за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
оооо фала фала мис си се потрудила Аница имаш пп. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Ajde na po edno kafence,gledam i Mis e tuka,Kako si Mis ?
Супер сум денеска роденденски расположена,цел ден се здробав готвејќи за да ве почастам тука во барот.Фала на кафето ама добро ми дојде.
a namreno ne gledav napred da ne se nastrvam ama eve koga rece si se potrudila poglednav mmmmmmmm ah Mis koj ke tropa sega po kunja
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa Povelete poslužete se site!!!!
дадено мммммммммм
мммммммммм што вкусно изгледа..а кога ке му писнам на ова чоколатцево до мене
еве едно и за Еца ммммм бре бре бре што ми треба во ова доба чоколади да разгледувам има на сон да ми идат
жени тука ли сте? ајде некоја нека стави еден убав чај малку да се свестам неможам да дишам и да ја сопрам кашлицава ама внимавајте прибирлива сум чај пијам само кога морам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
оф оф богданчанка, таман еве си направив сендвич, Мила се успива, а јас ке се крмам опа имаме убаво друштво ова вечер, Надица, мами има ли уште некој _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
еве една ти ја стационирам до комп да немора ни да стануваш
еве ја и Штрумфета...ајде мила..ке пееме заедно- елко елко порасни уште две три педи..
фала ти мами еве сега навистина пијам чај не е така убаво подготвен како твојот ама ќе заврши работа почнувам да дишам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
за да може дедо мраз дарови да реди.............. еве и јас пејам
Za da moze dedo mraz darovi da redi. Lele lugeeeeeeeeeeee
ама се распеавме
и ајде сите едно крукче околу елката...Штрумфета чекаме слики утре како ке испадне
Uste koj e faten od novogodisnata treska?Jove ti , jas ......
јас се уште не. Денес баш се шетав до децата, сонце пука, децата си играат, како пролет...сакам снеееееег _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
еве и мами е за едно крукче околу елката ајде почнуваме?
нова година со снег е вистинска _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
а ти да седиш мирна да не почнам да плачам..сакам снегче, сакам санки, сакам борење во снег со Лука и мм
ете тоа ми е една новогодишна желба за нова година да врни снег _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива