дека може ке идиме!?
хаха леел пицата леле ама ми потекоа лигииииии... _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
аууууу оваа пицата леле лиги почнаа да ми течат али не е лоша и пастрмлијава ммммммммммм ехе да има сега една тука пред мене
епа Еника, трк до Бимоти во Буњаковец..многу им се најубави на свет, особено таа со пилешко и кари
аууу мотхер што ми направи, ќе морам вечер да правам пица а може д аму кажам и на мм да ми замеси ама го бива затоа!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
znam mami redovno jadev tamu koga ucev u citalna..nema da mozam denes ama nekoj den sigurno ke odam da se potsetam
Pastrmajlijata e nemam zborovi . ke me natera mother29 da mu ja ispolnam zelbata na mm a i sebesi da napravam vikendov pastrmajlija
еве и сокче за со пицата и пастрмлијата
аууууууу фанер ,го обожавам!
послужи се ецке од кое сакаш од тоа _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
еве и од мене гледам Надица веќе частела
баш сега пиев 3 во 1 ама овие поубави ми се видоа _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива