за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Eco, naravno ...joj, kako ste me razveselile, doduše ja sebi sve što vi pišete prevedem kako meni odgovara pa mi sve super
ИЗВОРНА ПОРАКА: acudesa Penelopa znamo li se?
ИЗВОРНА ПОРАКА: acudesa Eco, naravno ...joj, kako ste me razveselile, doduše ja sebi sve što vi pišete prevedem kako meni odgovara pa mi sve super
mile, hvala vam na divnom kratkom druženju, moram da idem (kuhinja zove )..cujemo se i uskoro
ајде кој е за појадок..на менито денес и
јас појадував ама сум вечно гладна па ај дај што даш _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Jas seuste nemam pojaduvano dobro ke mi dojde
специјално за нашата нова трудничка..ллелел колку ми е мило за тебе!
Јас сега сум за едно кафенце има некој За да ме дружи може и чај да ви понудам ако не сте по кафето
за мене може чај!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Jas jas jas eve po edno kafence _____________________________
povelete cajce < Поракaта ја уредил Adrijana -- 9.12.2009 15:19:09 > _____________________________
еве го чајчето професорица
I jas samo što si svariv...povelete poslužete se!!! < Поракaта ја уредил penelopa -- 9.12.2009 15:19:20 > _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
еве го и кафето Адријана али има уште во гезвето ајде уште некој кој е за кафе
Ko će to toliko popiti, žene što ste vrijedne
Пенелоте твоето интересно изгледа ке се послужам и од него ммммммммммм
daomakinki nema sto se ispotepavme kafe varejki _____________________________
ИЗВОРНА ПОРАКА: acudesa Ko će to toliko popiti, žene što ste vrijedne
kako je sladak avatar kod mother29 Je li to njeno pile?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana daomakinki nema sto se ispotepavme kafe varejki
Ne može niko meni se nikako ne da skinuti slika dobre kafe
Evo od mene kolačići uz kafu ili čaj
ммммммммм супер баш убаво фала
Bas mislev na kolaci, bas ti fala _____________________________
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива