cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

27.11.2009, 18:28

clock-img

ripce

pencil-img

2148

правам чоколадни палачинки... ајде повелете!

user posted image

clock-img

27.11.2009, 20:38

clock-img

mami

pencil-img

8680

Анице..а да седиш мирна со ова палачинкиве?? ке ме тераш да правам за вечер, и онака ке седиме до доцна со преводиuser posted image

clock-img

27.11.2009, 20:41

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

а јас сум на пост
мами на работа си уште

clock-img

27.11.2009, 20:43

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

а јас сум на пост

и јас, ќе си лапнам една божита да смирам желба за благо

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

27.11.2009, 20:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Не знам кај да го напишам ова па ај овде. Ми треба храна, кутија книжни марамчиња и некој со железни нерви за да му се исплачам. Вчера пукнав, не можам да се соземам. И така сум нервозна последниве 10-14 дена вчера ми се насобраа глупости и мислам нешто се скрши во мене. И се развикав на Мила зашто сакаше да се напие од водата во која ја бањав. Кутрата се исплаши се засркна и поврати. Ми идеше да се шамарам сама себе. Обично кога чадам гледам да избројам до 10 пред да и се обратам на Мила ама вчера бев ептен за нигде. На детето му помина си заспа ама јас плачев уште 2 саати по тоа. А мм знае да биде најсебичното суштество на планетава. И тој е крив за мојата нервоза, а јас уште не можам да си простам што и викав на Мила. И да ви одговорам на прашањето Што си кажувам на себеси: Глупачо оди лечи се не ти е криво детето!user posted image user posted image user posted image

драга моја, не сум те видела кога си пишувала..те разбирам, и мене ми се случува истото, мислам дека мојата постпородилна депресија не исчезна откако се појави и одвреме на време ме удира и тоа зачинето со сите секојдневни вам веќе познати нервози просто ми доага да експлодирам...Исплачи си се, и после насмевни се.

clock-img

27.11.2009, 20:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

ааааа на работа, не не...еве ке се бањаме сега, па ке ви пишам подоцна

< Поракaта ја уредил mami -- 27.11.2009 20:46:40 >

clock-img

27.11.2009, 20:50

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Не знам кај да го напишам ова па ај овде. Ми треба храна, кутија книжни марамчиња и некој со железни нерви за да му се исплачам. Вчера пукнав, не можам да се соземам. И така сум нервозна последниве 10-14 дена вчера ми се насобраа глупости и мислам нешто се скрши во мене. И се развикав на Мила зашто сакаше да се напие од водата во која ја бањав. Кутрата се исплаши се засркна и поврати. Ми идеше да се шамарам сама себе. Обично кога чадам гледам да избројам до 10 пред да и се обратам на Мила ама вчера бев ептен за нигде. На детето му помина си заспа ама јас плачев уште 2 саати по тоа. А мм знае да биде најсебичното суштество на планетава. И тој е крив за мојата нервоза, а јас уште не можам да си простам што и викав на Мила. И да ви одговорам на прашањето Што си кажувам на себеси: Глупачо оди лечи се не ти е криво детето!user posted image user posted image user posted image

леле кога било ова? ајде ти се молам кој ден да се видиме па двете да се исплачеме. Те чекам да ми кажеш термин, најозбилна сум, кога ти одговара, знаеш дека јас сум секој ден домаuser posted image user posted image user posted image И ниту си прва, а сигурно не и последа поради тоа што те изнервирал некој друг да се истуриш врз детето.

clock-img

27.11.2009, 20:55

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Душо како ми се солзите на готовс може во секое време да се исплачеме.
Ќе мора да се видиме и за меморандумот. Фала за најавата за бебешки се надевам во понеделник ќе обезбедам лого и џингл.

love u all

clock-img

27.11.2009, 21:59

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

Ајде кој е за кафенцеuser posted image

clock-img

27.11.2009, 22:17

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Е добро би ми дошло сега после вечера

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

27.11.2009, 23:15

clock-img

denicka

pencil-img

620

moze i za mene edno. ama i cokolatce nekoe, mnoooooogu mi se prijade. mm za malku sto ne stana da odi da kupi user posted image  user posted image   user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

27.11.2009, 23:19

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Може мила еве ја и чоколадата
user posted image

clock-img

27.11.2009, 23:20

clock-img

denicka

pencil-img

620

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kako ja pogodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii najubava mi e koga e klot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bez dodatoci fala fala fala user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2009, 23:21

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

еве со овие да се почастиме за новиотuser posted image и за срекната мамичаќаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2009, 23:24

clock-img

denicka

pencil-img

620

aj deka e za bebusot inace sega nemoj da preteruvas pa i ti user posted image  stvarno ke go teram mm da odi da mi kupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi potekoa ligi mmmmmmmmmmmmm

clock-img

27.11.2009, 23:25

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Еееее Деничка и мене ми потекоа ама се кротам што да чинамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2009, 23:38

clock-img

bordan

pencil-img

96

moze i jas da zemam?user posted image sreka sto preeska bev vo market i si kupiv blago (oti utre mi e rodenden ke imam gosti)  inaku ke trebase sega na benzinska da trcam po blago epten jadam blago poslednive 2-3g i vo sred nok stanuvamuser posted image

Oleg e zlato na mama i tato!!!

clock-img

27.11.2009, 23:44

clock-img

denicka

pencil-img

620

slobodno posluzi se. jas iskopav vo frizider nekoe za gotvenje. ic ne gi sakam tie, ama vaka vo kriza se e prekrasno user posted image  inaku sreken rodenden malku porano, ako? user posted image

clock-img

27.11.2009, 23:54

clock-img

bordan

pencil-img

96

fala, da mozam nekako da ti pratam parce torta ne ke da e loso a?user posted image

clock-img

28.11.2009, 00:54

clock-img

bordan

pencil-img

96

user posted image user posted image user posted image Denes mi e rodenden ve kanam na pienje ke ima i torta a vecerta ke ima zabava mm ja organizira.Ke bide ludo povelete siteuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

28.11.2009, 00:56

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Охохо да знаеш како ми се јади ама пусто далеку сме ама затоа еве сега изедов едно темпо а мислев на торта

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

28.11.2009, 08:15

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Богданчанка ајде на кафе, едно за тебеuser posted image едно за мене user posted image  user posted image

clock-img

28.11.2009, 08:18

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Фала Елена добро би ми дошлоuser posted image

clock-img

28.11.2009, 08:21

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Ајде имаме и уште една Елена нека ни се придружи и она ајде мила повели и за тебе едноuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2009, 08:23

clock-img

Еца

pencil-img

6692

аха еве ја и проф. ајде и за неа кафе user posted image user posted image

Последни статии

article-img