за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ШТО Е ОВАА ЧАСТЕВКА?!
Професорица и Срекна мама ајде да се напиеме по едно кафе
А и Мами е тука ајде сите на по едно кафе
кафе не пијам, али ако дадеш некој чоколаден кекс и те како ке се расонам
добро утро и од мене, јас си пијам чајче, кој е за??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
еве Мами вакви најдов вакви ке јадиш нема тука мнгу,многу бирање . Професорица благодарам јас пијам кафе < Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 21.11.2009 7:43:06 >
може, може не се бунам..се што е со чоколадо е добро :)))
ова се тиганици кои се прават во тиквешијата частам ни се роди внук на мм прв братучед има син < Поракaта ја уредил nadica -- 21.11.2009 15:20:42 > _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
kako sto zabelezuvam od slikata so seker vo prav s eodozgora neli
повелете послужете се _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
да со шеќер во прав се и многу се вкусни _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Надица одамна не сум јадела вакви убави теганици нема на друго место најубави се лелелее ама се настрвив ммммммммммм _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
ајде повелете има за сите _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
леле Надица, лиги влечам низ цел стан, ааааааа да си ги јадеш ушите _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Eve cajce za Profesorica,posluzetese site ajde povelete
еве ме и мене уф како добро би ми дошол чајот грло ме дере неможам да голтам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Повели послужи се,изгледа сите сме за чајче и мене ме дере грло а и Професорица рече дека ја боли..
еве си варев пак чај и јас, да ме гребе и кивам и кашлам бе _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ајде и јас ќе пијам еден чај иако не го сакам можеби ќе попушти грлово _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Sprej na baza na propolis direktno na sluznicata na grloto. Za den dva kako novo grlo da vi vgradile. _____________________________love u all
јас сум алергична на прополис...знаете ли каквa бев смешна со отечена уста како на анџелина џоли ама x 2 страшна за гледање!
подоцна ќе одам до аптека па ќе си купам да не има име или само спреј на база на прополис да побарам? _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
што е работава со грлово? И мене ме боли, ме гребе, не можам да голтам, аааааааааа некој со свински грип се дружел со нас на рр, па сме закачиле сите _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Mother29 прсни сосем малку и кажи дека си била на пластична операција. _____________________________love u all
каде ни е крајот па ние со коментарите сакаме да го избркаме а тој ни се закачил мене и пц ми кочи можеби и тој закачил една порака 2 пати ја пишувам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива