cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

08.12.2009, 14:52

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

da da mora da se pokazam i pred noviot clen kolku sme gostoprimlivi i drizelubiviuser posted image ali i taka tuka se so merak pravam

clock-img

08.12.2009, 14:52

clock-img

acudesa

pencil-img

40

Bogdancanka, što se pravdaš-kafa je za sveuser posted image

clock-img

08.12.2009, 14:53

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image da da ova se guski

nesto mi zaglavi pic i za toa predhodnata poraka dva pati ja pisav i dve stignaa

clock-img

08.12.2009, 14:54

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image da da napisav oti i za site mi e merak da pravam kafe samo podobro go napraviv da se pokazamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 14:54

clock-img

acudesa

pencil-img

40

Super ste, gostoljubive, divne, nisam nikada bila u Makedoniji, ali evo, sa vama je mogu upoznatiuser posted image
Lijepo se osjećam sa vama, pozitivna energija od vas....stvarno, sva sam nesmiješena dok tipkamuser posted image

clock-img

08.12.2009, 14:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Bas mi e drago se nadevam nekoj den i ke ne posetis vo Makedonijauser posted image

clock-img

08.12.2009, 14:58

clock-img

acudesa

pencil-img

40

čula sam mnogo pohvala o vama i došla sam zato da se malo sa vama družim i nisam se pokajalauser posted image

clock-img

08.12.2009, 14:59

clock-img

acudesa

pencil-img

40

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

Bas mi e drago se nadevam nekoj den i ke ne posetis vo Makedonijauser posted image

user posted image  ne znam šta znači?user posted image

clock-img

08.12.2009, 15:02

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Kazem drago mi je sta ti se dopadamo nadam se da neki dan mozda ces da dodjes kod nas u Mak

clock-img

08.12.2009, 15:03

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Dobro došla Acudesa i od meneuser posted image .

Bogdančanka ti je napisala da se nada da češ uskoro dođeš v Makedoniji.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.12.2009, 15:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Acudesa голем поздрав и убаво што се приклучи во насето друштво. Како е во Сарево?

Инаки Богданчанка кафето ти е супер, нема што.Мила таман ми заспа и спремна сум за дружба.user posted image Да надокнадам за денесuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

08.12.2009, 15:05

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Bravo Penelope me ispravi, a ne mi bese dobar srpskiot?user posted image

clock-img

08.12.2009, 15:07

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Е супер  Еца ајде турбо и ќе надокнадишuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 15:07

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Епа мила јас сакав да ти кажам, ама си викам немој да ми се фрлиш, кој ке се расправаuser posted image user posted image user posted image хаха и не ти беше добар српскиот... немој одма да се тепашuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 8.12.2009 15:08:30 >

clock-img

08.12.2009, 15:08

clock-img

acudesa

pencil-img

40

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala, možda i dođem u MK?user posted image
U sarajevu je hladno i tmurno
strah nas je svinjske gripe i slabo izlazimo zbog toga

clock-img

08.12.2009, 15:09

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mojot makedonski isto ne e dobar . Postojano mesam .

clock-img

08.12.2009, 15:10

clock-img

acudesa

pencil-img

40

Ćirilicu odlično poznejem, ali je nemam na tastaturiuser posted image user posted image
a, rado bih i njome malo pisalauser posted image

clock-img

08.12.2009, 15:10

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

не е проблем Еца знам дека не ми е баш нај али колку да се разберамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image го користам се трудамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 15:13

clock-img

acudesa

pencil-img

40

Sad mi pade na pamet da sam upoznala jednu Makedonku ovdje, udala se iz skoplja u sarajevo-divna osoba...ili se varam ili su svi Makedonci, uglavnom, divni?

clock-img

08.12.2009, 15:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ете супер, asudesa кирилицата супер ја познава, значи уште една причина повеќе да пишуваме кирилица и на македонски.За неа е оправдано, ќе ја дружиме секако, РР не познава границиuser posted image

clock-img

08.12.2009, 15:15

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: acudesa

Ćirilicu odlično poznejem, ali je nemam na tastaturiuser posted image user posted image
a, rado bih i njome malo pisalauser posted image

I kod nas u Sloveniji je isto...tmurno i kišovito user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.12.2009, 15:16

clock-img

acudesa

pencil-img

40

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Ете супер, asudesa кирилицата супер ја познава, значи уште една причина повеќе да пишуваме кирилица и на македонски.За неа е оправдано, ќе ја дружиме секако, РР не познава границиuser posted image

user posted image user posted image user posted image
može, samo mi baš teško ideuser posted image user posted image ...ali potrudit ću se

clock-img

08.12.2009, 15:17

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Sad mi pade na pamet da sam upoznala jednu Makedonku ovdje, udala se iz skoplja u sarajevo-divna osoba...ili se varam ili su svi Makedonci, uglavnom, divni?

Па горе-доли не се лажеш, навистина сме прекрасен народ. А Македонија убава земја. Еве KLIK TUKA можеш да видиш еден мал дел од нашите убавини.user posted image

Но јас сум била во Сараево и Травник и си ветив еден ден, многу брзо пак ќе ја посетам БиХuser posted image Зошто и таму има што да се види, убавини...

< Поракaта ја уредил Еца -- 8.12.2009 15:18:12 >

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

40

Penelopauser posted image  znamo li se?

clock-img

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Hahaha slažem se svi su divne osobe user posted image

Последни статии

article-img